Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 284198 Прегледи
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #1620 -: Септември 29, 2010, 01:37:11 am »
Кво викат звездите, Скарлет, според мен иде и е съвсем близо Денят на страшния съд!!

Президентите Медведев и Обама са казали /единия тази година, другият - миналата/ хората да се подготват за среща с извънземни?!  :unsure: :unsure: :unsure: Сега го казаха по телевизията. Дори и да се майтапят, в шегите може и да прозира истина.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1621 -: Септември 29, 2010, 01:48:09 am »
Абе Ванга ли беше казала, че България ще се оправи, когато стане жена президент?
Слава Севрюкова

ВАНГА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1622 -: Септември 29, 2010, 01:52:28 am »
Само за тази му простотия трябва да бъде убит с камъни публично.

Аз ще участвам.  ;D Няма ли да наредим още за целене.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1623 -: Септември 29, 2010, 01:57:56 am »

За това правителство или добро или НИЩО! :wink2:
Я вижте само *благинки донесоха*....
Няма като как един шеф на отдел/не визирам никой тук-може да има такива шефове/ , да управлява не какво и да е министерство....
Абе господ ги бележи такива хора , ние нямаме очи да виждаме....,еуфорично вярваме и.....нищо....
Циганите са бомба със закъснител! Първо са много , второ са с планетарен дух повечето , трето са племе...., а и като проценти са доста :-[ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #1624 -: Септември 29, 2010, 02:07:13 am »

аз като типичен представител на Марс в Телец ще се въздържа ;D, поради простата причина, че сами ще се сгромолясат с мощен трясък, въпрос на време, само трябва да почакам ;D

« Отговор #1625 -: Септември 29, 2010, 03:14:55 am »
Юпитер и Уран ретро в риби- предложиха да се изучава религия в училище

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3290211
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1626 -: Септември 29, 2010, 03:31:22 am »
Да допълня, а тотю младенов иска българите да приемат в домовете си ромите от блок 20.
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=7109&sectionid=hotnews&id=0000143

Този човек и на мен не ми харесва. Да ме сложат мен на неговото място. СДС - стани, да седна!  ;D И без това Венера ми е на МЦ, а тя се свързва със социалните дейности.  :P Ще свърша повече работа от него. Майтапя се....това е голЕмо дърво.

Цитат
Кайли: Кво викат звездите, Скарлет, според мен иде и е съвсем близо Денят на страшния съд!!

Да ти кажа, Кайли, напоследък нямам време да гледам кво викат звездите в мунданен аспект. Зарих се с работа.  :blink:

Цитат
Аурора: Президентите Медведев и Обама са казали /единия тази година, другият - миналата/ хората да се подготват за среща с извънземни?!  huh huh huh Сега го казаха по телевизията. Дори и да се майтапят, в шегите може и да прозира истина.

Аурорче, аз отдавна го казах същото, ако помните. Ще намеря, ако трябва, и написаното в по-предните постове. Овенът винаги е пръв и поставя началото. Ей сега му е майката да се покажат НЛО-то на бял свят.  ;D Предполагам, че и очакваното присаждане на цяла глава ще стане факт.  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1627 -: Септември 29, 2010, 04:27:22 pm »
Предполагам, че и очакваното присаждане на цяла глава ще стане факт.  ;D
Kakва по-точно глава?
Защото руснаците 48-а година са правили до колкото знам доста успешни опити и това е само една от причините САЩ да са имали панически страх от тях дълги години.
http://vbox7.com/play:bc4f4b6f  :-X  :-X

На човешка глава, разбира се. Присаждали са досега успешно на животни, но не и на хора. Поне аз не съм чула. Ако имаш инфо за вече извършен такъв експеримент, пусни го.
 Ето тук малко инфо за присаждане на глава при животни:

Цитат
Трансплантация на маймунска глава

Когато Владимир Демиков представил двуглавите си кучета през 1954г. това довело до странна хирургична надпревара между двете суперсили. За да докажат, че техните хирурзи са най-добрите, американското правителство започнало да финансира Робърт Уайт, който започнал серия от експериментални операции, провеждани в изследователския му център в Кливланд, Охайо. Резултатът бил първата успешна трансплантация на маймунска глава.

На 14 Март 1970г. на Уайт и помощниците им отнело часове за внимателното провеждане на операция, при която трябвало да трансплантират глава от една маймуна върху тялото на друга. Когато маймуната се събудила и разбрала, че са сменили тялото й, тя проследила с очи Уайт и му се озъбила. Маймуната оцеляла само ден и половина преди да почине от усложнения след операцията.

Уайт мислел, че е нещо като герой, но хората били ужасени от това, което е направил. Въпреки всичко Уайт стартирал кампания за събиране на средства за трансплантация на човешка глава. Дори говорил с Крейг Жетовиц, който бил почти изцяло парализиран и се съгласил да бъде първият, подложил се на процедурата. Обществото все още е далеч от приемането на идеята за трансплантация на човешка глава, но с хора като Уайт това може и да стане реалност един ден.

http://iskamdaznam.com/web/?p=2140

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1628 -: Септември 29, 2010, 05:03:31 pm »
Ужас, представям си как ще присаждат души някой ден.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1629 -: Септември 29, 2010, 05:11:41 pm »
Преди няколко години сънувах такъв сън.
Идват извънземни на Земята (но в друго време, доста преди нас) или на друга подобна планета, пленяват местното население, рециклират го в огромни месопреработвателни машини (приличаха на гигантски месомелачки), душите им обаче запазват и затварят в епруветки. След това си правят експерименти с човешките души - вселяват ги в нехуманоидни твари (еднооки чудовища с пипала) и им гледат сеира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1630 -: Септември 29, 2010, 05:31:16 pm »
Е тва вече звучи много противно. ;D
Проблема е, че щом ти се е родила тая идея в главата, значи е напълно възможна в бъдеще. Като се има в предвид колко от фантастиката вчера днес е реалност.

Ми, роди ми се тази идея, защото Овен управлява преди всичко главата и мозъка. Това е много интересна статия. Когато имате време, прочетете я. Пускам само един малък цитат:
Цитат
През 1983 г. от Каролинския институт в Стокхолм (Швеция) бе съобщено, че екип от хирурзи извършили за втори път присаждане в мозъка на една 45-годишна жена, страдаща от Паркинсонова болест. Присадени били клетки, взети от надбъбречната жлеза на болната.

http://www.chudesa.net/p1798/  Ако не друго, задължително ще има нови методи за лечение на мозъчни заболявания. Но кога ще направят присаждане на човешка глава, ако не при съвпад на Юпитер и Уран в Овен?  ;D Ще видим. Дано сме живи и здрави да доживеем такива експерименти.
 Лили, това за срещата с извънземните също го бях дала като възможност в прогнозата. Всички знаем, че Уран се свързва с летателните апарати, а Юпитер с другите светове. Е, кога ще стане контакта, ако не сега? Овена поставя началото на всичко, той е първия, той е иноватора. Това е.  :blink: Ша бягам, че ме гонят задачите. Хубав ден!  :58:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1631 -: Септември 29, 2010, 05:40:14 pm »
Лили, това за срещата с извънземните също го бях дала като възможност в прогнозата. Всички знаем, че Уран се свързва с летателните апарати, а Юпитер с другите светове. Е, кога ще стане контакта, ако не сега?

Между другото, преди броени дни даваха официално изказване на американски военни във връзка със засекретените навремето документи за срещи с извънземен разум. Мисля, че по някоя от руските телевизии беше, не си спомням. Та щом военните не отричат, че е възможно да не сме сами във Вселената (както навремето се твърдеше), определено има напредък в човешкото съзнание. Не може десятилетия наред да се отрича очевидното.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1632 -: Септември 29, 2010, 05:55:44 pm »
Koмандващия на ВВС на Великобритания края на миналата година или началото на тази беше заявил пред медиите, че изтребители редовно са попадали на "нло" в най-различни формации.

Да, може за британски военнокомандващи да е ставало въпрос в предаването, не за американски.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1633 -: Септември 29, 2010, 08:46:59 pm »
 Здравният министър Анна-Мария Борисова подаде оставкаhttp://dariknews.bg/

*

abroad

« Отговор #1634 -: Септември 29, 2010, 08:53:04 pm »
е, първият го дочакахме ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1635 -: Септември 29, 2010, 08:57:01 pm »
Това няма да оправи здравеопазването, системата е сбъркана, не министрите.
В Италия парите за здравеопазването се набират от ДДС-то, като у нас навремето, няма данък здраве, събират се пари по други пътища.
Ако 2% от ДДС се отделя за здравеопазване, пари ще има.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1636 -: Септември 29, 2010, 09:08:58 pm »
Преди няколко дена излязох от болницата - бях с малкия ми син там.
Не знаех, че нещата са толкова зле, не знаех, че въпреки осигуровките, които си плащам, за да получа качествено обслужване е необходимо да си плащам допълнително. Ако трябваше да разчитам само на клиничната пътека, не ми се мисли какво би станало с детето ми.

Тия здравни осигуровки не знам за какво ги плащаме щом не са в състояние да покрият елементарни неща, ако се наложи престой в болнично заведение. Не стига, че се доплаща за всичко, а и носиш всички консумативи предварително. В някои болници вече не е предвидено изхранване, всичко ти носят роднини или отиваш и сам си купуваш. Да не говорим каква мизерия са болничните стаи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1637 -: Септември 29, 2010, 09:10:25 pm »
и да има храна, то тя е ужасна и едва ли има човек, който би ял от нея.
да не говорим, че един болен човек се нуждае от силна храна.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1638 -: Септември 29, 2010, 09:11:39 pm »
А изобщо да не говорим, че най-важната част от здравеопазването е профилактиката, и понеже у нас вече изобщо няма профилактика, затова и болните са толкова много.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1639 -: Септември 29, 2010, 09:13:35 pm »
Не съм си плащала здравните от година и половина, т.е. откакто напуснах официално работа.
Ще ги внеса със задна дата, когато наистина съм на зор или ако реша да ставам майка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.