Здравей Гост

ОПЛАКВАЧКА - тема за жертвите на насилие

• 263 Отговора
  • 50052 Прегледи
Re:ОПЛАКВАЧКА - тема за жертвите на насилие
« Отговор #200 -: Март 19, 2011, 04:36:49 am »
и как те известиха за клетката :rolleyes:

С известие на вратата на гаража. И другите гаражи до мен също. Офффф....Такъв март месец не съм имала никога. Простотиите следват една след друга!  :angry:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #201 -: Март 19, 2011, 07:17:10 am »
Аз искам да се оплача от на пръв поглед дребен проблем, то тия се превърнаха в ежедневие и нещо нормално, та смея ли, но наистина няма такава държава, това е разграден двор, в който се вихрят всякакви престъпни и безочливи единици. Вчера научих, че са разбили къщата на баба ми, в която незнам майка си ли са търсили, но ударили са джакпота - взели мивката, незнам къде ще си я кичат, нямам думи...сега дома стои на произвола без прозорец от едната страна, пердето се веело, от покрива също са влизали, представям си гледката, сърцето ми се свива, защото сме далеч, няма как да я наглеждаме и каквито и мерки да се вземат, неизбежно е. Чувството, че някой съсипва нещо, градено от близките ти, място, където си оставил детството си и искаш да опазиш и за в бъдеще, но нямаш шанс да се защитиш в тази ситуация, е най-отвратителното от всичко. Не сме за вещите или постройката, но това е гавра, как не го разбират хората, които го вършат. 

Съни, много съжалявам. И нашага къща на село така я плячкосаха. Всичко изнесоха. Накрая поникна едно дърво през покрива и вече е за събаряне. Иначе един човечец гледа земята, поне да изкара нещо за себе си. И моето детство е преминало там. Това е родната къща на баща ми, а той не е жив и няма кой да я поддържа. Жал ни е да я продадем. То вече все едно няма къща, но дворното място е хубаво...А какъв живот кипеше, докато баба и дядо бяха живи!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #202 -: Март 19, 2011, 07:24:54 am »
Аз искам да се оплача от Рачешките марсове. Много са чувствителни и докачливи, и се дистанцират, затварят се в себе си, не знаеш с какво си ги обидил...мълчат.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #203 -: Март 19, 2011, 03:16:18 pm »
и как те известиха за клетката :rolleyes:

С известие на вратата на гаража. И другите гаражи до мен също. Офффф....Такъв март месец не съм имала никога. Простотиите следват една след друга!  :angry:
в коя община си, та е толкова дейна,при нас още не са инициативни
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #204 -: Март 19, 2011, 03:21:54 pm »
Аз искам да се оплача от Рачешките марсове. Много са чувствителни и докачливи, и се дистанцират, затварят се в себе си, не знаеш с какво си ги обидил...мълчат.

зависи от луната им , да те допуснат под черупката :rolleyes:
имам преки наблюдения при марс рак, с луна в дева, водолей и рак и е общо цупенето,различна е дълготрайността

*

Stella

• 7765
« Отговор #205 -: Март 20, 2011, 02:13:09 am »

зависи от луната им , да те допуснат под черупката :rolleyes:
имам преки наблюдения при марс рак, с луна в дева, водолей и рак и е общо цупенето,различна е дълготрайността

Овенски стелиум (Луна, Слънце, Меркурий) в квадрат с Марс в Рак и в опозиция с Плутон във Везни. Луната в Овен е във взаимна рецепция с Марс в Рак, обаче....асцендентът е Скорпионски, пък Меркурий опозе Плутон много помни, бееееее! 

*

Uran

• 6041
« Отговор #206 -: Март 20, 2011, 02:52:50 am »
Вярно е това. С любов и търпение се превзема този Марс.
Не зaбравяй, че дори в рак пак си има кардинални качества, но някак биваме приспивани за тях. :blink:
« Последна редакция: Март 20, 2011, 04:47:43 am от Uran »

« Отговор #207 -: Март 20, 2011, 03:48:05 pm »

Овенски стелиум (Луна, Слънце, Меркурий) в квадрат с Марс в Рак и в опозиция с Плутон във Везни. Луната в Овен е във взаимна рецепция с Марс в Рак, обаче....асцендентът е Скорпионски, пък Меркурий опозе Плутон много помни, бееееее! 

тоя е от тежките крепости  :o

трудното на този марс рак е че дълго трупа енергия,без да реагира и не можеш да предвидиш кога ще изригне като вулкан и ще те направи на салата,а веднъж изригнал връщане назад няма,непоправимо е,ако е концентрирал много негатив енергия, кардиналните действия минават през подмолни,невидими,целящи друг да реши проблема или да се саморазреши и ако не стане и не се удържи ни залива с натрупаното , а реакцията е шок,не очакваш от този кротък човек подобен изблик  :o
емоцията,но сублимирана,  е водещ мотив за действие при марс рак, бездействие когато трябва действие и обратното

два от случайте са ми марс рак/ 1  и асц.близнаци - много неуловими са ми, не са категорични никога и страхливи, без подкрепа,подсигуряване не предприемат нищо
можеш да го превземеш с грижовност и внимание, да го провокираш да покаже емоция,не да я натрупва

*

Lillie

• 30532
« Отговор #208 -: Април 25, 2011, 01:52:04 am »
Мислех първо да го споделя в "Дърдорилня", но за да не развалям великденската атмосфера там, го пиша тук. Вбеси ме поредната проява на варненска селяния и не мога да се сдържа и да не го споделя с някой.  :angry:

