Да, аз казвам, че се хвърля прах в очите и не виждам защо се засягаш от чуждото мнение. И ако исках да нарека теб наивница щях. Ти в каквото искаш в това си вярвай, аз не смятам това правителство за по-добро, защото знам неща, които не са известни на всички и не ми се иска хората да бъдат отново излъгани, разбираш ли.
А това дали четеш между редовете или съзираш нещо, дето го няма, няма нищо общо с това, което съм искала да кажа. И за пореден път се убеждавам, че ти скачаш, когато се заговори за политика или определени личности, дори, когато човек изрази собственото си мнение ти го намираш за обидно. Пак ще ти кажа извинявай, но аз никога не съм се занимавала с политика, нямам такъв интерес, но имам достатъчно наблюдения и там е пълна гнус. Дано не дойде ден, в който ти сама да се убедиш и разочароваш.
А за Бойко Борисов по-специално, защото виждам, че това е причината да се засягаш, знам неща още, когато беше главен секретар, но няма как да ги споделя тук, бих ти ги споделила, ако ти търсеше истината, но не я търсиш, искаш да вярваш в това, не те осъждам, и ти не го прави, моля. Уважавам неговия мъжки израз на управление, но само до там, защото зад това стои истината.
Дейзилайн, е абсолютно права, че си заслужаваме управниците, споделям го напълно.