Здравей Гост

ФЕН КЛУБА

• 410 Отговора
  • 95100 Прегледи
Re:ФЕН КЛУБА НА СИНУХЕ
« Отговор #340 -: Януари 10, 2010, 09:51:11 am »
Нухе, с тези Сатурн/Юпитер и Плутон във Везни - замислял ли си се колко добър ще бъдеш в юридическото поприще , както в изпълнителната,така и в законодателната власт
роден талант си да налагаш справедливост, чрез силата на закона, мерка,упр.на асц. и МС
също участва в този голям тригон, а и квадрата Слънце/Плутон, само уран в 3, упр.6 не е на това мнение май, в екзалтация и в анаретен градус, голяма вътрешна борба ще да е ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #341 -: Януари 10, 2010, 09:52:47 am »
луна :moo: :ge: в 10 дом е планета синглетон /единствената в горната полусфера/ и е в градуса на възлите, и тези факти фокусират специално......

мислех ,че това важи само в солара.мн.благодарско за инфото ;).
гледам му натала, там е заложено всичко, което има вероятност да се реализира в зависимост от личният ни избор

« Отговор #342 -: Януари 10, 2010, 05:49:45 pm »
Събитието е свързано с неговото лично развитие, май е сключил някакъв договор.....
  Абе това пътуване на Синухето до София не е случайно май.А и щом пак ще идва може да е и това.Сигурно е свързано с работа.А тая Венера където е замесена му е упр. на 2 -финанси, и 9-договор.Сигурно са му се обадили внезапно-3ти и Уран както беше споменато по-горе и това пътуване насам също може да се свърже с това.Сатурн и Юпитер се свързват също с бизнеса.Кво беше,с пълен 8 ми соларен може някой да му е отпуснал парички за осъществяване на някакъв творчески проект-по 5-ти.Абе Асол го е написала убоо :blink:
да не се праим на разбирачка.
   Абе явно няма да го жениме ;D ;D ;D ;D
  Синухе,понеделнишки ще ни кажеш ли,душко!? :blink:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

nerealna

« Отговор #343 -: Януари 10, 2010, 06:31:57 pm »
аз мисля, че още тази вечер ще каже  :wink2:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #344 -: Януари 10, 2010, 06:36:28 pm »
аз мисля, че още тази вечер ще каже  :wink2:

мисля,че няма да е тази вечер! ама вие мислете ,за да има какво да ви каже после... :wub: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #345 -: Януари 10, 2010, 06:36:39 pm »
.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 01:58:45 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #346 -: Януари 10, 2010, 06:44:31 pm »
синухе беше в софия ,заради мен и само заради мен.
вероятно ,ви е трудно да го разберете ,но някой от вас знаят ,че сме много близки! :88:

а може и да се появииии ;D ;D ;D всеки миг!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #347 -: Януари 10, 2010, 07:17:18 pm »
.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 01:58:28 pm от Vision »

*

Марая

• 28287
« Отговор #348 -: Януари 10, 2010, 07:29:32 pm »
 :33: :33: :33: :33: :33: ,тоя ритро мерк ми еба мамата и аз кат лили....
нухеее,беше прав ,моя е ретро и това не е зле щото съм му свикнала :29: :29: ,ама на доставчика като му е директен :93:

*

Марая

• 28287
« Отговор #349 -: Януари 10, 2010, 07:41:17 pm »

съдбата ми е друга,аз пак съм канал за правосъдие,но по един начин по който активизирвам кармата на другите около мен.Но нямам време сега да навлизам в това.  ;)
ПОЗНАЙТЕ ,КАКВО ВИЗИРА СИНУХЕ :wink2: ще му бъде интересно и на него.....

уникално рисува Дивна ,това кристалче. ще ти изпратя на мейл подаръка ми от него.....
това е първата му картина с масло направена за мен на бъдни вечер!

*

Heloo

« Отговор #350 -: Януари 10, 2010, 07:45:58 pm »

съдбата ми е друга,аз пак съм канал за правосъдие,но по един начин по който активизирвам кармата на другите около мен.Но нямам време сега да навлизам в това.  ;)

Той е екстрасенс и чрез него се въздейства на другите хора.

Или пък - той е астролог и чрез тълкуванията си образно казано им активизирал кармата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #351 -: Януари 10, 2010, 07:50:37 pm »

Той е екстрасенс и чрез него се въздейства на другите хора.

Или пък - той е астролог и чрез тълкуванията си образно казано им активизирал кармата.

това, че е астролог го знаем всички. не е екстрасенс. чрез тълкуванията си ,добрият астролог няма право да се намесва в съдбата на другите ,собенно ,когато има място за избор в конкретна ситуация.
и той не прави това.

помисли ,като оня ден ,нека и други да се включат....ще ви бъде интересно.

*

Asol

• 4140
« Отговор #352 -: Януари 10, 2010, 07:52:02 pm »

А какво ще получим като награда ...захарче ?  :rolleyes:  ;D Предполагам, че ще му бъде интересно с тази Луна в 10  :blink:

« Отговор #353 -: Януари 10, 2010, 07:57:28 pm »
ако трябва да съм откровенна не бих  предположила това събитие, видях, че упр.на 4 е минал през  :nlu: и си помислих за загуба на някой от родата или от ежедневието ,
но е на 9гр.от възела за да даде събитие толкова късно,
и асп.между двама тежкаря да те засегнат лично и аз гледах планетите не домовете,където са позиционирани - грешка...
но никога няма да си помисля,че при сем.скандал ще си тръгне родният ти син, вместо вторият съпруг- живея с вярата,че кръвната връзка е по-силна от всички останали обвързаности :'(
не искам никой да съдя или да обидя, просто съм искренна и казвам каквото мисля :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #354 -: Януари 10, 2010, 08:17:32 pm »
А какво ще получим като награда ...захарче ?  :rolleyes:  ;D Предполагам, че ще му бъде интересно с тази Луна в 10  :blink:
за вас знания ,  :kissd: :wink2:-не ,че не знаете ,ама ще се дообогатите с още.
а за него, ще доразвие темата на макс.
и ,ако обичаш :73: :96: не ми говори за тая луна в курваци ,щото си я имам унас и той знае ,какво отношение имам към близнашката луна! ;D ;D ;D ;D :29: :41: :41:

*

Heloo

« Отговор #355 -: Януари 10, 2010, 08:19:10 pm »
Може на Синухе да му действа и сегашното Сатурново възвръщане. Говоря за случката.

*

Марая

• 28287
« Отговор #356 -: Януари 10, 2010, 08:19:49 pm »
не е дамян.

*

Heloo

« Отговор #357 -: Януари 10, 2010, 08:22:05 pm »
Той е Даниел.

*

Vision

• 3523
« Отговор #358 -: Януари 10, 2010, 08:24:32 pm »
.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 02:24:55 pm от Vision »

*

Asol

• 4140
« Отговор #359 -: Януари 10, 2010, 08:24:51 pm »
Аз моята съдба не съм разконспирирала, че отде вътък за чуждите  ;D ;D  :blink: Иначе не го знам Синухе, ако е толкова обстоен в изказа си на живо, както е и в писанетоооооооооооооо ... ;D