Здравей Гост

Прогресии и тълкуване

• 1560 Отговора
  • 267434 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Прогресии и тълкуване
« Отговор #960 -: Март 02, 2012, 01:55:12 pm »
В тази прогресия аз не виждам индикации за развод.
По-скоро  предстои късметлийски период...пътувания в чужбина, печелене на дела...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #961 -: Март 02, 2012, 02:02:46 pm »
Mnogo ti blagodaria za barzia otgovor i vnimanieto,Maraia.Az prodaljavam da se pankam nad kartata. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #962 -: Март 02, 2012, 02:06:53 pm »
Mnogo ti blagodaria za barzia otgovor i vnimanieto,Maraia.Az prodaljavam da se pankam nad kartata. :blink:

През кардиналните оси на картата в близко обозримо бъдеще няма тежки транзити...
Юпитер в/у МЦ...апликация...,като преди това Слънце и Венера ще бъдат осветени от лъчите му... ;D, Дай боже всекиму...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #963 -: Март 02, 2012, 02:10:25 pm »
Tova za men e la4 nadejda ,a dano ....otnovo blagodaria.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #964 -: Март 24, 2012, 10:36:50 pm »
Имате ли някакви набюдения, когато прогресивен ретро Меркурий обърне и тръгне напред ? По това, което съм чел, а то не е изобщо много съм срещал мнения, че това е важен момент на промени/в порядъка на няколко месеца/ или пък потенциалът на планетата по натал може да бъде развит . При мен една година след раждането ми е станал ретро по прогресия, а тази година ще обърне .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #965 -: Април 18, 2012, 03:50:02 pm »
  Po princip savpadat na progresivna Venera s natalen Yupiter znachim li e ,niakakvi Vashi vpechatlenia /

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #966 -: Април 18, 2012, 05:43:29 pm »
  Po princip savpadat na progresivna Venera s natalen Yupiter znachim li e ,niakakvi Vashi vpechatlenia /

трябва да даде резултат задължително - виж кои домове управляват и по натал и по прогресивна карта и транзитите какво правят в момента.
When One Door Closes Another Door Opens

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #967 -: Април 20, 2012, 05:48:53 pm »
 Blagodarq, Anabell ! Nameseni sa osnovno 4 i 11 domove, po nalal Yupiter e v 11 dom (ima vazvrat), a Venera e U4 i U11. Tranzitat se slu4va v 11 natalen, a Yupiter se namira v 10 progresiven dom savpad Luna,a Venera v 9  progresiven savpad Slance.
« Последна редакция: Април 22, 2012, 11:06:42 am от zora »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #968 -: Април 21, 2012, 05:15:26 pm »
Това, което ми прави най-силно впечатление е Венера върху северния възел в 7 дом и прогресивна Луна високо над хоризонта в Риби. Пророчески сънища съм преживявала при Луната в Риби. Знам, че прогресивната Луна е доста дълго време в един знак, но когато е във водни знаци, наистина се случват странни неща...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #969 -: Април 21, 2012, 05:27:21 pm »
Това, което ми прави най-силно впечатление е Венера върху северния възел в 7 дом и прогресивна Луна високо над хоризонта в Риби. Пророчески сънища съм преживявала при Луната в Риби. Знам, че прогресивната Луна е доста дълго време в един знак, но когато е във водни знаци, наистина се случват странни неща...

Аз пророчески сънища съм имала от много малка, та не знам дали луната в риби има пръст в това...Прогресията е за датата, която сънувах, че щяла да бъде много важна за мен.Никой ли няма някакви предположения  :(

Purple, какъв отговор очакваш - точен и конкретен. В 8 сутринта ще ти се случи това и това, в 12 ще срещнеш някой, или ще бъдеш на интервю за работа... астрологията не дава такива отговори. Не казвам, че няма хора във форума с много добра интуиция, които могат да познаят, но за да ти се даде такъв отговор трябва подробно да обясниш какви са плановете ти, визията в глава ти за бъдещето и какво търсиш.

Като ти гледам ВЕЧНИЯТ Плутон върху Венера си мисля, че все пак предимно търсенето на силни емоции - връзки, пеене, творчество, преживявания от различен тип са ти таргет "групата".   

*

Anabell

• 2022
« Отговор #970 -: Април 21, 2012, 09:58:53 pm »
Извинявам се ако въпросът ме бил твърде неясен.И за да съм конкретна ще попитам - тъй като в натала управител на 7 дом е юпитер, а в картата дирекционния е в съвпад със слънцето(управител на 4 в натала) - това може ли да означава нова любов.Не съм хич наясно, а и не намерих инфо в нета, затова питам..

