Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64837 Прегледи
*

missKapriz

Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #380 -: Май 05, 2010, 08:00:22 pm »
Цитат
Внесох 4 ст., за което платих банкова такса от 4,00 лв. Смяяяях!
Приятно ПРЕкарване в държавата Абсурдистан! :91:Нправо ми иде да вия срещу луната заради подобни гаври :34:Време,пари-за нищо ги нямат ...

*

Nebesna

« Отговор #381 -: Май 05, 2010, 08:09:17 pm »
Що не си ги търсят от него и лъскавите му джипове, дето може само да лъже хората. Значи в тази криза се нагледах на какво ли не, работата се увеличава, експлоатацията също, за някои има само криза и това сме ние обикновените хора.  

А аз сама отидох да внеса на хората дребните стотинки, дето се получиха от преработката на хонорар-сметките им и аз си знаех, че ще се получи такава разлика. А банката на Цветелина Бориславова ми взема по 2 лв на платежно. Тази е сключила договори с всички държавни структури......обществена поръчка....ниски цени - друг път.

В полицията пак нейната банка. Ако искаш да си извадиш лична карта, задграничен паспорт и шофьорска книжка едновременно, дължиш към 13 лева само банкови такси за превод на държавните такси.

« Отговор #382 -: Май 06, 2010, 08:52:05 am »
не трябва да забравяш да бъдеш на първо място човек. Познавам хора, които са се самозабравили - хората за нищо ги нямат.

"Стана очевидно ясно, че технологиите ни превишиха човещината ни. "
- Алберт Айнщайн

дано бъдещето да е обратното  ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #383 -: Май 06, 2010, 11:02:00 am »
Привет, и хубав празник на всички!
Зачудила съм се тук, какви събития може да очаква човек, през чийто Асц се движи тр. Марс, който пък е управител на 9 му дом, а там е Тр. Уран в съвпад с нат. Хирон...а да, и с опозиция на слънце и тр. Плутон....

*

Nebesna

« Отговор #384 -: Май 06, 2010, 11:11:23 am »
При тр. Марс в опозиция на Слънце и Плутон - пази се от насилие, особено щом е засегнат асцендента. Не се прибирай по тъмно, избягвай тъмни улички.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #385 -: Май 06, 2010, 11:49:17 am »
Не се прибирай по тъмно, избягвай тъмни улички.

И да се подсигури с бухалка, в такива случаи върши перфектна работа.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #386 -: Май 06, 2010, 12:41:41 pm »
Вече ми писна от този тр. Марс  :-X. От няколко дена (откакто е в/у МЦ и прави опозиция с наталния ми Марс) се чувствам много напрегната в работата, а и в дома си. Такова напрежение, че не е истина. Вчера, целият свят ми беше крив.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #387 -: Май 06, 2010, 12:56:49 pm »
И на мен марсовото ретроградие в Лъв, в знака на наталния Сатурн не ми се отрази добре, особено в съчетание с прогр. Луна в Дева. От няколко месеца имам силна алергия, но тя е на нервна или психологическа основа. Първо се чудех да не би да е към котките, но преди не съм имала такъв проблем. Постоянно ги галя и притискам, а в момента се скубят, но реакция към тяхната козина няма. В момента, в който погледна кучетата /без да ги докосвам/, съм на косъм от алергичен шок. Не издържам вече. Цялото тяло започва да ме сърби, тръгват червени петна по него и дори някакви циреи бяха тръгнали да излизат и после от само себе си изчезват, но предизвикват ужасни сърбежи. И като започне да ме сърби, чак ме втриса, тръпки ме полазват. Не е на добре това, положението вкъщи вече стана "или аз, или кучетата". Свързвам ги само с негативни емоции, с всичко лошо, което изживях през последните две години. Чудя се има ли смисъл да си вземам Алергозан и дали ще помогне. Това не е реакция към козина или цветен прашец, в основата й стои друго.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #388 -: Май 06, 2010, 01:04:03 pm »
Често страдам от такива работи и обикновено никой не разбира от какво и как си отиват в последствие... :-X
Мани го тоя алергозан, твърде устойчиви сме станали за неговите формули.
Наскоро пих едно, дето го продават без рецепта и подейства веднага. Сега ще го потърся, че не помня имена...

ЗОДАК, 10 таблетки
има подробно описание на опаковката
пие се по 1 дневно
« Последна редакция: Май 06, 2010, 01:08:18 pm от abroad »

*

Divna

« Отговор #389 -: Май 06, 2010, 01:07:20 pm »
Чудя се има ли смисъл да си вземам Алергозан и дали ще помогне. Това не е реакция към козина или цветен прашец, в основата й стои друго.

Не вярвам да ти помогне алергозана. Това е на психична основа, поне така разбирам, от начина по който си го обяснила. Ти знаеш отговора, Лили. Въпроса е кога ще престъпиш към действие? Няма ли начин нещо да направиш с кучетата? Да ги подариш или продадеш?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #390 -: Май 06, 2010, 02:09:55 pm »
Обаче мисля, че реакцията е спрямо женската, а не спрямо двете кучета.
Мъжкия го взехме отдавна, вече е на девет години. И в началото много му се радвах, разхождах го, грижех се за него, не ми беше в тежест.
При женската обаче има друг момент. Това е любимката на майка ми. И я беше взела напук, т.е. посланието, което се изразява чрез това куче, е "ще ти докажа, че аз властвам, а ти нямаш думата тук!". Да не казвам чии черти от характера повтаря това куче, едно умалено копие... В интерес на истината, и съпругът на майка ми нямаше намерение да взема второ куче, просто беше "обработен" подходящо, а и по принцип обича животни. Малко са хората, които толерират толкова кучета и котки в апартамент и свързаните с това бели, щети и хвърчащи косми, но той вероятно също като мен възприема домашните любимци като дечица, част от семейството.
Уф, стана тук една оплаквачка...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #391 -: Май 06, 2010, 02:21:46 pm »
Цитат на: Lillie link=topic=3748.msg102592#msg102592 date=1273147795
Уф, стана тук една оплаквачка...  :-[
[/quote

Не е оплаквачка. Нали сме си едно малко семейство в този форум, нормално е да си споделяме. Пък и болката и проблемите са част от живота на всеки.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #392 -: Май 06, 2010, 02:25:36 pm »
Благодаря. Много си мила с мен и с всички тук.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #393 -: Май 06, 2010, 02:32:28 pm »
Лили,и аз съм от хората,които приемат домашния си любимец като дтенце-моята нереализирана дъщеричка :blink:,а също и мъжа ми,който е един абсолютно обран от емоции мъж,направо се размазва от туй жиовтинче.Но повече от едно би ми дошло в повече,а в твоя случай има и психологически момент,който явно започва да взима връх.Кучето е мопс нали-има много желаещи за безплатен мопс-подари го и си съхрани психичното равновесие :)Още повече,ако това ще те накара да се чувстваш господар на живота си :blink: :wub:Готова ли си да се разделиш наистина с животинката?!

*

Divna

« Отговор #394 -: Май 06, 2010, 02:37:21 pm »
Явно с кучето не изпитвате взаимна любов по обясними причини.
Знам, че не е много умесно да ти казвам какво да правиш, но бих споделила аз какво бих направила на твое място.
Ти не смееш да подариш, съответно продадеш кучето, защото чувството за вина в случая при теб ще е много силно. Чувстваш се безсилна, защото до някаква степен години наред някой друг е контролирал живота ти. Може би сега е момента, да покажеш сама на себе си, че си достатъчно силна и да изолираш отрицателните емоции, които си ги пазила години наред в душата си. Намери начин, да изолираш нещата около теб които ти носят негативизъм. Подари това куче на човек, който ще го обича. Така няма да се чувстваш виновна.  

*

abroad

« Отговор #395 -: Май 06, 2010, 02:38:45 pm »
Тъкмо пишех за вината, но Divna ме е изпреварила :blink:

« Отговор #396 -: Май 06, 2010, 02:40:35 pm »
Подари това куче на човек, който ще го обича. Така няма да се чувстваш виновна. 

И кой ще го вземе този миризливец? :rolleyes: Хърка, пърди.  ;D

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #397 -: Май 06, 2010, 02:42:43 pm »
Нееее мъжкото е "ароматизираното"Тя Лили не иска женското-аз така разбрах.Пък има къде по миризливи люде-тъкмо като са от една порода няма си връзват кусури

*

Lillie

• 30532
« Отговор #398 -: Май 06, 2010, 02:46:48 pm »
Забрави да добавиш оригнята към списъка с добродетелите (хъркане, пърдене...  ;D).

Веднъж как ме изложи дъртия мопс, още помня случката.  ;D Тогава беше млад де.
Живеехме тогава още в старото ни жилище и във входа имаше много хубав съсед /агънце-багънце  :P/. Познавам го от малък, син на тогавашната домоуправителка, по едно време като тръгна да се разхубавява... Та излизам веднъж с кучето на разходка, влизам в асансьора и на по-долния етаж се качва той. Стоим и се гледаме, мълчание... И изведнъж една мазна оригня...  :-X Кучето беше! Потънах вдън земя от срам, развали цялата романтика в асансьора.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #399 -: Май 06, 2010, 02:52:32 pm »
Забрави да добавиш оригнята към списъка с добродетелите (хъркане, пърдене...  ;D).

Веднъж как ме изложи дъртия мопс, още помня случката.  ;D Тогава беше млад де.
Живеехме тогава още в старото ни жилище и във входа имаше много хубав съсед /агънце-багънце  :P/. Познавам го от малък, син на тогавашната домоуправителка, по едно време като тръгна да се разхубавява... Та излизам веднъж с кучето на разходка, влизам в асансьора и на по-долния етаж се качва той. Стоим и се гледаме, мълчание... И изведнъж една мазна оригня...  :-X Кучето беше! Потънах вдън земя от срам, развали цялата романтика в асансьора.  :57:

;D ;D ;D