Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 283749 Прегледи
*

salata_izmilova

Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #120 -: Януари 09, 2010, 07:48:08 pm »
Не сме нихилисти.
В България важи правилото - какъвто капиталът, такива и управниците.
Дянков скоро оповести най-накрая истината някъде - че т.н. бг предприемачи са всъщност бившите комсомолски активисти.
Е за това не ни върви, щото бизнес се прави с ум, не с комсомолски плам и подмолна алчност.

Взе ми думата от плювалника,пардон...от устата,Кайли. Сите са все едни и същи лайненца. Важното е някой да помисли и за народа,освен за джоба и интересети се. А СерГейчо си е мазньо. Лигав,хитър и безотговорен. Окрадоха хазната преди да сдадат властта,та да го духат следващите. И кой изяде патката? Народааааа.  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #121 -: Януари 09, 2010, 07:50:23 pm »
конюктурни пазари,конотктюрни играчи,конюктурни политици!това е моето мнение по въпроса кайли.
но ми се ще да говорим по-малко за политика и да дадем приоритет на атрологическите предсказания ,ако щете и до 2012г. ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

salata_izmilova

« Отговор #122 -: Януари 09, 2010, 07:50:38 pm »
от мен да знаеш ,че хотелите са по нептун!няма да споря ,просто го запомни. ;) :blink:

Аз съм паметлива. Но не са по Нептун.Я си направи една справчица и ще разбереш,че не е така. Иначе,ако ще се надцакваме,няма да стане работата. Всичко трябва да е кристално ясно,кое какво управлява.

*

Марая

• 28287
« Отговор #123 -: Януари 09, 2010, 08:04:09 pm »
от мен да знаеш ,че хотелите са по нептун!няма да споря ,просто го запомни. ;) :blink:

Аз съм паметлива. Но не са по Нептун.Я си направи една справчица и ще разбереш,че не е така. Иначе,ако ще се надцакваме,няма да стане работата. Всичко трябва да е кристално ясно,кое какво управлява.

НЯМА НАДЦАКВАНЕ ;D ;D ;D , много справки съм правила по отношение на хотелите.да,малко хора го знаят ,но е факт-хотелите са по нептун.
ти приемай лунатаІдалеч съм от мисълта да те карам да мислиш обратното.аз ги приемам по нептун.

и искам да допълня още нещо :нептун за мен е поезия и вдъхновение,музиката,незаконното,подмолното,бягството,раздялата,,съмнението,порока,отровата,страданието,лудостта и гения,алчността,предателството,мистиката и предсказанието,невидимото,етера,божественото,скритите недостатъци,алкохолизма,химията..............[

в мунданен план дава информация за обикновените хора,обществените движения,службите на социалните осигуровки,социалистическите движения,стачките и бунтовете на масите.
нептун управлява водата и нефта/b]

ако има нещо ,което съм пропуснала моля ,да ме допълниш....и с кое от изброените си съгласна? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

salata_izmilova

« Отговор #124 -: Януари 09, 2010, 08:11:09 pm »
Ще се радвам,ако още някой се включи по темата,защото така няма да стигнем до никъде. В астрологията има точни и ясни сигнификатори на всичко. Не е въпроса какво приемаме аз или ти. Митингите и стачките са по Меркурий, а бунтарството е по Уран.

*

Марая

• 28287
« Отговор #125 -: Януари 09, 2010, 08:31:11 pm »
Ще се радвам,ако още някой се включи по темата,защото така няма да стигнем до никъде.

салатке, :blink: аз казвам онова ,което мисля и не мисля ,че трябва да стигнем някъде. освен да "предскажем" и "разчетем"по свой си начин онова което можем и да следим събитията ,друго какво можем да направим?! :o

В астрологията има точни и ясни сигнификатори на всичко. Не е въпроса какво приемаме аз или ти. Митингите и стачките са по Меркурий, а бунтарството е по Уран.
НЕ съм съгласна ,че меркурий управлява стачките ,именно защото той е хермафродит и приема енергията на планетата до която се докосва.той може да катализира подобен процес ,но не и да управлява. мое мнение ,не го налагам.
в мунданнат астрология ,меркурий управлява писатели,търговци,преводачи,журналисти,издатели,адвокати,учители. управлява и борсата. без помоща на слънце,уран и сатурн ,възможностите на планетата остават само интелктуални и не постигат способността да се материализират в колестивен план.меркурий не е колективна планета ,невъзможно е да управлява колектив ,а такъв е нужен за митинги и стачки.