Няма нужда на никой да се извиняваш, нито си наранила някой, нито си нарушила обществения ред. И дори да си, не е нарочно, така, че пак не се извинявай, всеки има право да бъде себе си.  ;)

Аз нямам опит с дирекциите, това, което виждам в прогресиите е, че прогресивен Плутон ти е затиснал наталната Венера и търсиш дълбоки емоции. В съвременния свят такива емоции жените си намират главно, чрез връзки с мъже или чрез творчески обсебващи професии. В древността подобен тип жени до голяма степен са имали славата на проблемни - вещици и т.н. Сиси императрицата, има подобни прояви по Плутон, заложени в натала. Това са жени с огромен творчески потенциал и дълбока душевност.

В БГ е най-възможно да имаш дълбоко преживяване с мъж, защото това ще търсиш. Всеки намира, това което търси - имаш потенциална енергия, която може да приеме най-различни форми. Всеки действа в собствените си параметри, които до - голяма степен се определят от средата му. Ако беше актриса на Бродуей, щеше да направиш най-добрите си представления в този период. Ако беше спортист щеше да се класираш за Олимпиадата в Лондон.... 

« Отговор #971 -: Април 22, 2012, 10:32:29 am »
Натален У7 Юпитер по транзити върху АС и Луна (У3), транзитен Марс в 7-ми в съвпад със СЛВ и прогресивна Венера, прогресивно Слънце върху Меркурий (натален У1). Може пък наистина да вземеш да срещнеш някой по-значим за теб. В този период прогресивна Луна ще минава през 10-ти дом и ще бъде в квадрат с натални Луна и АС. Гледай да не си прекалено заета със служебни ангажименти и прекалено критична към представянето си в работата, за да не пропуснеш срещата. ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #972 -: Април 22, 2012, 01:16:47 pm »
няма достатъчно аспекти по прогресия за сериозна връзка - опитът ми до сега показва, че трябва да има много силни аспекти към Слънце и Марс прогресивни и поне един сериозен съвпад с някоя мъжка планета + транзитите. В случая не виждам това. Съжалявам ако отговорът ми не се вписва в твоя хоризонт на очакване  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #973 -: Април 22, 2012, 01:31:22 pm »
няма достатъчно аспекти по прогресия за сериозна връзка - опитът ми до сега показва, че трябва да има много силни аспекти към Слънце и Марс прогресивни и поне един сериозен съвпад с някоя мъжка планета + транзитите. В случая не виждам това. Съжалявам ако отговорът ми не се вписва в твоя хоризонт на очакване  ;)

Абсолютно!
Да допълня, че винаги има аспект на ПР.Луна , към лична планета....Закон е сякаш при започването на сериозна връзка....

*

Anabell

• 2022
« Отговор #974 -: Април 22, 2012, 01:37:46 pm »

Абсолютно!
Да допълня, че винаги има аспект на ПР.Луна , към лична планета....Закон е сякаш при започването на сериозна връзка....

Имах приятел, който започваше всяка важна връзка в живота си при прогресивна Луна в съвпад с прогресивна планета - просто при него действаше като по часовник.

« Отговор #975 -: Април 22, 2012, 02:01:33 pm »
Нямам предвид започването на връзка. Става дума за среща, запознанство със значим за нея човек. Пък дали познанството ще прерастне във връзка и кога, е съвсем друг въпрос. Не съм интерпретирала картата в посока на начало на връзка.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #976 -: Април 23, 2012, 06:34:42 pm »

Абсолютно!
Например би ли могло да се счита като аспект за започване на връзка тригона на Прогресивна Луна с натално Слънце 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #977 -: Април 25, 2012, 10:23:52 am »

А пр Новолуние броим ли го? Тоест съвпадът на пр Луна с пр Слънце и пр Меркурий (тези тримата са наталните У7) върху натален Нептун? Картата е прикачена. Също пр Венера тригон пр Марс важи ли или трябва да към натална планета?  :-[ И пр Луна/Слънце квадрата с натална Венера? Тя лична планета, но квадрат...  :-\
« Последна редакция: Април 25, 2012, 10:31:11 am от Ronia »

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #978 -: Април 29, 2012, 03:26:13 pm »
Имате ли някакви набюдения, когато прогресивен ретро Меркурий обърне и тръгне напред ? По това, което съм чел, а то не е изобщо много съм срещал мнения, че това е важен момент на промени/в порядъка на няколко месеца/ или пък потенциалът на планетата по натал може да бъде развит . При мен една година след раждането ми е станал ретро по прогресия, а тази година ще обърне .

Като стане ретро е нужно да се обърнеш навътре, да се свържеш със себе си, да си наредиш вътрешния пъзел и да си наясно с картинката и дай  боже да отстраниш "неизправностите" ако има такива.С една дума да си готов на старта. Като стане директен ще продължиш напред с "добре поддържана и обслужена както трябва кола" по пътя и шанса да стигнеш накъдето си тръгнал е много по-голям. :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #979 -: Април 30, 2012, 12:36:48 pm »
Благодаря за включването, rossin  :blink: .

Може пък да сменя местожителството си, кой знае  ;D - Мерка е У4 и упр. интерсептизаната Дева в 7 дом, но пък прогресията е в 5 дом  :-\ .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен