Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64965 Прегледи
Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #80 -: Октомври 30, 2009, 06:31:03 pm »
От как Марса е в Лъв живея на макс-от една седмица насам не съм си лягал преди 5 сутринта...абе така ли живеят Лъвовете?  ;D ??? 

;D ;D ;D

Аз съм с АС Лъв и намирам спането за чиста загуба на време. Разбира се, обичам да се наспивам, но направо мразя да си лягам  ::) Дори събота и неделя си навивам часовника да ме буди, защото не обичам да спя прекалено много.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #81 -: Октомври 30, 2009, 08:45:46 pm »
Лелее, Аурора! Умирам да спя....Чакай, чакай, струва ми се, че това не се дължи на Асцендента, а по-скоро на влиянието на Уран. Аз, която имам Слънце в квадрат с Нептун обичам да си спинкам...и да сънувам сладки сънища. Но когато Уран беше кацнал върху светилата ми и аз разсъждавах като теб.

Ти нямаше ли Уран в съвпад с ключова планета в картата? Май беше Слънцето? А то управлява Асцендента ти.

« Отговор #82 -: Октомври 30, 2009, 08:52:01 pm »
Ти нямаше ли Уран в съвпад с ключова планета в картата? Май беше Слънцето? А то управлява Асцендента ти.

Да Уран е в съвпад със Слънцето. Желанието ми да будувам може и да е продиктувано от Луната в 11-ти. Мисля, че тук четох, че високо издигнатата Луна е предпоставка да си "нощна птица"

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #83 -: Октомври 30, 2009, 09:07:59 pm »
Аз съм нощна птица и Луната ми е височко (свила си е гнездо на МЦто)  ;)

Но с Нептунчо в 4ти,много обичам да спя и хич не възприемам това време за загуба-защото ходя из всякакви светове и често ми е по-интересно отколкото ежедневието,да не говорим че постоянно сънищата ми дават важна информация  :)

« Отговор #84 -: Октомври 30, 2009, 09:56:41 pm »
Само да вметна, че и аз съм с Асцендент Лъв. Имам същия пробелем със съня. Не обичам да спя, сякаш губя ценно време от живота , с малко сън се задоволявам и издържам на безсъние :) , но не това е причината спорд мен. Познавам доста лъвове - става страшно ако не се наспят или ги събудиш преждевременно. Незнам кой аспект влияе на съня. Някой може ли да каже?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #85 -: Октомври 30, 2009, 10:04:49 pm »
От как Марса е в Лъв живея на макс-от една седмица насам не съм си лягал преди 5 сутринта...абе така ли живеят Лъвовете?  ;D ??? 

Сега Марс ми прави опозицийка с Мерка,Слънцето също го е приклещил с квадрат,но за сега само изби на по-оживени дискусии.Но опозицийката още не се е разпаднала,дано Марс ми набие някоя здрава инжекция енергия още (Мерка упр АСЦ),че ще ми трябва-имам куп задачи дето ме чакат хи хи след като се развявах по Лъвски.

ха-ха-ха , лошо ли е да не си губиш времето в прегръдките на сънчо?
така живее огъня :P.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #86 -: Октомври 30, 2009, 10:16:08 pm »

Тъй,тъй... ;) ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #87 -: Октомври 31, 2009, 06:08:02 pm »
Незнам Марс ли тази гадинка днес ми скрои номер с колата...тъкмо ще тръгвам на една хубава разходка и не ще да пали.  ::)  Май с акумулатора проблем. Дано да се зареди, да не иска нов.
Правя си извода, че е Марс, защото прави квадрат с Уран в натала, който управлява трети дом. То само с това да се размина пак ще е добре.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #88 -: Октомври 31, 2009, 06:11:25 pm »
 :) Не е само твоята, моята също, но е със сигурност акумулатора....Пфууу - иска нов ....Ама хич не вервам транзитите да са набъркани в тааа работа... ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #89 -: Октомври 31, 2009, 06:23:09 pm »
Защо не вярваш?!  :) Моят акумулатор няма предполагаема причина да се скапе изведнъж, но то така си става, де. Просто си е страшен, оригинален и сега ме е яд, ако ще трябва да купя някой по-евтин боклук. Изведнъж стегна голям студ и явно му дошло времето, но аз все още тая надежда да не е за смяна, а да се реши въпроса с едно зареждане.

Марс какви аспекти ти прави на теб, Дейзи?

