Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64950 Прегледи
*

missKapriz

Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #220 -: Март 06, 2010, 09:46:58 pm »
 ;D ;D ;DТо най-разумно е да се спортува с толкоз огън в картата,но ако нещо ме изцежда напълно то това е спорта.Хич ама хич не обичам спорт :-X 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #221 -: Март 06, 2010, 09:54:34 pm »
Пробвай йога.  :P Първо е по-мързеливо, а и е много приятно.

Абе ще намериш къде да я разходиш тази енергия, не я мисли.  ;)

При мен обаче като се замисля много като по учебник тоз транзит, дребнотии, но показателни.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #222 -: Март 06, 2010, 10:04:42 pm »
Да не те е ядосала свекърва ти? Тяхното чувство за "такт" е пословично, мдам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #223 -: Март 06, 2010, 10:12:13 pm »
Дишай дълбоко и ще ти мине. Лъвовете бързо се палите, ама и бързо ви минава. През целия си живот съм била заобиколена от лъвове, много сте ми сладки  :blink:
« Последна редакция: Март 06, 2010, 10:19:07 pm от Divna »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #224 -: Март 06, 2010, 10:15:28 pm »
Това описание хич не пасва на един Стрелец, при това двоен, както казваш. Да не е от онова поколение със Сатурн в Стрелец или е по-възрастна?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #225 -: Март 06, 2010, 10:17:48 pm »
Предполагам, че твойто съкровище утре има рожден ден щом тя толкова държи да направи тортата  :blink: Типично за свекървещица  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #226 -: Март 06, 2010, 10:21:23 pm »
Не бих имала нищо против някой ден, ако имам свекърва, та дя ми готви, стига да не живее у нас де. И да не слага отрова за мишки в ястията.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #227 -: Март 06, 2010, 10:23:37 pm »
Цитат
И да не слага отрова за мишки в ястията.  Grin
Ако може и половин бутилка олио да не слага и после да си намирам посудата направо ще е безценна

*

Lillie

• 30532
« Отговор #228 -: Март 06, 2010, 10:26:56 pm »
Сега като се замислих какви мрънкала има, ще ореват орталъка, ако решат да направят нещо за теб. За най-дребната услуга, най-дребния жест да ми се натяква доживот. Не, мерси! Предпочитам сама да върша моята работа без помощ отвън. Майка ми, лека й пръст, беше същата. С големи клизми вършеше каквото и да било, но направи ли нещо, реването и тръшкането е в пъти повече от свършената работа. Луна в съвпад със Сатурн в Стрелец на МС в квадрат към Слънце в Риби.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #229 -: Март 06, 2010, 10:30:29 pm »
Не й се сърди на бабето, сигурно забравя вече, като се има предвид възрастта й.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #230 -: Март 06, 2010, 10:36:29 pm »
Знаеш ли баба ми, лека и пръст какво ми казваше: Ако обичаш мъжа си, ще уважаваш майка му, защото това е човекът, който е дал живот и който е възпитал твоя любим.
Бившата ми свекърва не съм я обичала, но я уважавах. И много пъти съм премълчавала, само за да има мир. Прости и на женицата. Тя си е вече на възраст.

*

Divna

« Отговор #231 -: Март 06, 2010, 10:48:35 pm »
Аз не мисля, че ще натовариш някой. Писането в момента е добре за теб, тъй като така ще разтовариш отрицателната енергия, която си натрупала през деня.

А този Марс, кой ли го обича в момента. Само предизвиква, много е щур. Синът ми, дъщеря ми и приятеля ми са Лъвове, така че те разбирам. От време на време Везувий бълва  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #232 -: Март 06, 2010, 10:51:23 pm »
Погледни нещата и откъм положителната им страна. Виж, все пак изглежда загрижена за теб, а това е хубаво. За мен в живота ми никой не се е грижил така, вкл. и собствената ми майка, искаше грижи от мен - аз да готвя, аз да сервирам, ако може и аз да чистя всичко и т.н. Естествено, тоя номер с Овен трудно минава, неслучайно имам Марс на ИЦ. Накрая измислих стратегия, като почти спрях да се храня вкъщи, за да не се изисква от мен да готвя и да шетам аз. Не може хора, които са вечеряли, а аз не съм участвала в трапезата им, да искат после от мен да им мия чиниите, нали?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #233 -: Март 06, 2010, 11:00:10 pm »
Погледни нещата и откъм положителната им страна. Виж, все пак изглежда загрижена за теб, а това е хубаво. За мен в живота ми никой не се е грижил така, вкл. и собствената ми майка, искаше грижи от мен - аз да готвя, аз да сервирам, ако може и аз да чистя всичко и т.н. Естествено, тоя номер с Овен трудно минава, неслучайно имам Марс на ИЦ. Накрая измислих стратегия, като почти спрях да се храня вкъщи, за да не се изисква от мен да готвя и да шетам аз. Не може хора, които са вечеряли, а аз не съм участвала в трапезата им, да искат после от мен да им мия чиниите, нали?

Лили, ами то и моя Марс е на ИЦ. От там ли идват стратегиите в къщи?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #234 -: Март 06, 2010, 11:03:42 pm »
За Марс в Риби казват, че бил добър стратег.
Иначе по Марс в съвпад с ИЦ напрежение и промени в дома да искаш...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #235 -: Март 06, 2010, 11:15:08 pm »
..усещаш че ти става гадно, но не знаеш защо и се чувстваш виновен, все едно си неблагодарник..

Прекрасно те разбирам, 16 години живях във фино изплетена мрежа от манипулация.
Хем си даваш сметка, че те манипулират, хем се чувстваш виновен, неблагодарник.

Цитат
...защото иначе изпада в истерия, дори е стигала до заплахи и бутафорни демонстрации, че ще гълта хапчета да се трови, като не и изнася нещо, винаги преиграва..

И това ми е познато.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #236 -: Март 06, 2010, 11:28:56 pm »
А най-лошото е, че собствените си майки сме научили малко или много да не ни манипулират /или да си знаят границите/, а към чуждите трябва да предприемаме политически правилно поведение. Те също го разбират  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #237 -: Март 06, 2010, 11:39:05 pm »
Всъщност, ако се замислим, какъв мотив стои в основата на манипулацията? До манипулация прибягват слабите духом. Манипулацията е начин да постигнеш желаната цел, когато не си способен да я постигнеш по друг начин. Това е "лесният" начин да имаме желаното. Тук говоря за манипулация в междуличностните отношения, не визирам глобалната манипулация на човешкото съзнание, психиката на масите. Привличала съм и манипулативни мъже, съжалявам ги.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #238 -: Март 06, 2010, 11:39:19 pm »
За Марс в Риби казват, че бил добър стратег.
Иначе по Марс в съвпад с ИЦ напрежение и промени в дома да искаш...

Промени да, може би защото ИЦ и Марс са ми във Водолей, от което следва, че съм имала доста промени в местожителството, но за напрежение, ни бих казала. В дома си, независимо къде съм живяла съм си се чувствала добре. Никога е нямало скандали. Даже с мъжа ми се разведохме без да сме си повишили тон.

*

abroad

« Отговор #239 -: Март 07, 2010, 12:17:34 am »
Като те чета, май проблеми с прЕработката на Сатурн имаш ;D
Каквато и да е, все пак става дума за жена на 80 години :o
А, ти ли живееш при нея или тя при теб...
Обичайно манипулативни се падат на манипулативни