На мен Марс точно ми влезе в 5-ти дом и взе че ме тръшна ненадейно грипът и то в най-неподходящия момент, когато съм затънала до уши в работа и когато трябва да си затвърждавам позициите пред шефове и подчинени

Но Марс по натал ми е съуправител на 12-ти (имам интерсептиран Овен там), така че май надцених транзита му през Лъв. Та сега цяла седмица си стоя вкъщи. Което пък ме принуди да погледна върху живота от един друг ъгъл: когато нещата не стават въпреки твоите стремежи и усилия, просто трябва да се примириш, иначе ще си навредиш на себе си. А това е най-трудният урок за моя натален Марс в Лъв, който като си науми нещо го преследва докрай, и го придобива, но понякога на каква цена? Та точно се чудех защо така се разболях сега като никакви други транзити не показват болести, а то реално 5-ти дом си е усещането за удоволствие и щастие от живота и общо здравно състояние, освен всичко друго (ако не съм в грешка?)
Явно когато малефик транзитира в 12-ти дом положението не е толкова зле, но като транзитира в 5-ти например, става кофти. Дано ми се подобри обстановката през останалата част от периода, че като се обърне ретро...