При мен ще се състои в 4-ти дом. Куинконкс към нат. сатурн. Много се надявам да се развърже позитивно един имотен проблем. Транзитен сатурн вече ми се отдалачава от ИЦ. Стискайте ми палци.
сатурн , носи събития след точния аспект.стига сте се стряскали от него.той дава и много положителни резултати ,в това число и имоти...успех!
Цитат на: Марая в Октомври 18, 2009, 01:15:34 amсатурн , носи събития след точния аспект.стига сте се стряскали от него.той дава и много положителни резултати ,в това число и имоти...успех!Ааа, донесе той събития, преди точния аспект, че се и поврътка там. Много точно сработи! Сега чакам да минава. Благодаря. Ако новолунието отключи нещата ще докладвам и благодаря.
Много хубаво изкарахме.Първо имаше лекция за термите в класическата астрология, след това започна и самото тържество.За снимки и коментари виж в Астрология в алл.бг.
Ами, на мен новолунието ми се тресна в 4 дом и беше в точен секстил с марс. Та, пр мен се изрази в секс,секс...15 дни,ви казвам-))))аааа,и освен това се срещнах за първи път фейс то фейст с Lilie-)))
Цитат на: kabala в Октомври 19, 2009, 04:40:05 pmАми, на мен новолунието ми се тресна в 4 дом и беше в точен секстил с марс. Та, пр мен се изрази в секс,секс...15 дни,ви казвам-))))аааа,и освен това се срещнах за първи път фейс то фейст с Lilie-)))малеее , верно ли е това за секса и четвърти?! ми то домашен явно е бил
Цитат на: kabala в Октомври 19, 2009, 04:40:05 pmАми, на мен новолунието ми се тресна в 4 дом и беше в точен секстил с марс. Та, пр мен се изрази в секс,секс...15 дни,ви казвам-))))аааа,и освен това се срещнах за първи път фейс то фейст с Lilie-))) И при мен е 4-ти. Сексът още не е започнал. Сега започва очакването!!!
На мен новолунието в първи дом ми донесе болест, тази нощ не спрях да кашлям(без да имах оплаквания преди това), а сега вече не мога и да говоря,а уж новолунието не правеше мажорни аспекти с натални планети.
Цитат на: Lina_re в Октомври 19, 2009, 06:11:10 pmНа мен новолунието в първи дом ми донесе болест, тази нощ не спрях да кашлям(без да имах оплаквания преди това), а сега вече не мога и да говоря,а уж новолунието не правеше мажорни аспекти с натални планети. Ако това ще те успокои...и на мен това ми донесе новолунието в 4 дом. На всичко отгоре това ще ми е второ боледуване в рамките на 40 дена.Немога да говоря и имам мускулна треска от кашляне, ама си бях днес на работа. Децата ми и те кашлюкат, а не е студено ( всъщност гадното, променливо време е виновно).
Е, на мене новолунието ми е в трети, но това не ми пречи да съм отново сополива . Влача си едно възпаление на гърлото от 26.09 , защото все не мога да спра да пия кола.