Излизам с кучетата на една малка полянка зад блока, насреща върви една жена с дете, синът й води на каишка едро куче-боксер. Минават покрай мен - аз съм застанала с кучетата от едната страна на пътечката, а те вървят от другата страна. Отсреща седи котка, за която знам, че съвсем наскоро е родила, има котенца-кърмачета на не повече от седмица...
Когато момчето с кучето минава покрай котката, която си седи мирно и кротко и по никакъв начин не реагира, майката започва да насъсква кучето - "Дръж я, дръж я!". Не се сдържах и й отвърнах "Какво дръж, тя има малки котенца". В отговор получих пренебрежителен поглед, придружен с мълчание, а момчето ме гледаше недоумяващо, сякаш съм някаква луда, задето си позволявам да отправя такава забележка на непознати хора от улицата. Още ми стои запечатан в съзнанието неговият поглед на невинен агнец. С такова удоволствие бих зашлевила един шамар на черната вещица и нейното синче-свинче. Но си казах, че баш на най-светлия християнски празник няма да си тровя нервите с такива изроди.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #209 -: Април 25, 2011, 02:04:28 am »
Много хубаво си направила. Това, което прави тя е възпитаване на непредизвикана агресия. :angry:

А четохте ли за трагедията днес в Симеоновград. Просто не мога да повярвам, че в някакъв момент Х толкова много хора могат да се окажат на грешното място в точното време  :'( :'( :'(

Мир на праха на загиналите :'(

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3770631

*

Lillie

• 30532
« Отговор #210 -: Април 25, 2011, 02:08:50 am »
А четохте ли за трагедията днес в Симеоновград. Просто не мога да повярвам, че в някакъв момент Х толкова много хора могат да се окажат на грешното място в точното време  :'( :'( :'(

Това беше първата новина, която научих днес в интернет.
Голяма трагедия, представям си как се чувстват близките им на този светъл празник.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #211 -: Април 25, 2011, 02:12:10 am »
пак по Великден -  се почерниха български майки и бащи  :o

Бог да ги прости , отивали са на църква децата :'(

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #212 -: Април 26, 2011, 10:31:11 pm »

Бог да ги прости , отивали са на църква децата :'(

като прочетох за това в нета и в главата ми се появи следният цитат, но не помня откъде го четох: и в Края на Времената хората ще напускат планетата къде на групи, къде поединично, защото едните няма да издържат на насилието, което се шири, а други няма да издържат на вибрациите...

изводите оставям на вас...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

abroad

• 2187
« Отговор #213 -: Април 27, 2011, 01:04:43 am »
Много хубаво си направила. Това, което прави тя е възпитаване на непредизвикана агресия. :angry:

мдам, точно така е за съжаление...

Не се сдържах и й отвърнах "Какво дръж, тя има малки котенца".

твърде меко си реагирала..., но като за Варна разбирам :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #214 -: Април 27, 2011, 01:07:21 am »

значи следва да се обърне по-специално внимание, но на практика, не на думи
богатите на думи взеха връх и се наруши равновесието

*

Lillie

• 30532
« Отговор #215 -: Април 27, 2011, 02:08:01 am »
твърде меко си реагирала..., но като за Варна разбирам :blink:

Еми следя си транзитите, нали ще си повдигаме вибрациите.  :P
Та, като видя марсов транзит от по-твърдия вид към някое от светилата или Меркурий, се снишавам. Скандалите сами идват при мен  ;D, няма нужда аз да ги провокирам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #216 -: Април 27, 2011, 02:16:04 am »
Та, като видя марсов транзит от по-твърдия вид към някое от светилата или Меркурий, се снишавам.

Подсещаш ме, че е ся ми се задава един много твърд  ;D - Марс опозиция на Сл/Уран. :lol:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #217 -: Април 27, 2011, 02:58:39 am »

значи следва да се обърне по-специално внимание, но на практика, не на думи
богатите на думи взеха връх и се наруши равновесието

Многословието винаги взема връх, поне докато не бъде подложено на тест за фактическа пригодност.  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #218 -: Април 27, 2011, 03:06:01 am »
Та, като видя марсов транзит от по-твърдия вид към някое от светилата или Меркурий, се снишавам.

Подсещаш ме, че е ся ми се задава един много твърд  ;D - Марс опозиция на Сл/Уран. :lol:

да, предстои Марсов възврат  :P
да се свети  :25: цялата вселена, че е наличен и натален твърд ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #219 -: Април 28, 2011, 02:45:35 am »
Нямам думи...преди години минавах през една градинка и гледам там един мъж и една жена разхождат куче. Аз не им различавам породите, но това беше едра порода, добре хранено животно. Докато пресичах градинката, чух как стопанина му го вика, а то си тича безгрижно и не идва...поне не веднага. Щом се доближи до стопанина си, оня вдигна една кожена дебела пръчка, специално за целта и като го забуха с все сила.....само защото не се подчинило на заповедта му да дойде веднага. И мадамата до него се хили...О, викам си той утре тебе ще забуха и тогава хич няма да ти е смешно... :angry:

Не се сдържах и му казах: "Как не ви е срам да биете животното. Какво ви е направило?" А онзи ми вика : "Я, си върви по улицата, ма патко! " Простаци всякакви по белия свят. Демонстрира надмощие над едно красиво и гордо животно..подчинява го на волята си...простак! :angry: