Нищо не разделям, бе девойки.
Само казвам, че совите не са това, което са.
И много се пазя от яснотата, щото според Карлитко тя била третия или четвъртия враг на воина. И съм се убедила в това.
:lol:
Напоследък съм се завряла в Кабала и Лайтман и все по-очевидно става за мен, че битието е едно цяло, всичко е свързано и ние сме нищожна часто т цялото. И в същото това време всеки един от нас е Господ Бог в собствената си вселена и причина за тая вселена.
И при това двете са едновременно верни и абсолютно тотално верни.
така стоят нещата...

Та Лайтман ката ден май без събота изнася лекции и непрекъснато говори, че сме в края на времената и че от ония с точка в сърцето зависи накъде ще тръгне света.
Не знам, знам, че едновременно всичко зависи от мен и аз съм причината на света. И в същото време аз съм листо носено от течението и колкото по се оставям да бъда носена от потока, толкова повече нещата ще се случват по моему.
Скарлет, ма това е бъдещето, по моите представи, всеки от нас да стане господ в собствената си вселена, докато всички заедно зависим от сме в общото течение и при това двете едновременно. Само това умение може да спаси света, така ми е спуснато на мен.