Здравей Гост

новолунието във везни

• 51 Отговора
  • 6342 Прегледи
*

Revati

• *
  • 310
Re:новолунието във везни
« Отговор #20 -: Октомври 18, 2009, 01:05:59 am »
При мен ще се състои в 4-ти дом. Куинконкс към нат. сатурн. Много се надявам да се развърже позитивно един имотен проблем. Транзитен сатурн вече ми се отдалачава от ИЦ. Стискайте ми палци.
« Последна редакция: Октомври 18, 2009, 01:10:03 am от Revati »
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Октомври 18, 2009, 01:15:34 am »
При мен ще се състои в 4-ти дом. Куинконкс към нат. сатурн. Много се надявам да се развърже позитивно един имотен проблем. Транзитен сатурн вече ми се отдалачава от ИЦ. Стискайте ми палци.

сатурн , носи събития след точния аспект.стига сте се стряскали от него.той дава и много положителни резултати ,в това число и имоти...успех!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #22 -: Октомври 18, 2009, 01:20:16 am »
сатурн , носи събития след точния аспект.стига сте се стряскали от него.той дава и много положителни резултати ,в това число и имоти...успех!
Ааа, донесе той събития, преди точния аспект, че се и поврътка там. Много точно сработи! Сега чакам да минава. Благодаря. Ако новолунието отключи нещата ще докладвам и благодаря.

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Октомври 18, 2009, 01:22:39 am »
Ааа, донесе той събития, преди точния аспект, че се и поврътка там. Много точно сработи! Сега чакам да минава. Благодаря. Ако новолунието отключи нещата ще докладвам и благодаря.

може и преди , ако е бил задействан от друга планета :) аз събитията търся не само от транзитите.без прогресивна луна , без дирекций само на танзити не се доверявам....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Октомври 18, 2009, 01:39:53 am »
какво да си пожелаем при новолунието във везни?
брак , умения за преговори,хармония,работа в екип,общителност/дипломация,изтънченост,лечителска взаймовръзка.

астрология на новата луна- Жан Спилър

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #25 -: Октомври 18, 2009, 08:01:32 am »
При мен новолунието казва в 5 ти дом и прави точен тригон със Слънчо и Венера. Изглежда обещаващо...пък ще видим.. ;)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Октомври 18, 2009, 01:07:22 pm »
На мен новолунието върху СЛВ в 11 дом ми донесе нова, много важна среща. Не с един човек, а с цяла група съмишленици. Тръгнах без никакви очаквания и останах много приятно изненадана от хората! Скарлет, жалко че не можа да присъстваш и ти. Но се надявам, че скоро ще има снимки. Знаеш къде. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Октомври 19, 2009, 04:19:36 pm »
нищо не споделяте ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Октомври 19, 2009, 04:25:58 pm »
Много хубаво изкарахме.
Първо имаше лекция за термите в класическата астрология, след това започна и самото тържество.
За снимки и коментари виж в Астрология в алл.бг.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Октомври 19, 2009, 04:30:49 pm »
Много хубаво изкарахме.
Първо имаше лекция за термите в класическата астрология, след това започна и самото тържество.
За снимки и коментари виж в Астрология в алл.бг.  :)
прати ми линк , моля те! ;)

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #30 -: Октомври 19, 2009, 04:40:05 pm »
Ами, на мен новолунието ми се тресна в 4 дом и беше в точен секстил с марс. Та, пр мен се изрази в секс,секс...15 дни,ви казвам-))))аааа,и освен това се срещнах за първи път фейс то фейст с Lilie-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Октомври 19, 2009, 04:44:15 pm »
Ами, на мен новолунието ми се тресна в 4 дом и беше в точен секстил с марс. Та, пр мен се изрази в секс,секс...15 дни,ви казвам-))))аааа,и освен това се срещнах за първи път фейс то фейст с Lilie-)))

малеее , верно ли е това за секса и четвърти?! :o ми то домашен явно е бил ;D ;D ;D ;D :P

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #32 -: Октомври 19, 2009, 04:57:02 pm »

малеее , верно ли е това за секса и четвърти?! :o ми то домашен явно е бил ;D ;D ;D ;D :P

;D

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #33 -: Октомври 19, 2009, 05:34:46 pm »
;D ;D ;D
И при мен е 4-ти.  ;) Сексът още не е започнал. Сега започва очакването!!!  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Октомври 19, 2009, 05:51:29 pm »
;D ;D ;D
И при мен е 4-ти.  ;) Сексът още не е започнал. Сега започва очакването!!!  :P

да бе , я гледай какво правят хората ;D , хич не чакай ! някоя и друга квадратурка на марс/венера ,плуто/венера за доза адреналин няма ли?! :P ;D

« Отговор #35 -: Октомври 19, 2009, 06:11:10 pm »
На мен новолунието в първи дом ми донесе болест, тази нощ не спрях да кашлям(без да имах оплаквания преди това), а сега вече не мога и да говоря,а уж новолунието не правеше мажорни аспекти с натални планети. >:(

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Октомври 19, 2009, 06:31:20 pm »
На мен новолунието в първи дом ми донесе болест, тази нощ не спрях да кашлям(без да имах оплаквания преди това), а сега вече не мога и да говоря,а уж новолунието не правеше мажорни аспекти с натални планети. >:(
Ако това ще те успокои...и на мен това ми донесе новолунието в 4 дом. На всичко отгоре това ще ми е второ боледуване в рамките на 40 дена.Немога да говоря и имам мускулна треска от кашляне, ама си бях днес на работа. Децата ми и те кашлюкат, а не е студено ( всъщност гадното, променливо време е виновно).

« Отговор #37 -: Октомври 19, 2009, 06:38:59 pm »
Е, на мене новолунието ми е в трети, но това не ми пречи да съм отново сополива  >:(. Влача си едно възпаление на гърлото от 26.09 , защото все не мога да спра да пия кола. :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #38 -: Октомври 19, 2009, 06:40:57 pm »
Ако това ще те успокои...и на мен това ми донесе новолунието в 4 дом. На всичко отгоре това ще ми е второ боледуване в рамките на 40 дена.Немога да говоря и имам мускулна треска от кашляне, ама си бях днес на работа. Децата ми и те кашлюкат, а не е студено ( всъщност гадното, променливо време е виновно).
Вчера писах ли,писах желания по новолуние,като най-важното беше здраве,все пак е в 1 дом, не очакавах,че толкова бързо без други симптоми ще ме повали грипа, а жена в къщи като се разболее смятай какво става...
Пожелавам ти бързо оздравяване ,повече чайчета,витамини и почивка ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Октомври 19, 2009, 06:42:15 pm »
Е, на мене новолунието ми е в трети, но това не ми пречи да съм отново сополива  >:(. Влача си едно възпаление на гърлото от 26.09 , защото все не мога да спра да пия кола. :-\

изпий няколко сварени коли и ще ти мине ;)