за разлика от нептун ,уран е електрическа планета и носи такава енергия. тя прави нещата внезапно и въобще не обмисля последствията.
уран предизвиква бруталните промени, обратите ,нептун реагира лукаво и провокира винаги съмнение и неразбиране.

само да вметна още нещо:
съвпад на сатурн/нептун-1917г.в лъв.-раждане на славянския комунизъм. ,руската революция.
1989 год. сатурн/нептун отново имат съвпад ,но в знака на козирога на 10гр.
сега следва квадратура , преди следващия им съвпад. а това за мен е един нов цикъл. ;) :blink:

*

salata_izmilova

« Отговор #126 -: Януари 09, 2010, 09:02:06 pm »
Права си.Всеки да си каже мнението и възможните събития. Пък то ще се чуе. Аз смятам,че ще има стагнация по отношение на строителството изобщо,предполагам,че още ще падат цените на некачествените имоти / качествените и в идеален център няма да има изобщо продаване/. Като погледнеш тоталната криза,никой според мен нито ще продава,нито ще купува. Имам предвид по-масово. Квадратът Сатурн / нат. Луна/Плутон ще засили сеизмичността - Луната управлява сградите. За народа / в по-голямата си част/ ще е ограничен в храната/Луната се свързва и с храната/. Плутон се свързва освен с крупния капитал и с бедствията,авариите,епидемии и ядрено оръжие. Да казвам ли какво може да предизвика таоквадрата Сатурн/Уран/Плутон? Няма да казвам,вие сте умни. А Слънчево затъмнение в Козирог и диспозитор Сатурн в квадрат с Плутон за мен си носи опасност от атентат и убийство на президент или важен висш ръководител. Но Сатурн мунданно управлява 10 дом,а той се свързва с държавния глава. Нямам предвид нашия,а държавен глава,на който в картата му това затъмнение засяга важна планета,както и в хороскопа на държавата. От там ще стане хаоса,военните действия. И си ева Франко мамата. Иначе има и много положителни неща от аспектите. Ще има голямо развитие в металургията,космонавтиката и космическите оръжия,медицината и трансплантациите и т.н. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Януари 09, 2010, 09:27:39 pm »
Права си.Всеки да си каже мнението и възможните събития. Пък то ще се чуе. Аз смятам,че ще има стагнация по отношение на строителството изобщо,предполагам,че още ще падат цените на некачествените имоти / качествените и в идеален център няма да има изобщо продаване/.
тук си противоречиме и казвам мнението си.
мисля,че ще се регулира пазара на земя и недвижими имоти.цените ще станат реални.ще има търговия на недвижимости.бум или повече продажби в периода на март ,юли и август.

Като погледнеш тоталната криза,никой според мен нито ще продава,нито ще купува. Имам предвид по-масово. Квадратът Сатурн / нат. Луна/Плутон ще засили сеизмичността - Луната управлява сградите. За народа / в по-голямата си част/ ще е ограничен в храната/Луната се свързва и с храната/.
приемам за земетръс аспект на плутон и сатурн ,за луната приемам наводнения  , а аспект на плутон и луна/твърд/-това е цунами. не мисля ,че народа ще хапва по-малко. той няма пари за книги ,ама за пукница и ядене винаги има... ;) :blink: мисля ,че сградите се управляват от сатурн :blink: ;).,както и всички недвижими имущества ,мините ,на подземните богатства. не мисля ,че си права ,че луната управлява сградите.

Плутон се свързва освен с крупния капитал и с бедствията,авариите,епидемии и ядрено оръжие. Да казвам ли какво може да предизвика таоквадрата Сатурн/Уран/Плутон? Няма да казвам,вие сте умни. А Слънчево затъмнение в Козирог и диспозитор Сатурн в квадрат с Плутон за мен си носи опасност от атентат и убийство на президент или важен висш ръководител. Но Сатурн мунданно управлява 10 дом,а той се свързва с държавния глава. Нямам предвид нашия,а държавен глава,на който в картата му това затъмнение засяга важна планета,както и в хороскопа на държавата. От там ще стане хаоса,военните действия. И си ева Франко мамата. Иначе има и много положителни неща от аспектите. Ще има голямо развитие в металургията,космонавтиката и космическите оръжия,медицината и трансплантациите и т.н. 

"мафията" ще възтане с/у най-големия мафиот?! ;) :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #128 -: Януари 09, 2010, 09:37:41 pm »
Сори,ама аз не съм фенка на предишните,нито на по-предишните управници. Трябва ред да има в държавата и "стегнати колани". Какво е това? Ще ми се развяват престъпници и лъже търговци и вякакви мошенници,продажба и пласиране на наркотици и тям подобни. В страната настана пълан хаос. СерГейчо за нищо не се интересуваше,гласуваха си комунистите и ДПС-аите в парламент с чужди карти. Пък сегашните,да им чистят лайната. Вече жалим за Тато. Може много други неща да не са били наред,но имаше ред в държавата.

Хаха, една блондинка попитала другата:
- Това Станишев от "Стани Шеф" ли идва?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #129 -: Януари 09, 2010, 09:39:54 pm »
Никакъв бум на продажби на недвижими имоти няма да има.
Само вметка.
И народът е гладен и не се храни рационално и ще продължи така.

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Януари 09, 2010, 09:43:29 pm »

не мога да се стърпя ;D ;D ,пусти интерсептиран юпитер и то ууууу взаймна рецепция ;D ;D ;D ;D.
луната мунданно управлява 4-ти дом. хотела не е дом.хотела е място за почивка , а почивките не са по луната ,по нея е работата,почивките са по нептун.

*

Nebesna

« Отговор #131 -: Януари 09, 2010, 09:53:11 pm »
Да ви кажа сега, дами, че и двете сте полуправи по своему.

Обслужващия бизнес, услугите въобще са по 6-ти дом, а кой управлява 6-ти дом - Девата и Меркурий!
Тук са и туроператорите!

СПА центровете и санаториумите са по Нептун.
а Луната управлява ресторантьорството.

*

kaily

• 5145
« Отговор #132 -: Януари 09, 2010, 10:07:48 pm »
Последно кой управлява хотелите?
Интересува ме, щото напоследък някак странно съм се запалила, че ми се работи в малък фамилен хотел нещо като управител. От месеци ме мъчи тоя ищах, трябва да видя откъде иде.

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Януари 09, 2010, 10:11:16 pm »
Никакъв бум на продажби на недвижими имоти няма да има.
Само вметка.
И народът е гладен и не се храни рационално и ще продължи така.

ще паднат яко цените и народа ще започне да купува. след тоя спад пазара ще се регулира. има пари!има спестени пари в народа.тоой е пестелив и мутабелен ;D ;D ;D ;D ;D. тогава ще има повече продажби.
това ми е мнението ,не го налагам.
ще видиме.....не е далече ;D ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #134 -: Януари 09, 2010, 10:18:17 pm »
Марая, не знам астрологически как е, обаче чисто технически в момента има много повече жилища, отколкото не платежоспособно, ами изобщо търсене. Който му трябваше, си купи. Ако не бяха банковите кредити, бумът на покупките на жилища да е отминал преди десетилетие. Освен това хората се опариха и поумняха от новото строителство, надали много идиоти са останали да се загробят доживот за кутийки под формата на шестокрил петохуй в район, отдалечен на километри от комуникации и в перспектива до 50 години без благоустрояване.
И накрая няма толкова пари в населението.
Отсега нататък парите ще се насочват в други инвестиции, не в недвижими имоти.
Бумът на недвижимите отмина безвъзвратно.
В тоя пазар съм от 15 години и залагам моите наблюдения на експерт в недвижимите имоти срещу твоите астропрогнози.

Ако някой занапред се кани да печели от строителство, трябва да прави модерни ако може пасивни сгради, да ги прави удобни и комфортни, да ги завършва до ключ и да ги продава с ниска печалба. Кой таковал-таковал, кака се ожени.

