Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64918 Прегледи
Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #200 -: Януари 30, 2010, 09:08:39 am »
На мен транзитен Марс ми докарва такова сърцебиене и нерви дори ходих на лекар уж всичко е наред а сърцебиенето не спира.Марс прави в момента опозиция със натални Слънце и Венера!Даже си купих мента глог и валериан за да успокоя топката и пак същото!А и транзита на Марс-упр.на 4-ти дом започна да действа малко преди опозицията с Венера упр.на 5-ти дом и допълнителен стрес - разделих се с любовта и като си представя че ще има и трети рунд при директен Марс-милото ми сърчице!!!  :41:

Тахикардия - възможно е заради болката и гнева, от раздялата да си провокирала - тироидната жлеза. Ако това вземе да се повтаря отивай овреме на лекар и почвай да си лекуваш гушата.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #201 -: Януари 30, 2010, 12:02:24 pm »

Комбинирай червено с бяло в облекло временно докато минава транзита,за съвместяване на двете енергии.

Синухе, а аз как да съвместя енергиите на Сатурн и Уран едновременно? Че и на Луната! Сатурн ми е в квадратура с Луната, а скоро и Уран ще е в квадратура с нея.

Помисли Хело,нали за умничка го раздаваш-дал съм пример ,от там остава само да се възползваш -просто единия начин е чрез цветовете на планетите.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #202 -: Януари 30, 2010, 12:36:17 pm »

точно така мисля и аз за враговете, слънцето ми е в 12-ти и предпочитам силните врагове, боли ме гърба да се навеждам за ниски топки  :mellow:

Е да,ама в 12 дом са скрити врагове-таквиа които никога няма да разбереш,че открито ти се противопоставят и да можеш да си премериш силите с тях-там е 7 дом.
Едно Слънце в 12 дом може да бъде враг на самото себе си -така че тук ключа е в теб.Освен ако Слънце не управлява и 7 дом.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #203 -: Януари 30, 2010, 12:55:07 pm »
Ако Плутона ти прави опозе към ДСЦ-да може.Или ако прави опозиция към планета в 7 дом.Също така се гледа управителя на 7 дом дали няма тежки аспекти с Марс/Уран/Плутон  ;)

« Отговор #204 -: Февруари 18, 2010, 07:29:41 pm »
Колкото повече се затяга квадрата на ретро Марса към наталния ми  :mar:, толкова повече ми се иска да си купя пушка и да стрелям, да стрелям, да стрелям!  :41:
Едно врме по стрелбищата бях много точна!  ;D

Омръзна ми меренето на пишки в работатаааа!  :angry:

Просто не знам какво ще става в края на март, началото на април при окончателното оформяне на квадрата. :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #205 -: Февруари 18, 2010, 07:43:42 pm »
Привет, Аурора!  ;D Искаш ли да си направим клуб?  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #206 -: Февруари 18, 2010, 07:46:49 pm »
И аз се присъединявам - Марс съвпад с асцендент

« Отговор #207 -: Февруари 18, 2010, 08:25:12 pm »
Може ли и аз - Марс в Лъв, два пъти минава отгоре ми върху наталния и го гази! Оффф! Калашников!

*

missKapriz

« Отговор #208 -: Февруари 18, 2010, 08:34:51 pm »
Страх ме хваща от вас ;D
Като мине тоз Калашников върху Слънцето ми сигурно ще се превърне в атомна бомба :-X

*

Nebesna

« Отговор #209 -: Февруари 18, 2010, 08:40:59 pm »
Аз ще имам известно време покой. До следващата опозиция със светилата ми на 15-20 гр. Много нервен период беше.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #210 -: Февруари 18, 2010, 08:53:41 pm »
И аз съм така в момента.
Не е приятно.

*

Uran

• 6041
« Отговор #211 -: Февруари 18, 2010, 09:00:28 pm »
И аз съм така в момента.
Не е приятно.
Записвам се и аз.
Много синусоидални са настроянията ми и с голяма амплитуда.
Познаващите ме отблизо, като видят пламъчето в очите ми и бият отбой.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #212 -: Февруари 18, 2010, 09:03:59 pm »
И аз съм така в момента.
Не е приятно.
Записвам се и аз.
Много синусоидални са настроянията ми и с голяма амплитуда.
Познаващите ме отблизо, като видят пламъчето в очите ми и бият отбой.
Да,аз лично доста подтискам агресията си в момента.
Едва се овладявам...

« Отговор #213 -: Февруари 18, 2010, 09:27:34 pm »
относно агресията тези месеци му намерих цаката - яко спорт - плуване и фитнес!

*

Divna

« Отговор #214 -: Февруари 19, 2010, 04:14:05 am »
Аз ще имам известно време покой. До следващата опозиция със светилата ми на 15-20 гр. Много нервен период беше.

И аз съм като теб Небесна. Имах чувството, че ще експлодирам ... Ако има как тоя Марс да вземе да си продължи на там на където е тръгнал, за какво ли му е да се връща ...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #215 -: Февруари 21, 2010, 08:15:27 pm »
Аз се чудя какво такова шуглаво ми стана, нервно , а то се започнало...Транзитният Марс е кацнал отново върху наталния /на Ас-та/и ми квадратира нат.Уран в 5-ти.На всичкото отгоре, ще стои през целия март в тази си позиция - стационарен.Майчице мила... :-\
Междувременно транзитните Венера и Юпитер ще пресекат МЦ, та да видим какъв ще е сюжета. ;)

« Отговор #216 -: Март 06, 2010, 07:21:02 pm »
На финалната права на ретро Марса реших да си взема два дни отпуск, защото бях крайно изтощена. Не исках да проявявам излишен стоицизъм. И въпреки, че не съм в службата отново се намери причина да ми се опъват нервите по служебни въпроси. Охххх, дано следващата седмица не се изпокараме :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #217 -: Март 06, 2010, 09:30:46 pm »
Сега като тръгне директен из Лъв ... незнам.  :rolleyes: Мисля, че шоуто тепърва започва.

*

missKapriz

« Отговор #218 -: Март 06, 2010, 09:33:05 pm »
Сънрейн,и ти май имаше Слънце в Лъв нали?А на мен и по натал Марс ми е огнен-трябва да измисля къде да насоча толкова енергия май месец,когато тр.Марс ще съвпадне със Слънцето ми

*

sunrain

• 6710
« Отговор #219 -: Март 06, 2010, 09:36:22 pm »
Ами и Луната ми е там.  :blink: Сега Марс е около нея. После пак ще направи съвпад, после през Слънцето.

Абе аз не мога да се оплача общо взето, щото ми е в 9 дом и се случват неща, които изискваха моята активност и беше крайно време, а надявам се докато излезе от знака напълно да свърша всичко, дето ме чака отдавна.
Обаче той засегна малко за известен период и роднините ми, затова леко се притеснявам, но гледам да насочвам енергията му в правилната посока. Друго не ни остава.  :blink:  

МисКаприз виж кои домове ти управляват планетите, а най-лесно да се хванеш със спорт поне за известно време. Аз си възобнових заниманията по фитнес, но покрай голямата зима спрях, сега трябва отново да започна.
« Последна редакция: Март 06, 2010, 09:40:23 pm от sunrain »