Права си.Всеки да си каже мнението и възможните събития. Пък то ще се чуе. Аз смятам,че ще има стагнация по отношение на строителството изобщо,предполагам,че още ще падат цените на некачествените имоти / качествените и в идеален център няма да има изобщо продаване/. Като погледнеш тоталната криза,никой според мен нито ще продава,нито ще купува. Имам предвид по-масово. Квадратът Сатурн / нат. Луна/Плутон ще засили сеизмичността - Луната управлява сградите. За народа / в по-голямата си част/ ще е ограничен в храната/Луната се свързва и с храната/. Плутон се свързва освен с крупния капитал и с бедствията,авариите,епидемии и ядрено оръжие. Да казвам ли какво може да предизвика таоквадрата Сатурн/Уран/Плутон? Няма да казвам,вие сте умни. А Слънчево затъмнение в Козирог и диспозитор Сатурн в квадрат с Плутон за мен си носи опасност от атентат и убийство на президент или важен висш ръководител. Но Сатурн мунданно управлява 10 дом,а той се свързва с държавния глава. Нямам предвид нашия,а държавен глава,на който в картата му това затъмнение засяга важна планета,както и в хороскопа на държавата. От там ще стане хаоса,военните действия. И си ева Франко мамата. Иначе има и много положителни неща от аспектите. Ще има голямо развитие в металургията,космонавтиката и космическите оръжия,медицината и трансплантациите и т.н.