И защо цели 14-15? Мен ме изуми времевия интервал.
Щот' съм оптимист!

А си искам и компенсация и неустойка за миналото!
Не, наистина, много трудно и гадно. Било ми е хубаво и
нормално за кратко последно преди 18 години и преди това за още по-кратко преди 20 и няколко, когато се научих да си връзвам сама връзките на обувките.
Чела съм някъде отдавна, преди да забележа, че ми предстои, че последната четвърт преди новолунието била най-тегава, мога да го потвърдя. Изобщо на "намаляваща" прогресивна Луна е по-нептрияно. Затова си цъкнах оптимистично 14-15 години. Сега ми е едно балсамично... А тъмницата е безпощадна последните две години и нещо, така че, Сладурче, аз съм си от тоя край, свикнала съм.

При мен и Слънцето, Луната минаха в Овен, новолунието ще ми е на 4-тия градус на Овена в края на 7 дом, 3 градуса преди върха на 8. Това ще е през ноември. Транзитите и прогресиите през 7 ми донесоха брак, като гледам и развод ще ми донесат за това кратко време. Пометоха целия прахоляк, дето се въргаляше из 7-ми. Стагям капата за 8-ми, от февруари, Сладурче, съм осмак по Луна и след всичко, което ми мина (и още мЕ минава

) стоя като Крали Марко на входа на пещерата и крещя "Излез ма, ламьо!". Пък то животът и той кат' нея ще се провикне издалечко "Е, хубаво, ма що ми крещиш в гъза?"
Простете сутрешната ми лигня! :blink:
Сладурче, на кой градус в кой знак ти е новолунието? Питам да хвърля око на Сабианските. Аспекти, аспекти... требе да погледна.