..а за марс в шести, имам го и него, освен слънце в лъв, за което говорите, но само двете ръце съм си чупила по веднъж, отдавна и това е, не мисля, че е много, за да говори нещо за тази позиция на марс специално..
Две неща искам на земята: марс да излезе по-бързо от Лъв и меркурий да обърне посоката. изолирала съм се в мислене и поради страх от напрежение. С Марс в 8-ми дом вече се страхувам за безопасността си - предстои му опозиция със светилата. В момента преживявам един от онези периоди, в които осъзнавам, че "човек сам се ражда и сам умира" и никой не може да го разбере. винаги е така, като ми транзитира Марс през 8-ми. А ретро Мерка само допълнително влошава нещата.
Цитат на: Небесна в Април 25, 2010, 08:14:12 pmДве неща искам на земята: марс да излезе по-бързо от Лъв и меркурий да обърне посоката. изолирала съм се в мислене и поради страх от напрежение. С Марс в 8-ми дом вече се страхувам за безопасността си - предстои му опозиция със светилата. В момента преживявам един от онези периоди, в които осъзнавам, че "човек сам се ражда и сам умира" и никой не може да го разбере. винаги е така, като ми транзитира Марс през 8-ми. А ретро Мерка само допълнително влошава нещата.обръщай го на другите значения! и горе главата.... :blink: няма страшно! ще мине...и аз го чакам марса в дева на 11гр.
Цц! Никой мъж не ме кефи в момента. А и странно, не ми действа сексуално Мрас в 8-ми.
Цитат на: Небесна в Април 25, 2010, 08:26:15 pmЦц! Никой мъж не ме кефи в момента. А и странно, не ми действа сексуално Мрас в 8-ми.аз си мисля ,че по 8-ми не е само секса.в 8-ми можеш да търсиш и сродни души ,можеш да търсиш и чужди пари ,можеш да търсиш и подкрепа от другите...пр.луна влезе ли вече в 9-ти? :blink:
Цитат на: Марая в Април 25, 2010, 08:30:39 pmЦитат на: Небесна в Април 25, 2010, 08:26:15 pmЦц! Никой мъж не ме кефи в момента. А и странно, не ми действа сексуално Мрас в 8-ми.аз си мисля ,че по 8-ми не е само секса.в 8-ми можеш да търсиш и сродни души ,можеш да търсиш и чужди пари ,можеш да търсиш и подкрепа от другите...пр.луна влезе ли вече в 9-ти? :blink:След 15 минути влиза, на куспидата е. Опозиция с Меркурий (У-7 и У-9), която започва да става разходяща - ще имам вълнения,свързани с юридически дела и партньорства, може би.
Абе и при мен минава през 8ми, но аналогиите нямат общо с тези при Небесна, а с онези "другите", още повече и в точна опозиция /понастоящем/ с Венера, управителка на 5ти, 6ти и 10ти
Цитат на: abroad в Април 25, 2010, 08:59:52 pmАбе и при мен минава през 8ми, но аналогиите нямат общо с тези при Небесна, а с онези "другите", още повече и в точна опозиция /понастоящем/ с Венера, управителка на 5ти, 6ти и 10тиАброуд, при мен Марс прави опозиция на господарите на 8-ми дом (светилата) и квадрат с натален Нептун. На Нептун "очите са големи", а и 8-ми дом е дългичък - има интерсептация.
Привет, готини....а кво ще кажете, аз къв екшън да очаквам...тр. Марс ми прави съвпад с наталния в 10 дом...а марсчо ми е управител на 7 дом, ааа........тупалката ще е яка....освен тва в натала, марс и уран са в квадрат....
Привет, готини....а кво ще кажете, аз къв екшън да очаквам...тр. Марс ми прави съвпад с наталния в 10 дом...а марсчо ми е управител на 7 дом, ааа........тупалката ще е яка....