Здравей Гост

как готви луната в знаците на зодиака

• 1651 Отговора
  • 264084 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:как готви луната в знаците на зодиака
« Отговор #720 -: Юни 03, 2010, 10:27:16 am »
ммм черешките узряха и е време за сладичко с черешки  :P

ето една рецепта - бързо, лесно, вкусно  ;D

МУС ОТ ЧЕРЕШИ

продукти:

0,500 гр. череши /хрущялки/
0,250 гр. сладкарска сметана /1 кутийка/
4-5 с.л. пудра захар
2 пакетчета желатин на др. Йоткер

приготвяне:
* измийте и изчистете от костилките черешите.
* разбийте сметаната с миксер на гъста пяна.
* добавете пудрата захар и разбийте отново.
* накиснете желатина в малко вода да набъбне. след това го сложете на водна баня да се разтопи - внимавайте да не завира, защото желатина ще се пресече.
* добавете желатина към сметановата смес и разбъркайте хубаво.
* накрая добавете изчистените череши и отново разбъркайте.
* насипете в купички, поръсете с кокосови стърготини и приберете купичките в хладилника да се желира добре.

да ви е сладко  :88:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #721 -: Юни 03, 2010, 05:15:01 pm »
Марая, може ли да те помоля да публикуваш отново рецептата за "Кюфтета с тиквички  и овесени трици", че нещо не я намирам  :unsure:
Благодаря!

правя тиквички с мюсли

вместо картоф слагам мюсли или овесени ядки , 2 яйца ,сол ,копър ,черен пипер , овалвам в царевично брашно и пържа....стават много вкусни!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #722 -: Юни 03, 2010, 06:08:21 pm »
OK's, явно съм прочела грешно  ;D Благодаря ти, ще пробвам  :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #723 -: Юни 04, 2010, 03:55:48 pm »
ммм черешките узряха и е време за сладичко с черешки  :P

ето една рецепта - бързо, лесно, вкусно  ;D

МУС ОТ ЧЕРЕШИ

продукти:

0,500 гр. череши /хрущялки/
0,250 гр. сладкарска сметана /1 кутийка/
4-5 с.л. пудра захар
2 пакетчета желатин на др. Йоткер

приготвяне:
* измийте и изчистете от костилките черешите.
* разбийте сметаната с миксер на гъста пяна.
* добавете пудрата захар и разбийте отново.
* накиснете желатина в малко вода да набъбне. след това го сложете на водна баня да се разтопи - внимавайте да не завира, защото желатина ще се пресече.
* добавете желатина към сметановата смес и разбъркайте хубаво.
* накрая добавете изчистените череши и отново разбъркайте.
* насипете в купички, поръсете с кокосови стърготини и приберете купичките в хладилника да се желира добре.

да ви е сладко  :88:

Ти що не написа за еклерите,бре-))))) Такива хубави станаха-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Helo

« Отговор #724 -: Юни 04, 2010, 04:00:04 pm »
Оооо, Кабала!  ;D

Нумерологията ти дали може да ме упъти в професионалния ми път?

Пък, ако те мързи ти да изчисляваш, тогава ми кажи коя е най-хубавата книга по нумерология, чрез която мога сама да си отговоря на интересуващите ме въпроси!!!  :72:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #725 -: Юни 04, 2010, 04:02:28 pm »
Ако смяташ,че тя ще ти каже нещо по-различно от астрологията- жестоко се лъжеш-))). Книги много, ти си спец в търсенето из нета ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Helo

« Отговор #726 -: Юни 04, 2010, 04:08:47 pm »
Ако смяташ,че тя ще ти каже нещо по-различно от астрологията- жестоко се лъжеш-))). Книги много, ти си спец в търсенето из нета ;D

Ти сигурно си прочела доста книги по нумерология, така че разчитам на теб честно да ми кажеш коя смяташ, че е най-добрата, като изключваме твоята.  ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #727 -: Юни 04, 2010, 04:10:17 pm »
Няма най-добра, както и няма най-добър учебник по астрология. Ако си забелязала, във всяка една има по нещо различно, стига да схванеш кое как да комбинираш.

*

Helo

« Отговор #728 -: Юни 04, 2010, 04:23:45 pm »
Няма най-добра, както и няма най-добър учебник по астрология. Ако си забелязала, във всяка една има по нещо различно, стига да схванеш кое как да комбинираш.

Добре, тогава кажи коя е добра. И с помощта на коя книга мога да си отговоря на отделни въпроси, които касаят мен и живота ми, а не да ми даде само най-обща информация за числото на живота ми и влиянието му.

Кажи някоя книга.

« Отговор #729 -: Юни 17, 2010, 08:42:47 pm »
Направих една бисквитена тортичка за двадесетина минути.  Много вкусна се получи. Стига да ви се яде торта в жегите. Ето я тук:

Има към пакет и половина бисквити Закуска,  пет-шестотин грама сметана, малко ( пък може и повечко) течен шоколад.
Биквитите се топят в мляко, смесено с ром, и се редят във форма някъде 25 см диаметър. Празнините се запълват с течен шоколад . Покрива се с разбита сметана с малко пудра захар, аз сложих смес от заквасена и обикновена. И така всеки ред докато свършат продуктите. Престоява една нощ в хладилника и  се украсява по избор, аз сложих смес от стъргани бисквити и шоколад.
« Последна редакция: Юни 17, 2010, 08:50:45 pm от Ropotamo »

*

holanda

« Отговор #730 -: Юни 17, 2010, 08:47:13 pm »
еха,браво  :clap:..прилича на Истинска торта ;)/бисквитената не я харесвам,много е шавлива някак..и ми е като попара :-X/.Но твоята определено изглежда добре. :rolleyes:

« Отговор #731 -: Юни 17, 2010, 08:56:48 pm »
бисквитената не я харесвам,много е шавлива някак..и ми е като попара :-X/.

щото не си виждала млечна баница - е това вече е попара  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #732 -: Юни 17, 2010, 09:18:15 pm »
щото не си виждала млечна баница
това пък какво е :unsure:

аз btw,никога не съм се осмелявала да пиша в тази тема,защото изобщо не мога да готвя :-[.То това се учи,ще кажете,но аз и не обичам да готвя.Свързвам го с времето-твърде много се дава,а никoй не ти дава гаранция за успех.Забавното е,че цялото ми семейство има афинитет към готвенето-майка е master-а,брат ми и той бачка шеф-кок..баща ми и той май готвач бил.Само мен не можеш да накараш да разбъркам 'манджата''.Иначе пък в съставките съм много добра-знам колко сол да сложа,пипер,това-онова.. ;)

Луната ми е добре аспектирана..и дори в Дева,предполага се,че трябва да съм добра..ама..нейсе.. :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #733 -: Юни 17, 2010, 09:56:39 pm »
Обичам и умея да готвя, но времето ми е прекалено ценно, за да губя по половин ден в кухнята.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #734 -: Юни 17, 2010, 10:15:34 pm »
Готвенето е творчество.

Готвенето е един от начините да задоволявам нуждата си от творчество. Имам и много други начини.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #735 -: Юни 17, 2010, 10:18:38 pm »
Готвенето е творчество.

Готвенето е един от начините да задоволявам нуждата си от творчество. Имам и много други начини.

споделям твоето мнение.
и то сериозно творчество си е .......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #736 -: Юни 18, 2010, 06:47:28 pm »
еха,браво  :clap:..прилича на Истинска торта ;)/бисквитената не я харесвам,много е шавлива някак..и ми е като попара :-X/.Но твоята определено изглежда добре. :rolleyes:

Щото не си яла и моята. Вчера правих, но аз кисна бисквитите в шоколад, слагам ванилов млечен крем и отгоре заливам с т.нар. домакински шоколад-))))

*

holanda

« Отговор #737 -: Юни 18, 2010, 07:16:38 pm »

Щото не си яла и моята. Вчера правих, но аз кисна бисквитите в шоколад, слагам ванилов млечен крем и отгоре заливам с т.нар. домакински шоколад-))))
заляхте ме с бисквитени торти..чак тежко ми стана ;D.Как ти е поставена луната,Kабала,доколкото помня от сексуалната тема-май е като моята,в Дева 11 дом..или не..И как така всяка Девишка Луна чисти и готви добре,само аз не.. :-[

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #738 -: Юни 18, 2010, 07:28:38 pm »
Луната,наистина ми е в Дева, но в 3 дом. Обичам да готвя-да, ама не и да чистя  ;D...Все пак, съм с асц.рак, няма как да не се мотам само в кухнята-))) Виж,Вещата тя е с луна в рак и по цял ден е с миксера ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #739 -: Юни 18, 2010, 07:30:11 pm »
Луната,наистина ми е в Дева, но в 3 дом. Обичам да готвя-да, ама не и да чистя  ;D...Все пак, съм с асц.рак, няма как да не се мотам само в кухнята-))) Виж,Вещата тя е с луна в рак и по цял ден е с миксера ;D

да бе да, от 10ина дни не съм готвила и вече ще ме линчуват в къщи... па толкова ме мързииииииииииииии  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/