Здравей Гост

ОПЛАКВАЧКА - тема за жертвите на насилие

• 263 Отговора
  • 50087 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:ОПЛАКВАЧКА - тема за жертвите на насилие
« Отговор #120 -: Октомври 20, 2009, 07:15:07 pm »
. Първо си намери няколко Рака за заместници - да се грижат за него и да му бачкат безпаметно и без мрънкане.
какви са тези раци :o  около мен раците са зверове ;D
Ааа, тези са много отговорни и верни като кучета. Но си имаха праг на болка и те, де ;) Постоянно си подаваха оставките, и след поредната сълза в очите на разстроената рибка, се връщаха чинно в кабинетите, осенени от идеята за уникалната си мисия и роля в тази фирма, в тази държава и във вселената като цяло  :)
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

crazy_666_999

« Отговор #121 -: Октомври 20, 2009, 07:40:57 pm »
Куинконс- аспект от 150* между планетите.
тоест опозиция? ??? :)дамммм доста са ми опозициите...да се оплаквам ли и от това?
искам да се оплача и от факта че май ме зарязаха но това е друга тема...или е точно за тук ???

*

Nebesna

« Отговор #122 -: Октомври 20, 2009, 08:01:17 pm »
тоест опозиция? ??? :)дамммм доста са ми опозициите...да се оплаквам ли и от това?
искам да се оплача и от факта че май ме зарязаха но това е друга тема...или е точно за тук ???

Каква опозиция те гони тебе, маце? -"к-у-и-н-с-к-о-н-с" - 150 градуса

Опозицията е на 180 градуса.

« Отговор #123 -: Октомври 20, 2009, 09:12:46 pm »
до сега не бях гледала какви 150 гр. имам - хъм само един Венера/МС , венера упр2 ,
а аз се чудех от де идва това  когато стане въпрос за заплащане на положен труд, всичките ми  шефовете все да ме прецакат гледат,  ама като настъпят  венерката в скорпи в секстил с Марс/Асц./упр.8/  8)стават нестинари >:(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

crazy_666_999

« Отговор #124 -: Октомври 20, 2009, 09:49:12 pm »

Каква опозиция те гони тебе, маце? -"к-у-и-н-с-к-о-н-с" - 150 градуса

Опозицията е на 180 градуса.

хаха не е възможнооооо...толкова съм отвеяна в последно време :-[ :o :o :oаз видях 180 градуса не 150 :o :oлелееее зле съммммм...май е от недоспиването илиииии :o :o :o :o ??? ??? ??? :o :o :o :-[ :-X

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #125 -: Октомври 21, 2009, 12:48:31 pm »
БГ работодатели

*

Diyana

• 2705
« Отговор #126 -: Октомври 21, 2009, 12:50:19 pm »
БГ работодатели

Мамаша! Добре че си имат "спасителни" пояси "ин витро", че тези кръстове като нищо ще им вгорчат "плаването".
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Helo

« Отговор #127 -: Октомври 21, 2009, 12:58:47 pm »
Тоя най-отдясно сигурно е много набожен човек!  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #128 -: Октомври 21, 2009, 01:02:30 pm »
Явно кръстта в живота,който носи е много тежък  :P

Отврат просто  :-X

« Отговор #129 -: Октомври 21, 2009, 01:03:07 pm »
   ;D ;D ;D - ибаааах си му работодателите, Кайли откъде ги изкопа  ;D

*

Skarlet

« Отговор #130 -: Октомври 21, 2009, 03:34:32 pm »
БГ работодатели

Кайли,ти ме разсмя,а след минутка вече ми изчезна усмивката от лицето. Много тъжно. Хубавото е,че не всички работодатели са като тези. Тези май години наред са папкали и спестявали,за да си купят тези скъпи и тежки ланци.  ;)

« Отговор #131 -: Октомври 21, 2009, 04:42:10 pm »

Искам да се оплача от тази синастрия просто на моменти ще се пръсна и това няма край днес толкова нервни клетки ми отидоха,че мисля че няма да издържа някой ден!
Докато дишаш...надявай се!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #132 -: Октомври 21, 2009, 04:52:55 pm »
Ооо, Меригадже, ма те синастриите са за това.  ;D

Незнам чии Сатурн е върху Марса, но вероятно този човек трупа яко гняв, а двамата усещате тежестта на отношенията. Отгоре на всичкото е в опозиция на Меркурий и конфликтите в общуването са налице.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #133 -: Октомври 21, 2009, 05:24:09 pm »
да знам че е за там но тук става въпрос за психически тормоз не физически!а в същото време никой от двамата не иска да се раздели с другия!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #134 -: Октомври 21, 2009, 09:22:02 pm »
Marygajde, citiram te: "днес толкова нервни клетки ми отидоха". Imah predvid ZATOVA sa sinastriite - da kusat nervi.  ;D
Izvinqvam se za latinicata, pc-to se precaka i sega go pravqt.

« Отговор #135 -: Октомври 21, 2009, 10:06:59 pm »
Все повече се убеждавам че човек трябва да живее спокойно да е с подходящия човек и да си пият ракийката в сладки приказки Наздраве! ;D

*

Nebesna

« Отговор #136 -: Октомври 21, 2009, 10:53:34 pm »
Все повече се убеждавам че човек трябва да живее спокойно да е с подходящия човек и да си пият ракийката в сладки приказки Наздраве! ;D

Предполагам, че твоите планети са вътрешните.

- Марс затиснат от Сатурн наистина трупа много гняв. Аз възприемам Сатурн върху моя Марс като коравосърдечен и самата аз започвам да попивам подобни чувства. Бягам далеч.....Лелеее! При това съвпадът е в Рак, където и двете планети са в заточение. Проработката на този аспект е много трудна, да не кажа "жестока". Наричам го аспекта на "черноучителството", понеже включва 2 малефика, единият от които е лична планета.

- Нептун в опозиция с Марс не може да си пие спокойно ракийката (за огромно съжаление), щото Марс пречи на Нептун през цялото време със своята активност и агресивност.

- Венера/Слънце в квадрат с Уран може да даде някои изненади (не винаги приятни), разстройване на плановете, предизвикване на хаос, неочаквани обрати, стрес.
« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 11:02:30 pm от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #137 -: Октомври 21, 2009, 10:55:58 pm »
БГ работодатели

Много организирани работодатели, бе Кайли! Наште обикновено са индивидуалисти. К`ва е тая групировка? Да не са спортисти по сумо?
« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 11:01:13 pm от Небесна »

« Отговор #138 -: Октомври 22, 2009, 06:00:46 am »
Добре но какво тогава ни държи заедно и ни е толкова трудно да се разделим толкова опити сме правили да не би да се дължи на аспектите ванера-плутон или на луна -сатурн...не ги ли научихме тези уроци оффффф а може би този куинкокс между луната и слънцето ни кара отново да ги преповтаряме и прелистваме!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #139 -: Октомври 22, 2009, 08:32:15 am »
Принципно Сатурн, където е замесен отношенията са на здрава основа или са поне продължително-мъчителни.  :P Това последното е само донякъде шега ... Ти защо се питаш какво ви държи заедно, не желаеш тази връзка или просто ти е трудно? Защото вероятно като всеки има с какво и трябва да се справите, не се отчайвай, търси разбирателство, макар понякога да ти се струва невъзможно.