ООООООООх, половината ми животът мина в готвене,х2 пъти дневно, така ги научих. Рачешка луна плюс планети в дева ,да ги обгрижим, да ги нахраним, да ги глезим, като че ли животът е само ядене...отиде ми временцето за разходки и срещи. Научих се обаче да приключвам за 40 минути, толкоз си давам, не повече дори за пълнени чушки и др.завъртни. По едно време даже им точех кори, добре ли е питам?

Откак пр. ми луна е във водолей услужливо им позволих и те да се включат и само ги хваля.
Преди готвех много супи, мисля, че е характерно за рака, нали тревожно го раздва, някакви ензими са нужни и храната да е топла. Другите са с огнени луни и топлото ги разгневява, та е индивидуално сервирането...сега някак е по-динамично, нямат време, все на крак, освен в почивните дни.
От моя опит-наистина след 35 можем да се ПОосвободим от влиянието на знака на луната, ако искаме, хубаво е.
Сега като си помисля,че ставах в 6 преди работа, за да готвя смятам че е направо глупаво.
Иначе аз без зеленчуци, плодове не мога, най-простички, не търся екзотични, ям всичко, мога и предпочитам без месо-въздушно слънце, моите хора са огнени и слънца и луни, без мършичка не се засищат.
Аз лично харесвам и искам да консумирам ежедневно домат, чушка, морков, зеле, ядки -сурови, череши , ябълки-абе всички плодове. Сладко не обичам, дори забравям да купя захар, веднъж в месеца ми се дояжда натурален шоколад. Малко ми липсва фантазия, явно. Периодично правя лечебни гладувания след това организмът сам си дава знак кое е добре за него да се яде.