Здравей Гост

Транзитен Марс в Лъв

• 411 Отговора
  • 64848 Прегледи
*

nerealna

Re:Транзитен Марс в Лъв
« Отговор #280 -: Април 13, 2010, 10:07:09 am »
..а за марс в шести, имам го и него, освен слънце в лъв, за което говорите, но само двете ръце съм си чупила по веднъж, отдавна и това е, не мисля, че е много, за да говори нещо за тази позиция на марс специално..

Имаш марс в 6ти дом, чупила си си и двете ръце и мислиш, че не е много  ;D
значи все пак това за марс в 6ти работи

« Отговор #281 -: Април 13, 2010, 10:35:15 am »

Значи това е картата към момента на счупване на ръката. Асцедента е на налучкване /според числото на Герих/, но предполагам е в кардиналните оси. Обаче ако съм налучкала, картинката е интересна. Освен счупването на ръката, в последващия месец- майка й получава инсулт, и сега след няколко дена ще ходи да се оперира от меланом - ІІ стадий, без разсейки....Дали пък тук вече да търсим транзитния Сатурн, защото темата се повтаря с кожните заболявания, особено ако засяга Слънце или асц във Везни...а и се връзва с натоварения по натал 12 дом - болници...

*

missKapriz

« Отговор #282 -: Април 13, 2010, 07:20:47 pm »
Дейзииии,дай датата на събитието,че от тоз чипровски килим нищо не схващам ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #283 -: Април 25, 2010, 08:14:12 pm »
Две неща искам на земята: марс да излезе по-бързо от Лъв и меркурий да обърне посоката. изолирала съм се в мислене и поради страх от напрежение. С Марс в 8-ми дом вече се страхувам за безопасността си - предстои му опозиция със светилата. В момента преживявам един от онези периоди, в които осъзнавам, че "човек сам се ражда и сам умира" и никой не може да го разбере. винаги е така, като ми транзитира Марс през 8-ми. А ретро Мерка само допълнително влошава нещата.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #284 -: Април 25, 2010, 08:19:49 pm »
Две неща искам на земята: марс да излезе по-бързо от Лъв и меркурий да обърне посоката. изолирала съм се в мислене и поради страх от напрежение. С Марс в 8-ми дом вече се страхувам за безопасността си - предстои му опозиция със светилата. В момента преживявам един от онези периоди, в които осъзнавам, че "човек сам се ражда и сам умира" и никой не може да го разбере. винаги е така, като ми транзитира Марс през 8-ми. А ретро Мерка само допълнително влошава нещата.

обръщай го на другите значения! и горе главата.... :blink: ;)
няма страшно! ще мине...и аз го чакам марса в дева на 11гр. ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #285 -: Април 25, 2010, 08:26:15 pm »

обръщай го на другите значения! и горе главата.... :blink: ;)
няма страшно! ще мине...и аз го чакам марса в дева на 11гр. ;D

Цц! Никой мъж не ме кефи в момента. А и странно, не ми действа сексуално Мрас в 8-ми.

*

Uran

• 6041
« Отговор #286 -: Април 25, 2010, 08:28:50 pm »
 Aз и по-горе писах, но тр.Марс се отрази зле на имунната ми с-ма. И есента и сега се изостри синузита ми, Марс е все пак управител на овен, а овена се свързва със синусите. Отделно транзитирайки през лъв -при мен асцендент ми аспектираше Сатурн (кости) в овен, двете светила и наталния Марс.

*

Марая

• 28287
« Отговор #287 -: Април 25, 2010, 08:30:39 pm »
Цц! Никой мъж не ме кефи в момента. А и странно, не ми действа сексуално Мрас в 8-ми.

аз си мисля ,че по 8-ми не е само секса.
в 8-ми можеш да търсиш и сродни души ,можеш да търсиш и чужди пари ,можеш да търсиш и подкрепа от другите...
пр.луна влезе ли вече в 9-ти? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #288 -: Април 25, 2010, 08:37:49 pm »
На мен Марса ми блуждае в 12-ти и вече ми се иска да минава в първи. Малко екшън да има. Не бих казала, че съм бездействена, но малко повер  ;D няма да е излишен...
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #289 -: Април 25, 2010, 08:44:28 pm »

в 8-ми можеш да търсиш и сродни души ,можеш да търсиш и чужди пари ,можеш да търсиш и подкрепа от другите...

