Здравей Гост

Прогноза за 2010 година

• 1819 Отговора
  • 282742 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Прогноза за 2010 година
« Отговор #660 -: Април 05, 2010, 06:33:20 pm »
няма да чета нищо ,докато не напиша коментара си ,за да не се повлияя ,по някакъв начин....,много е интересна картата. много може да се пише и говори по нея , но нямам много време....
сега ще напиша критичните периоди!
аз в други форуми не влизам и този не го познавам въобще....като форум :blink:.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #661 -: Април 05, 2010, 06:49:51 pm »
средата на юли ще има страхотни проблеми ,свързани с земеделието , реколтата ,мините и недвижимата собственост. стачки и бунтове ,проблеми от страна на опозицията./упр. на дсц-марс в съвпад със сатурн упр на иц на опозиция от уран упр. на 5-ти дом 8висши чиновници ,аристокрация ,училища/. ще гръмне нов скандал свързан с това и опозицията ще се възползва добре от това.
сатурн е страна от тау-квадратура в която участва 5-ти ,6-ти ,9-ти и 1-ви дом.
дипломатически скандал ,скандали със съдебната система....

септември и октомври  месец ще бъдат  страшни! :( транзит на СЛВ в/у иц. сатурн в съвпад с асц.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #662 -: Април 05, 2010, 07:12:04 pm »
още в края на май ще започнат сериозни проблеми ,упр. на СЛВ застава в критичен градус  и в еднакъв до мин. със самия градус на възела.това ще отприщи нещата и е показател за събития. на същия градус малко по-късно през юни ще застане и юпитер ,който в тази карта управлява трети дом- компромати ,спорове на държавата ,пресата  ,както и отношенията със съседните държави.
ще има проблеми и с авиацията и самолети ,хиликоптери.....сатурн е на тригон от нептун....нахлуване на секти ,здравеопазването....Бог да го пази!

« Отговор #663 -: Април 05, 2010, 07:16:21 pm »
Ееехххх, грабнала го е под носа ми!  ;D ;D ;D

Ники Младенов показа ново гадже
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #664 -: Април 05, 2010, 07:21:01 pm »

толкова ли ти харесва? ;D ;D :P :rolleyes:

« Отговор #665 -: Април 05, 2010, 07:23:04 pm »

толкова ли ти харесва? ;D ;D :P :rolleyes:

Даааааа  ;D ;D ;D  :P :P :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #666 -: Април 05, 2010, 07:24:57 pm »
мии.. ,добре тогава ,запознай се!
ако искаш да съдействаме :P :P ;D ;D все пак е от варна.

« Отговор #667 -: Април 05, 2010, 07:27:27 pm »
мии.. ,добре тогава ,запознай се!
ако искаш да съдействаме :P :P ;D ;D все пак е от варна.

мерси, мерси  ;D Аз каквато съм параноична, само ми остава с политик да се забъркам. Да ми окичат дома с камери, подлушватели и други СPС  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #668 -: Април 05, 2010, 07:30:12 pm »
мерси, мерси  ;D Аз каквато съм параноична, само ми остава с политик да се забъркам. Да ми окичат дома с камери, подлушватели и други СPС  ;D ;D ;D

няма да е задълго ,не се притиснявай! :wink2: :72:

*

Марая

• 28287
« Отговор #669 -: Април 05, 2010, 07:56:35 pm »
Аз пък рових повече от половин час да намеря темата в all.bg. Ето я: http://forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/2431971/an/0/page/7#Post2431971

На следващата стр. съм направила кратка интерпретация / аз съм zlatence / и виж какво изнамерих:
Цитат
Не ми харесва предстоящата квадратура на Венера/упр. на 1 и 8 дом/ с Уран /упр. на 5 дом/. Вероятно там нещата ще куцат с вложенията на отпуснатите средства и може да се наложи смяна на министъра на здравеопазването / Уран е в Риби /
Това съм го писала на 29 юли 2009 г.  :o

скарлет ,прочетох го ...защо обаче не си видяла смяната на военния министър не мога да си обясня....,тя беше преди здравния. :o
любопитна съм ,къде е причината?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #670 -: Април 05, 2010, 09:49:08 pm »
Ако си забелязала, анализа изобщо не е пълен. Нямам време, пък и желание да блестя.  ;D Написала съм прогноза набързо. Пък после съм дописвала в постовете надолу. Когато имам време ще се върна назад и ще погледна аспектите. Лека,мека и розова... :bedtime2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #671 -: Април 05, 2010, 10:19:30 pm »
Ако си забелязала, анализа изобщо не е пълен. Нямам време, пък и желание да блестя.  ;D Написала съм прогноза набързо. Пък после съм дописвала в постовете надолу. Когато имам време ще се върна назад и ще погледна аспектите. Лека,мека и розова... :bedtime2:

и на теб ,скарлет! лека и мека и розова! ;D ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #672 -: Април 06, 2010, 08:28:24 am »
защо обаче не си видяла смяната на военния министър не мога да си обясня....,тя беше преди здравния. :o
любопитна съм ,къде е причината?

На 24 април 2008 година Николай Цонев/който сега е подведен под отговорност за престъпленията си/ е избран за министър на отбраната в правителството на Сергей Станишев и остава на поста до август 2009 г. След това е назначен от Бойко Борисов Николай Младенов. Според мен не може да се каже,че е сменен поради корумпираност или некадърност, защото е преместен във външното министерство. А това е показание за доверие и кадърност. Първи дом е дом на Марс и на военните, а там е променливата Луна във Везни в тригон с Венера в 9 дом / която е и диспозитор на Луната във Везни/ и в сходящ тригон с Юпитер, Хирон и Нептун. Това са положениенията на планетите по знаци, домове и аспекти, които според мен са довели за смяната на министъра на отбраната с външното.

*

Марая

• 28287
« Отговор #673 -: Април 06, 2010, 01:14:22 pm »
Скарлет ,изплашена съм и от двете карти ,които са на предишната страница....
мисля ,че есента ще бъде много тежка.
кардиналните знаци са предвидими , решителни , но и не дотам флексабилни. обичат да доказват себе си...
нямам данните на повечето хора от правителството , но свързвайки мунданната квадратура на уран-сатурн и плутон си мисля ,че няма да е лесно на министрите на строителството , на вътрешния министър и на финансийте...
мисля ,че много неща ще излязат на бял свят!
жалко за народа ,нацията отдавна я няма.
наред с това ,очаквам да се създаде така нареченото гражданско общество , което е изключително важно за народа!
мирише ми на избори....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #674 -: Април 06, 2010, 03:22:40 pm »
кардиналните знаци са предвидими , решителни , но и не дотам флексабилни. обичат да доказват себе си...

Добре де, промецай нещо на астрологичен език, та да те разбера. Как стигна до извода,че есента ще е много тежка? И сега е достатъчно тежко положението. Да, Уран ще навлезе в Овен и в 7 дом на картата. А този дом какво значение има в мунданната астрология като дом? Пък и аспектите какви са тогава и какво "тежко" предвещават планетите,т.е. в коя област? Това ми е интересно да чуя от друг поглед.

*

Марая

• 28287
« Отговор #675 -: Април 06, 2010, 03:47:12 pm »

Добре де, промецай нещо на астрологичен език, та да те разбера. Как стигна до извода,че есента ще е много тежка? И сега е достатъчно тежко положението. Да, Уран ще навлезе в Овен и в 7 дом на картата. А този дом какво значение има в мунданната астрология като дом? Пък и аспектите какви са тогава и какво "тежко" предвещават планетите,т.е. в коя област? Това ми е интересно да чуя от друг поглед.

видно от предишните ми постове много МЕЦАХ  ;D на астрологичен език...
в 7-ми дом се намира социалната политика на държавата,тук са споразуменията и договорите ,конфликтите и съдебните дела , както и аферите, женитбите придобили политически или международен характер. транзита на уран в знака на овена ,ще предизвика импулсивни ,бурни и нестандартни реакций от страна на другите. ще бъдат разрушени безвъзвратно и безпърдонно договорки ,споразумения . катарзис е мека дума....
по същото време и сатурн няма да подмине картата тихо мълком. сатурн на асц-то ще извади много прикривани тайни ,ще накара правителството да стъпи здраво и да се очисти от ненужното..
няма да е леко ,като се има впредвид и в какъв цикъл сме...
принципно първата точна стойност на аспекта уран квадрат плутон е през 2012г. , влиянието на аспекта ще се усети още през летните месеци. този аспект м/у уран и плутон е доста конфликтен ,характеризира се с разрушителни действия , импулсивност и огромен риск. това също го отчитам. не забравям също така , че става дума за кардинални оси в картата.... планетата плутон и руши и създава , но като знаеме ,че уран борави само с рушенето на онова ,което е ненужно....не ми се струват розови нещата.
тао квадратурата ,която включва и сатурн ,повтарям в кардиналните знаци е сериозен сигнал за изпитания, неблагоприятни ситуаций и криза за хората....
в мунданен план ,гледам само дисхармоничните аспекти , те са индикатори за събития... :wink2:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #676 -: Април 06, 2010, 03:58:06 pm »

в мунданен план ,гледам само дисхармоничните аспекти , те са индикатори за събития... :wink2:

Или може да се каже- промени и изменения,което винаги е съпровождано със стрес или съпротива,но събития се случват и на хармонични  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #677 -: Април 06, 2010, 04:16:48 pm »

Или може да се каже- промени и изменения,което винаги е съпровождано със стрес или съпротива,но събития се случват и на хармонични  ;)

за мен събитията се случват само при дисхармонични аспекти , както и минорни. това от малкия опит ,който имам.
не мога да не отчета плутон в козирог в аспект със сатурн и уран...и да кажа трудности ,просто трудности....
плутон е властта във всичките и форми и нива. свързвам го с падане на правителства, диктатура , големи политически и финансови скандали ,войни - това е трансформацията ,ключовата думичка за плутон.
съвместното действие на плутон и уран ще създаде допълнително напрежение не само у нас , а и по цял свят. силата на това действие зависи от останалите планети ,както и от картите ,които разглеждаме. в настоящия случай ,виждаме ,че главните оси на картата на инаугурацията са в кардинални знаци , а това ще се отрази и на четирите оси....
по един или друг начин нищо няма да е същото...
при всички положения следва да очакваме динамични  действия , нервност в тях ,напрежение, решителност за това и масови изяви на големи групи хора /плутон/ ,революционни настроения/уран/ ,остри конфликти /уран квадрат плутон/ -уран конфликт ,плутон-власт.
отмъщение/плутон/ ,амбиций за власт ,рушене/уран/ ,съпроводено с природни катаклизми....
/b]
съвпада на юпитер и уран в овен говори за подкрепа и тласък на мощни революционно настроени сили. ще се появи нов /нови водачи8 ,лидери ,които чрез ентусиазъм ще поведат масата.....и ще има пари за това....

*

Марая

• 28287
« Отговор #678 -: Април 06, 2010, 04:36:06 pm »
и да допълня картинката ,7-ми дом е 6-ти от 2-ри финансовите кризи на държавата/
2-ри от 4-ти /хонорарите и заплатите ,в това число и на лекарите/.