« Отговор #90 -: Ноември 01, 2009, 10:17:54 am »
Защо не вярваш?!  :) Моят акумулатор няма предполагаема причина да се скапе изведнъж, но то така си става, де. Просто си е страшен, оригинален и сега ме е яд, ако ще трябва да купя някой по-евтин боклук. Изведнъж стегна голям студ и явно му дошло времето, но аз все още тая надежда да не е за смяна, а да се реши въпроса с едно зареждане.

Марс какви аспекти ти прави на теб, Дейзи?

Днес времето е по-хубаво и като се напече малко колата, сигурно ще запали...При мен Марса, прави няколко квадратури, но аз не ги приемам като такива, защото са с голяма орбиса. Най-точния е с нат. Меркурий -квиконс...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #91 -: Ноември 01, 2009, 10:21:06 am »
А аз не разчитам на случайности, ако е паднал няма как да запали, пуснах го да се зарежда и ще видим после дали въобще ще става нещо от него.

Усещаш ли влиянието на квинконса с Меркурий? Какво ти управлява?

« Отговор #92 -: Ноември 01, 2009, 10:32:27 am »
   Честно казано в момента нищо не усещам, Меркурий ми управлява асцедента и V дом....

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #93 -: Ноември 02, 2009, 12:21:00 pm »
А Марс в Лъв като стане ретрогранден какво да се очаква - ще понижи активността?  :o

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #94 -: Ноември 02, 2009, 02:01:24 pm »
По повод желанието за сън, имам Уран на АСЦ - много мразя в събота или неделя като се събудя след 10:00 часа. Имам чувството, че половината ми ден е минал напразно  ;D

Тр. Марс ми попада в 8-ми Дом. Ще се движи близо около К9, после пак назад...не забелязвам нищо особено за сега от това положение. Ще сключи на 2 пъти точен квадрат със Сатурн (11 Дом). В 8-ми Дом имам Луна, но Марса спазва доста прилична дистанция :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

« Отговор #95 -: Ноември 10, 2009, 10:51:08 pm »
Да не дърпам д...за опашката, но Марс ми транзитира през 12-ия дом, отпусна квадрата на наталния Марс и да ви кажа започвам малко дааа.....а бе някак си не ми е така напрегнато. Сега в работата трябва да съм много бойка, а пък съм направо някакъв миротворец  :o Враждуващи лагери ми се изясняват с версиите си. А до онзи ден ми се заканваха. Днес дори шефа ми идва към мене и ми вика - идвам при вас, за да си почина малко  ;D, а същата сутрин каза на асистентката ми да не чувал никакви разговори извън работните теми.  ;D Той Овен, със стелиум в Овен и го подозирам за АС Везни или натоварен 7-ми - отчайваща нужда от дискусии, срещи и проучвания на мнения.  ???

« Отговор #96 -: Ноември 11, 2009, 02:52:33 pm »
Хм, странно! И на мен Марс ми транзитира през 12 дом, само че имам и съвпад с наталния ми Марс. Интересното е, че и аз се чувствам добре, някак си по-сигурна и уверена и по-спокойна. Обаче незнам какво да очаквам като мине през Сатурн тия дни :)

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #97 -: Ноември 11, 2009, 02:57:35 pm »
а на мене ми е на 2 градуса от Асцедента!  :o

« Отговор #98 -: Ноември 11, 2009, 03:00:47 pm »
момент, пропуснах да кажа, че Сатурн ми е на Асцендента. Шантава работа. Моля, пиши ако има нещо около Тр. Марс на Асц.

« Отговор #99 -: Ноември 12, 2009, 06:01:12 pm »
На мен Марс точно ми влезе в 5-ти дом и взе че ме тръшна ненадейно грипът и то в най-неподходящия момент, когато съм затънала до уши в работа и когато трябва да си затвърждавам позициите пред шефове и подчинени :( Но Марс по натал ми е съуправител на 12-ти (имам интерсептиран Овен там), така че май надцених транзита му през Лъв. Та сега цяла седмица си стоя вкъщи. Което пък ме принуди да погледна върху живота от един друг ъгъл: когато нещата не стават въпреки твоите стремежи и усилия, просто трябва да се примириш, иначе ще си навредиш на себе си. А това е най-трудният урок за моя натален Марс в Лъв, който като си науми нещо го преследва докрай, и го придобива, но понякога на каква цена? Та точно се чудех защо така се разболях сега като никакви други транзити не показват болести, а то реално 5-ти дом си е усещането за удоволствие и щастие от живота и общо здравно състояние, освен всичко друго (ако не съм в грешка?)
Явно когато малефик транзитира в 12-ти дом положението не е толкова зле, но като транзитира в 5-ти например, става кофти. Дано ми се подобри обстановката през останалата част от периода, че като се обърне ретро...  :D