След 15 минути влиза, на куспидата е. Опозиция с Меркурий (У-7 и У-9), която започва да става разходяща - ще имам вълнения,свързани с юридически дела и партньорства, може би.

*

Марая

• 28287
« Отговор #290 -: Април 25, 2010, 08:59:20 pm »

След 15 минути влиза, на куспидата е. Опозиция с Меркурий (У-7 и У-9), която започва да става разходяща - ще имам вълнения,свързани с юридически дела и партньорства, може би.

мисля ,че освен посоченото от теб е възможен договор с държавна институция. интерес към проект свързан с чуждестранни капитали ,може и държавни...възможна е среща с бъдещия партньор- меркуриев тип или по-млад от теб....

*

abroad

« Отговор #291 -: Април 25, 2010, 08:59:52 pm »
Абе и при мен минава през 8ми, но аналогиите нямат общо с тези при Небесна, а с онези "другите", още повече и в точна опозиция /понастоящем/ с Венера, управителка на 5ти, 6ти и 10ти

*

Lillie

• 30532
« Отговор #292 -: Април 25, 2010, 09:01:43 pm »
На мен в момента ми е в точен съвпад с наталния Сатурн и абсолютно нищо не се случва извън рамките на рутинното ежедневие, да видим при сепарация дали нещо интересно ще се случи...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #293 -: Април 25, 2010, 09:22:06 pm »
Абе и при мен минава през 8ми, но аналогиите нямат общо с тези при Небесна, а с онези "другите", още повече и в точна опозиция /понастоящем/ с Венера, управителка на 5ти, 6ти и 10ти

Аброуд, при мен Марс прави опозиция на господарите на 8-ми дом (светилата) и квадрат с натален Нептун. На Нептун "очите са големи", а и 8-ми дом е дългичък - има интерсептация.

*

Марая

• 28287
« Отговор #294 -: Април 25, 2010, 09:28:43 pm »

Аброуд, при мен Марс прави опозиция на господарите на 8-ми дом (светилата) и квадрат с натален Нептун. На Нептун "очите са големи", а и 8-ми дом е дългичък - има интерсептация.

ти внимавай за някоя алергия ,щото това е много присъщо на тоя квадрат.... ;)

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #295 -: Април 25, 2010, 10:19:50 pm »
Привет, готини....а кво ще кажете, аз къв екшън да очаквам...тр. Марс ми прави съвпад с наталния в 10 дом...а марсчо ми е управител на 7 дом, ааа........тупалката ще е яка....освен тва в натала, марс и уран са в квадрат....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #296 -: Април 25, 2010, 10:22:32 pm »
Туй ще да е марсово завръщане, твойто... Приключваш двугодишен период, стартираш нов.  :blink: Марс какви аспекти прави в натала?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #297 -: Април 25, 2010, 10:25:40 pm »
Привет, готини....а кво ще кажете, аз къв екшън да очаквам...тр. Марс ми прави съвпад с наталния в 10 дом...а марсчо ми е управител на 7 дом, ааа........тупалката ще е яка....освен тва в натала, марс и уран са в квадрат....

малеее ,марс и уран в квадрат?! ; :o
имаш белези по тялото....

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #298 -: Април 25, 2010, 10:27:48 pm »
Ами квадрат с Уран във втори, в Дева, тригон с Нептун в трети в Стрелец, и секстили с Плутон и СЛВ, и двата във везни, близо до Асц, но Плутон в първи, СЛВ в 12...а Марсчо е в десети...

*

Nebesna

« Отговор #299 -: Април 25, 2010, 10:27:54 pm »
Привет, готини....а кво ще кажете, аз къв екшън да очаквам...тр. Марс ми прави съвпад с наталния в 10 дом...а марсчо ми е управител на 7 дом, ааа........тупалката ще е яка....

Аз при марсов възврат се покривам, вземам си отпуска за 2 дни и само вегетирам в къщи. Да има едно лесно "да си заровя главата в пясъка".