Извинявам се ако въпросът ме бил твърде неясен.И за да съм конкретна ще попитам - тъй като в натала управител на 7 дом е юпитер, а в картата дирекционния е в съвпад със слънцето(управител на 4 в натала) - това може ли да означава нова любов.Не съм хич наясно, а и не намерих инфо в нета, затова питам..
Няма нужда на никой да се извиняваш, нито си наранила някой, нито си нарушила обществения ред. И дори да си, не е нарочно, така, че пак не се извинявай, всеки има право да бъде себе си.

Аз нямам опит с дирекциите, това, което виждам в прогресиите е, че прогресивен Плутон ти е затиснал наталната Венера и търсиш дълбоки емоции. В съвременния свят такива емоции жените си намират главно, чрез връзки с мъже или чрез творчески обсебващи професии. В древността подобен тип жени до голяма степен са имали славата на проблемни - вещици и т.н. Сиси императрицата, има подобни прояви по Плутон, заложени в натала. Това са жени с огромен творчески потенциал и дълбока душевност.
В БГ е най-възможно да имаш дълбоко преживяване с мъж, защото това ще търсиш. Всеки намира, това което търси - имаш потенциална енергия, която може да приеме най-различни форми. Всеки действа в собствените си параметри, които до - голяма степен се определят от средата му. Ако беше актриса на Бродуей, щеше да направиш най-добрите си представления в този период. Ако беше спортист щеше да се класираш за Олимпиадата в Лондон....