Още със съставянето на правителството качих картата в астро ком и разгледах и прогресиите с дирекциите. По принцип във всяка карта,било лична или мунданна, винаги има както хармонични, така и дисхармонични аспекти. Луната управлява МЦ и представя управлението и правителството в картата. А Луната не е нито в заточение, нито в падение и показва правителство търсещо справедливост, равновесие и удовлетворение от страна на народа / Луната /. Ако прогресираш Луната, ще видиш че й предстои тригон както с Юпитер и Нептун, така и с Венера. Уран ще направи опозиция чак през 2012 /както ти сама добре отбеляза/ с въпросната Луна, а тогава просто предстоят нови парламентарни избори /ако не ме лъже паметта/. От тези неща аз си извадих още миналата година извода, че това правителство ще изкара целия си мандат. Въпреки, че чуваме непрекъснато съмнения в това. Не ангажирам никого с мнението си. В мунданната астрология 7 дом представя също и външната политика. С навлизането на Уран в Овен, вече няколко пъти съм го казвала, смятам че ще има военни действия в държави с акцент на Сл. затъмнение в нат. им хороскопи. А това според мен са страните от близкия изток /те и без това военните действия там се разрастват, обстрелват се с ракени/. Лошото е, че има голяма опасност тези действия да се разраснат и да засегнат големите сили в света и така да стане предвижданата и от леля Ванга 3-та световна война. Ако искаш да се занимаваш сериозно с мунданна астрология, добре е да си намериш наталните карти на държавите и да правиш сериозни анализи по тях. Това би трябвало да ти го е казала твоята мунданна учителка.
Добрата новина е, че Уран в Овен ще прави дълго време тригон със Слънцето / до края на март 2012 /. Слънцето в тази карта представя премиера /защото това е карта на правителството/, парламента и местната власт /защото управлява 11 дом/.
Ако някой си мисли, че сме стигнали дъното на финансовата криза, много се лъже. С навлизането тази година на Уран в Овен, той квадратира Плутон в картата на правителството. Ненапразно споменавам често Лунното затъмнение на 26 юни. Слънце и Луна в опозиция, Луната в съвпад с Плутон и опозира и Мерка, транзитния Марс е в Дева - в квадрат с Марс от картата на клетвата на правителството. Транзитният Сатурн опозира Уран от същата карта и затова споменах и в предните постове,че цялата агресия ще започне тепърва да се излива. Ще излязат според мен наяве още кирливи ризи на корумпирани хора от администрацията и от управленския екип на миналото правителство. Квадратурата между Сатурн и Плутон / управляващи 2 и 4 домове / ще предизвикат достигането до дъното на финансовата криза. Изобщо, откъм края на юни до средата на юли / на 11 юли 2010 имаме и ново Слънчево затъмнение / ще има тежък финансов срив на световната борса. Венера прави опозиция с Нептун, която е най-точна на 7 и 8 юли, Юпитер е в квадрат с Плутон - тежката артилерия на финансите. Юпитер се свързва и с религията, та може и да станат тогава по-ожесточени сблъсъци в държави на религиозна основа. Още повече, че Уран управлява и революциите.
Но картата на правителството /за разлика от теб / ми харесва, защото според мен то ще успява да лавира и управлява така, че да излезем сравнително сухи от конфликтите. Въпреки вечната опозиция и пречките на опозицията, целяща да дестабилизира страната и правителството.
Между другото, Плутон в 3 дом достатъчно ясно показва и промяната на министъра на образованието.

Предстоящата квадратура на Сатурн, Юпитер и Уран към Плутон - управляващ 2 дом в картата / финансите и икономиката / няма да се учудя, ако сменят финансовия министър Дянков. Атаките срещу него са много, а и Слънчевото затъмнение на 11 юли 2010 съвпада с наталното му Слънце в Рак.....

Тогава и транзитния Марс ще съвпадне с нат. му Плутон, тр. Юпитер ще е в опозиция с нат. му Юпитер. Дано не изтрещи да се изхвърли в нещо и да изгърми. Създава впечатление на знаещ и можещ, но България е голям залък за много управляващи, а кризата ще достигне своя пик през юли и август. Ще видим. Но може пък да доживеем да бъдат осъдени бившия министър на финансите / Плутон упр. на 2 дом /, на земеделието / Сатурн упр. на 4 дом / и още някои, но сега се изморих и ми е трудно да мисля повече.

Вие сте на ход.