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Януари 09, 2010, 10:21:46 pm »
Последно кой управлява хотелите?
Интересува ме, щото напоследък някак странно съм се запалила, че ми се работи в малък фамилен хотел нещо като управител. От месеци ме мъчи тоя ищах, трябва да видя откъде иде.

категорично нептун. инфото е потвърдено от няколко места. аз от скоро уча мунданна астрология и постоянно питам и споря.сигурно е ,това което ти казвам.вЕрвай ми! ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Януари 09, 2010, 10:24:57 pm »
Марая, не знам астрологически как е, обаче чисто технически в момента има много повече жилища, отколкото не платежоспособно, ами изобщо търсене. Който му трябваше, си купи. Ако не бяха банковите кредити, бумът на покупките на жилища да е отминал преди десетилетие. Освен това хората се опариха и поумняха от новото строителство, надали много идиоти са останали да се загробят доживот за кутийки под формата на шестокрил петохуй в район, отдалечен на километри от комуникации и в перспектива до 50 години без благоустрояване.
И накрая няма толкова пари в населението.
Отсега нататък парите ще се насочват в други инвестиции, не в недвижими имоти.
Бумът на недвижимите отмина безвъзвратно.
В тоя пазар съм от 15 години и залагам моите наблюдения на експерт в недвижимите имоти срещу твоите астропрогнози.

Ако някой занапред се кани да печели от строителство, трябва да прави модерни ако може пасивни сгради, да ги прави удобни и комфортни, да ги завършва до ключ и да ги продава с ниска печалба. Кой таковал-таковал, кака се ожени.

кайли,имотите са в банките1всичко е ипотекирано!и задниците на строителните компаний са ипотекирани. нужна е ликвиднос.банките потъват. ти си умна жена,разбираш за какво става дума.-това не астрологически ;D ;D , а астрологически съм казала какво мисля. :blink: ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #137 -: Януари 09, 2010, 10:31:41 pm »
Банките няма да вземат имотите, щото няма какво да ги правят, давали са кредити при високите цени и ще искат да им се плащат по високите цени. Да вземат имотите значи после да ги продадат на безценица, за да вземат част от парите. сега ще доят идиотите поне още 30 години, ако минем 2012 успешно.
Първо пари няма, парите са в банките - да, когато банките пуснат парите, кредити за строителство вече няма да се взимат с това темпо, нито кредити за жилища. новите кредити ще идат в нови отрасли.
Недвижимите имоти са мъртви и в близките не знам колко години ще вегетират и вяло ще се извършва вътрешно преразпределение.
Както и да е.

*

Марая

• 28287
« Отговор #138 -: Януари 09, 2010, 10:39:04 pm »
Банките няма да вземат имотите, щото няма какво да ги правят, давали са кредити при високите цени и ще искат да им се плащат по високите цени. Да вземат имотите значи после да ги продадат на безценица, за да вземат част от парите. сега ще доят идиотите поне още 30 години, ако минем 2012 успешно.
Първо пари няма, парите са в банките - да, когато банките пуснат парите, кредити за строителство вече няма да се взимат с това темпо, нито кредити за жилища. новите кредити ще идат в нови отрасли.
Недвижимите имоти са мъртви и в близките не знам колко години ще вегетират и вяло ще се извършва вътрешно преразпределение.
Както и да е.

ами,ами....ипотеката нали знаеш какво значи? няма да ги взематбанките ,щото са на банките!-техни са,това е ипотеката. ;D ;D обявяват страхотни имоти на ниски цени и в момента при съдия-изпълнителите е пълно. кво ше цицаш ,като няма какво?! :o :blink:
не ми ссе спори на тези тема уморена съм,вярвай ми. уморена съмм от политика ,от лъжи от спекула ,от лицемерие от фалш......просто си казвам нението по въпросите и конкретно онова ,което касае мунданната астрология.

*

abroad

« Отговор #139 -: Януари 09, 2010, 10:39:20 pm »
Както и да е.

мдааам...горе-долу е така, не знам как е астролоГически
не мисля много трезво на рождения си ден :49: