Само 1 единствен аспект никога не дава събитие. Търсят се поне 2-3 показателя.
при мен е точно обратното. достатъчен е един аспект и мога да маркирам какво е събитието.

В цял свят астролозите древни и съвременни твърдят, че са нужни потвърждения от 2 техники или поне 2 аспекта, за да се предскаже с точност, наша Марая все все наоборот. Ти затова толкова общо ги описваш нещата - пари, власт, смърт дрън-дрън.
Хайде кажи за тези 2 години транзит на Луната през 8-мия ми дом аз какво съм преживяла КАТО КОНКРЕТНИ СЪБИТИЯ.
СИГУРНА СЪМ, ЧЕ НЯМА ДА ТИ БЪДЕ ТРУДНО.
ТРИ СЪБИТИЯ МИ КАЖИ, НО ГИ ОБОСНОВИ. оТ СЕГА ТИ КАЗВАМ, ЧЕ САМО ЛУНА В 8-МИ ДОМ ОЩЕ НИЩО НЕ ЗНАЧИ.
:85: :85: :85: :85: :85: :85:, аз дали съм все наоборот незнам , :57: :57: :57: ,ама ти освен да се заяждаш с мен и да апострофираш друго не правш.
така и не разбирам защо го правриш ,ама проблема си е твой! не е мой! :57: :72:
даже ми е смешно особенно сега като ги чета думите ти.
може да извадиш потвърждението и от пет техники , стига да ти се прави това.
въпроса е и ИНТУИЦИЯ! виждала съм карти ,които не ми говорят и такива ,които буквално крещят.
онова ,което първо придобива значение при погледа в/у една карта винаги остава най-вярното.
какво е 8-ми дом?!
парите на другите ,подкрепата на другите,раждането и смъртта,секса и проституцията .
тук са данъците и застраховките ,тук са наследствата.
това е 8-ми дом. той не е любов ,не е деца ,не е майка ,не е баща.
може да покаже проблеми за майкката , ако има аспект на пр.луна с плутон /В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ смърт или раждане ,с уран-внезапни катастрофи или заболявания ,дори и токов удар. с марс- операция и още многи други тълкования има ,които съм убедена ,че знаеш добре./
зависи и знака ,които е на куспидата на 8-ми. ако е рак ,значи луната тук ще се чувства в свой води,ще и бъде лесно да се изрази и изяви.
ако е скорпион ,въобще няма да е лесно ,защото скорпионската луна и трудна и ранима луна , а 8-мия дом е дома на скорпиона. разбира се ,че тук нещата ще бъдат фатални ,ще се движат в посока ,която не зависи от теб самия.
аспектите ,само и единственно ще покажат онова ,което ще засегне луната ,онова ,което ще се случи в детайли. не може да се говори за детайли без аспекти и без карта ,
но основното го маркира луната в 8-ми дом то е онова ,което ти носи информация самия дом.

,събития свързани с твойта луна:
емоционално слаба и зависима си била през този период ,огато луната е била в рак. енергията ти е била насочена към дъщеря ти.грижа за други ,както и за твойте ценности и имоти е била на дневен ред.
имала си подкрепа от другите/приятели, колеги ,съмишленици/ ,когато луната е ингресирала в лъв.
по-драматичен изказ. повече публични нещица ,повече внимание за себе си си търсила и искала.
твърде възможно е и повече лъвчета да са те занимавали през това време.

не мисля,че твойта пр.луна транзитирайки през водния 8-ми дом ти е дала спокойствие ,уют и хармония ,поне в началото и при самия ингрес. още повече ,че при теб светилата са във водолей.
сега ,ако все още е в лъв прогресивната ти луна е на опозиция от тях. така ,че не ти е особенно щастив и лек периода навярно.

и накрая ,но не на последно място , не можеш да промениш значението на домовете.каквито и аспекти да прави луната ,тя е там в един дом ,който има основни значения. 8-ми дом не е труден за предсказване дом. той е с/у 2-ри. тази ос е ос която се свързва с основни неща . нищо ново не можеш да измислиш или да отриеш в тази ос /говоря за всички астролози/.
събитието мога да го извадя от един аспект и това е факт.
напоследък се оказва ,ЧЕ НЕ БЪРКАМ!
да разбирам ли ,че това те дразни?! :blink:

или вадратурите на верка са в действие

твоя в риби и моя в стрелец