Е тва вече звучи много противно.
Проблема е, че щом ти се е родила тая идея в главата, значи е напълно възможна в бъдеще. Като се има в предвид колко от фантастиката вчера днес е реалност.
Ми, роди ми се тази идея, защото Овен управлява преди всичко главата и мозъка. Това е много интересна статия. Когато имате време, прочетете я. Пускам само един малък цитат:
През 1983 г. от Каролинския институт в Стокхолм (Швеция) бе съобщено, че екип от хирурзи извършили за втори път присаждане в мозъка на една 45-годишна жена, страдаща от Паркинсонова болест. Присадени били клетки, взети от надбъбречната жлеза на болната.
http://www.chudesa.net/p1798/ Ако не друго, задължително ще има нови методи за лечение на мозъчни заболявания. Но кога ще направят присаждане на човешка глава, ако не при съвпад на Юпитер и Уран в Овен?

Ще видим. Дано сме живи и здрави да доживеем такива експерименти.
Лили, това за срещата с извънземните също го бях дала като възможност в прогнозата. Всички знаем, че Уран се свързва с летателните апарати, а Юпитер с другите светове. Е, кога ще стане контакта, ако не сега? Овена поставя началото на всичко, той е първия, той е иноватора. Това е. :blink: Ша бягам, че ме гонят задачите. Хубав ден! :58: