Gaiiia, благодаря ти. Аз щях да си пусна транзитите, но ми спести работа.

За мен
"магия" съществува, като обмен на енергия, способност да ти контролират волята, способност да те накарат да видиш света по друг начин (това, което поне в древен Египет и Халдея се е считало за магия). Понякога магия е и това, че някой твой познат ще се обади на време и ще ти каже нещо, което ще промени курса на живота ти.
Някакво засичане на паралелни енергии, мисли, които те извеждат на друго ниво на съзнанието (мистериите в древен Египет...театъра не съществува като
изкуство до зараждането на цивилизацията в Гърция, а е част от религиозните церемонии в Египет и там много добре са знаели и за аури и за контрол на енергията...за силата на ВНУШЕНИЕТО и подсъзнанието - мистериите за Озириз -
ПОДземния цар).
Картата ти ми беше интересна в две направления - твоите лични планети (защо си успяла да сънуваш, да усетиш какво се случва - на мен и мои близки приятелки многократно са се случвали подобни сънища и в интерес на истината са замесени Рак, Скорпион, Козирог и Телец като зодиакални знаци и трите имаме планета в точен съвпад с асцендента или стелиум в 1 дом - при теб Венера е на асцендента - тези планети, често се проявяват като ангели пазители). И самият ден на магията.
Луната ти в 7 дом опозе на Венера в 1 - много често е възможно да имаш открити врагове жени - но 7 дом е рационален, видим, така че всичко ще ти е пределно ясно. Слънце, Марс в Рак, Луна на кардинална точка - имаш ги свръх-усещанията, въпреки, че огнената и въздушната стихия при теб са много силни и не си от хората, които ще тръгнат да си внушават глупости. Добре, е че Луната ти е във Водолей, да има разум и интелект на цялата вода.
Водните домове са проблемни - там има намеса на колективното подсъзнание към личния ти живот и не можеш "волево" да контролираш събития в живота си, при теб има Юпитер и Уран в 4 дом - и мисля, че си взела правилно решение да се върнеш в Бг. Имаш карма, която трябва да се изживее тук, както и имаш усещанията, за събития които се случват на друго ниво (астрала, ала - бала, други измерения)....Но това, че си толкова силно свързана с колективното подсъзнание ти дава способността да усещаш злонамерени намеси, които не са част от общата програма и без проблем можеш да им се възпротивиш. Енергията на друг индивид е много нищожна на фона на "вселенския змей" - както го наричат в митовете Северните народи, колективното подсъзнание.
Деня на магията - не знам защо са избрали ден, при който Луната първо е в падение, второ е намаляваща, няма никаква поддръжка от управителя си Сатурн (те не се виждат), а и в твоя натал Сатурн екзалтира - МНОГО е силен, добре поставен, нищо, че е ретро (схемата на диспозитори - Слънце-Луна-Сатурн-Венера-Слънце)... Сатурн е благотворна планета в натала ти и при точен транзитен съвпад с Венера е дал "ограничаване", изкристализиране, необходимост от избор, но и защита по отношение на Венерините проблеми. Освен това Луната е в квадрат със Слънцето, което екзалтира (все пак са в аспект, много по голяма възможност има за осъзнаване на волева намесата от твоя страна)... само Меркурий и Марс в Риби и в знака на 8 дом им дават някакъв шанс за успех, обаче този Меркурий и Марс в Риби правят знаков тригон с твоето Слънце и Марс, това е хармонична енергия насочена към теб. Освен това Луната в Козирог ти задейства Слънцето.... много трудно се правят магии на човек със силна вода в натала, ако сам не се предаде.

Пак благодаря за включването по темата с толкова конкретна и точна информация.