а първи дом е 10-ти от 4-ти властта ,управлението на страната ,вътрешната политика ,министри ,парламент ,висша администрация. и тук е транзита на сатурн. началото и края.... , а сатурн управлява ,иц в картата....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #679 -: Април 06, 2010, 05:07:39 pm »
Още със съставянето на правителството качих картата в астро ком и разгледах и прогресиите с дирекциите. По принцип във всяка карта,било лична или мунданна, винаги има както хармонични, така и дисхармонични аспекти. Луната управлява МЦ и представя управлението и правителството в картата. А Луната не е нито в заточение, нито в падение и показва правителство търсещо справедливост, равновесие и удовлетворение от страна на народа / Луната /. Ако прогресираш Луната, ще видиш че й предстои тригон както с Юпитер и Нептун, така и с Венера. Уран ще направи опозиция чак през 2012 /както ти сама добре отбеляза/ с въпросната Луна, а тогава просто предстоят нови парламентарни избори /ако не ме лъже паметта/. От тези неща аз си извадих още миналата година извода, че това правителство ще изкара целия си мандат. Въпреки, че чуваме непрекъснато съмнения в това. Не ангажирам никого с мнението си. В мунданната астрология 7 дом представя също и външната политика. С навлизането на Уран в Овен, вече няколко пъти съм го казвала, смятам че ще има военни действия в държави с акцент на Сл. затъмнение в нат. им хороскопи. А това според мен са страните от близкия изток /те и без това военните действия там се разрастват, обстрелват се с ракени/. Лошото е, че има голяма опасност тези действия да се разраснат и да засегнат големите сили в света и така да стане предвижданата и от леля Ванга 3-та световна война. Ако искаш да се занимаваш сериозно с мунданна астрология, добре е да си намериш наталните карти на държавите и да правиш сериозни анализи по тях. Това би трябвало да ти го е казала твоята мунданна учителка.
  Добрата новина е, че Уран в Овен ще прави дълго време тригон със Слънцето / до края на март 2012 /. Слънцето в тази карта представя премиера /защото това е карта на правителството/, парламента и местната власт /защото управлява 11 дом/.
 Ако някой си мисли, че сме стигнали дъното на финансовата криза, много се лъже. С навлизането тази година на Уран в Овен, той квадратира Плутон в картата на правителството. Ненапразно споменавам често Лунното затъмнение на 26 юни. Слънце и Луна в опозиция, Луната в съвпад с Плутон и опозира и Мерка, транзитния Марс е в Дева - в квадрат с Марс от картата на клетвата на правителството. Транзитният Сатурн опозира Уран от същата карта и затова споменах и в предните постове,че цялата агресия ще започне тепърва да се излива. Ще излязат според мен наяве още кирливи ризи на корумпирани хора от администрацията и от управленския екип на миналото правителство. Квадратурата между Сатурн и Плутон / управляващи 2 и 4 домове / ще предизвикат достигането до дъното на финансовата криза. Изобщо, откъм края на юни до средата на юли / на 11 юли 2010 имаме и ново Слънчево затъмнение / ще има тежък финансов срив на световната борса. Венера прави опозиция с Нептун, която е най-точна на 7 и 8 юли, Юпитер е в квадрат с Плутон - тежката артилерия на финансите. Юпитер се свързва и с религията, та може и да станат тогава по-ожесточени сблъсъци в държави на религиозна основа. Още повече, че Уран управлява и революциите.
 Но картата на правителството /за разлика от теб / ми харесва, защото според мен то ще успява да лавира и управлява така, че да излезем сравнително сухи от конфликтите. Въпреки вечната опозиция и пречките на опозицията, целяща да дестабилизира страната и правителството.
 Между другото, Плутон в 3 дом достатъчно ясно показва и промяната на министъра на образованието.  ;D Предстоящата квадратура на Сатурн, Юпитер и Уран към Плутон - управляващ 2 дом в картата / финансите и икономиката / няма да се учудя, ако сменят финансовия министър Дянков. Атаките срещу него са много, а и Слънчевото затъмнение на 11 юли 2010 съвпада с наталното му Слънце в Рак.....  :-X Тогава и транзитния Марс ще съвпадне с нат. му Плутон, тр. Юпитер ще е в опозиция с нат. му Юпитер. Дано не изтрещи да се изхвърли в нещо и да изгърми. Създава впечатление на знаещ и можещ, но България е голям залък за много управляващи, а кризата ще достигне своя пик през юли и август. Ще видим. Но може пък да доживеем да бъдат осъдени бившия министър на финансите / Плутон упр. на 2 дом /, на земеделието / Сатурн упр. на 4 дом / и още някои, но сега се изморих и ми е трудно да мисля повече.  ;D
 Вие сте на ход.  ;)