Здравей Гост

Жертви на магия - признаци в натала и транзита

• 235 Отговора
  • 44597 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Жертви на магия - признаци в натала и транзита
« Отговор #200 -: Юни 20, 2012, 02:27:19 pm »
А какво стана с въпросното момиче после

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #201 -: Юни 20, 2012, 02:34:03 pm »
А какво стана с въпросното момиче после

Ами по ред обстоятелства аз прекъснах тази връзка- беше много тежко наистина. С нея никога не съм поддържала връзка- лично не се познаваме. Момчето беше  в чужбина, тя знам че е заминала при него и доколкото знам имат отношения някакви...мн е мъгляво там...а и аз наистина се отдръпнах от всичко заради собственото си добро...

Интересно е, че тази жена, която уж "развали магията" ми поиска снимка на момчето. Аз като един Тома неверни и занесох една обща снимка с него, нея и още 15-на човека. В момента, в която тя видя снимката жената видимо изтръпна и веднага я позна измежду всичките останали хора, като каза едва ли не, че е мн. лош човек (пиша лош, за да не използвам др думи :))

...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #202 -: Юни 20, 2012, 02:38:30 pm »
Момчето беше  в чужбина, тя знам че е заминала при него и доколкото знам имат отношения някакви...мн е мъгляво там...а и аз наистина се отдръпнах от всичко заради собственото си добро...

Мдам, права си, имат отношения някакви - момчето все си ходи упоено от магии, за да е до нея.  ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #203 -: Юни 20, 2012, 02:38:53 pm »
Сори, ама...да не би въпросното момиче да беше до момчето на снимката

Аз знам, че има магии, но и аз си падам тома неверни :)

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #204 -: Юни 20, 2012, 02:42:57 pm »
Сори, ама...да не би въпросното момиче да беше до момчето на снимката

Аз знам, че има магии, но и аз си падам тома неверни :)

Не, от него се виждаше само малко крака :)- то толкова хора на снимка няма как да се видят...Той беше скрит, а тя от единия край и си бе6е облегнала главата на едно друго мом4е...наистина няма как да разбереш от снимката. Освен това, когато жената видя снимката изобщо не потърси момчето- само видя нея и видимо се втрещи. Тя, само за информация, си изглежда съвсем нормално...Мисля че, даже беше със шапка, но не съм сиг.

За съмненията те разбирам съвсем- то на мен ми е трудно да повярвам, въпреки вс, което преживях. НО ако действитело но тези неща могат да се видят в натал, вероятно е имало такива аспекти тогава....и нещата биха могли да се обяснят

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #205 -: Юни 20, 2012, 08:56:46 pm »
Gaiiia може ли да си дадеш картата, ако не искаш тук на моите лични.  ;)

Благодаря.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #206 -: Юни 20, 2012, 09:00:39 pm »
по мои наблюдения - по сетивните стават лесни жертви на внушения и магии... много вода в хороскопа Плутон, Луна на асц...

*

Papy

• 4343
« Отговор #207 -: Юни 20, 2012, 09:37:59 pm »
по мои наблюдения - по сетивните стават лесни жертви на внушения и магии... много вода в хороскопа Плутон, Луна на асц...

Права си, но те стават и по-добри магьосници

*

Anabell

• 2022
« Отговор #208 -: Юни 20, 2012, 10:20:43 pm »
да така е - при тях често ако не намерят баланса са или тотално възприемчиви или "магьосниците".  ;)

а те и сами много добре могат да си се омагьосват... такива си ги измислят, добре, че е Сатурн!

*

Papy

• 4343
« Отговор #209 -: Юни 20, 2012, 10:24:53 pm »
Не мога да повярвам, че съм на път в една вечер да се съглася за трети път с теб  ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #210 -: Юни 20, 2012, 10:33:29 pm »
Не мога да повярвам, че съм на път в една вечер да се съглася за трети път с теб  ;D

:rolf: :rolf:

Луната на трон, отива към съвпад с Мерк-а - във форума цари ЛЮБОФФФФ и уважение.  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #211 -: Юни 20, 2012, 11:14:42 pm »

:rolf: :rolf:

Луната на трон, отива към съвпад с Мерк-а - във форума цари ЛЮБОФФФФ и уважение.  ;)

Ммм...почва лекичко да ми става скучно

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #212 -: Юни 20, 2012, 11:53:56 pm »
Транзитна Лилит в съвпад със Слънце и опозиция Марс може ли да значи енергийна намеса към съпруга?

Домове...
Съвпада със Слънцето е във 2-ри, опозиция към Марс в 8-ми

Категорично ДА...
Благодаря, Марая  :wub: Вкъщи до входната врата имаме закачалка за ключове и преди около година намерихме зад закачалката плик с някакви гадости вътре  :angry: Аз се паникыосах и го изхвърлих през прозореца. Няма как сам да се е озовал там и никой от семейството не го е слагал. Започнаха да се случват неприятни неща и човек, колкото и да не вярва в магии се замисля...
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #213 -: Юни 21, 2012, 08:44:28 am »
Gaiiia може ли да си дадеш картата, ако не искаш тук на моите лични.  ;)

Благодаря.

Anabelle, не съм сигурна каква карта точно да постна, затова ще прикача с транзити от въпросния ден.
Аз самата мисля, че такива "магии" могат да те засегнат само ако позволиш, аз със сиг не вярвам в тях, но и цял живот ще помня това, което ми се случи, и то не заради момчето, с него така или иначе щяхме да се разделим- той избра да остане в чужбина, аз в БГ :)

LIllie, като казвам че двамата имат отношения не казвам, че са двойка :)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #214 -: Юни 21, 2012, 09:51:33 am »
Gaiiia, благодаря ти. Аз щях да си пусна транзитите, но ми спести работа.  ;)

За мен "магия" съществува, като обмен на енергия, способност да ти контролират волята, способност да те накарат да видиш света по друг начин (това, което поне в древен Египет и Халдея се е считало за магия). Понякога магия е и това, че някой твой познат ще се обади на време и ще ти каже нещо, което ще промени курса на живота ти.

Някакво засичане на паралелни енергии, мисли, които те извеждат на друго ниво на съзнанието (мистериите в древен Египет...театъра не съществува като изкуство до зараждането на цивилизацията в Гърция, а е част от религиозните церемонии в Египет и там много добре са знаели и за аури и за контрол на енергията...за силата на ВНУШЕНИЕТО и подсъзнанието - мистериите за Озириз - ПОДземния цар).

Картата ти ми беше интересна в две направления - твоите лични планети (защо си успяла да сънуваш, да усетиш какво се случва - на мен и мои близки приятелки многократно са се случвали подобни сънища и в интерес на истината са замесени Рак, Скорпион, Козирог и Телец като зодиакални знаци и трите имаме планета в точен съвпад с асцендента или стелиум в 1 дом - при теб Венера е на асцендента - тези планети, често се проявяват като ангели пазители). И самият ден на магията.  :P   

Луната ти в 7 дом опозе на Венера в 1 - много често е възможно да имаш открити врагове жени - но 7 дом е рационален, видим, така че всичко ще ти е пределно ясно. Слънце, Марс в Рак, Луна на кардинална точка - имаш ги свръх-усещанията, въпреки, че огнената и въздушната стихия при теб са много силни и не си от хората, които ще тръгнат да си внушават глупости. Добре, е че Луната ти е във Водолей, да има разум и интелект на цялата вода.

Водните домове са проблемни - там има намеса на колективното подсъзнание към личния ти живот и не можеш "волево" да контролираш събития в живота си, при теб има Юпитер и Уран в 4 дом - и мисля, че си взела правилно решение да се върнеш в Бг. Имаш карма, която трябва да се изживее тук, както и имаш усещанията, за събития които се случват на друго ниво (астрала, ала - бала, други измерения)....Но това, че си толкова силно свързана с колективното подсъзнание ти дава способността да усещаш злонамерени намеси, които не са част от общата програма и без проблем можеш да им се възпротивиш. Енергията на друг индивид е много нищожна на фона на "вселенския змей" - както го наричат в митовете Северните народи, колективното подсъзнание. 

Деня на магията - не знам защо са избрали ден, при който Луната първо е в падение, второ е намаляваща, няма никаква поддръжка от управителя си Сатурн (те не се виждат), а и в твоя натал Сатурн екзалтира - МНОГО е силен, добре поставен, нищо, че е ретро (схемата на диспозитори - Слънце-Луна-Сатурн-Венера-Слънце)... Сатурн е благотворна планета в натала ти и при точен транзитен съвпад с Венера е дал "ограничаване", изкристализиране, необходимост от избор, но и защита по отношение на Венерините проблеми. Освен това Луната е в квадрат със Слънцето, което екзалтира (все пак са в аспект, много по голяма възможност има за осъзнаване на волева намесата от твоя страна)... само Меркурий и Марс в Риби и в знака на 8 дом им дават някакъв шанс за успех, обаче този Меркурий и Марс в Риби правят знаков тригон с твоето Слънце и Марс, това е хармонична енергия насочена към теб. Освен това Луната в Козирог ти задейства Слънцето.... много трудно се правят магии на човек със силна вода в натала, ако сам не се предаде.  ;)

Пак благодаря за включването по темата с толкова конкретна и точна информация.  ;)   
« Последна редакция: Юни 21, 2012, 10:36:39 am от Anabell »

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #215 -: Юни 21, 2012, 10:19:11 am »
Скъпа Anabell,

Аз ти благодаря за детайлната информация. Всичко, което казваш е много точно. Имам много силна интуиция, усещам хората. Секунди ми трябват, за да преценя някой и то на много дълбоко ниво. Усещам дори скритите им емоции. Много съм страдала затова- виждаш неща у най- близките си, които не ти се иска да са такива. Много дълго време си мислих, че съм просто дребнава и си внушавам глупости, но живота друго показва и се уча да приема това сега- сигурна съм, че има защо да ми е дадено.

Сънят, който помня и до днес в най- малките детайли беше безумно странен, след като се събудих знаех всичко, което са направили и беше много странно...Много си точна, когато казваш, че съм разумна- аз нямам склонност да се заблуждавам. Винаги съм здраво стъпила на земята и много добре преценявам нещата и, за да не отрека тази случка, значи действително се е случило нещо....и аз просто го знам. Знам, че са били 3 момичета- двете ги познавам, третото не.

За деня на магията не знам...не ми се вярва да са били много наясно. Аз пуснах за 10-ти 11-ти, защото това, беше деня, в който сънувах, но кога те са ги правили тези неща точно не знам, но трябва да е в този период. Знам само, че психичното и физическото ми състояние рязко се влошиха, бях наистина мн зле и никой не знаеше защо...След като родителите ми решиха да търсят "друга" помощ си представете....Съгласна съм обаче, че има нещо, което ме пази и ми дава много силна воля...

Мога ли да те попитам какво точно имаш предвид с това: "Водните домове са проблемни - там има намеса на колективното подсъзнание към личния ти живот и не можеш "волево" да контролираш събития в живота си, при теб има Юпитер и Уран в 4 дом - и мисля, че си взела правилно решение да се върнеш в Бг. Имаш карма, която трябва да се изживее тук, както и имаш усещанията, за събития които се случват на друго ниво (астрала, ала - бала, други измерения)....Но това, че си толкова силно свързана с колективното подсъзнание ти дава способността да усещаш злонамерени намеси, които не са част от общата програма и без проблем можеш да им се възпротивиш. Енергията на друг индивид е много нищожна на фона на "вселенския змей" - както го наричат в митовете Северните народи, колективното подсъзнание.  " и по специално за намесата към личния живот...?

Мога да ти дам и още информация относно "тази магия", ако ти е интересно само кажи... :)

Аз отново ти благодаря за информацията :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #216 -: Юни 21, 2012, 10:36:07 am »
не ви се меся в разговора за магиите. само чисто астрологично, гледам, тр Сатурн съвпад АСЦ, Венера и опозиция Луна. нормално е да бъде период на понижена енергия, проблеми с жени / в случая /, емоционално неудволетворение, казуси около връзки и взаимоотношения;

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #217 -: Юни 21, 2012, 10:42:02 am »
не ви се меся в разговора за магиите. само чисто астрологично, гледам, тр Сатурн съвпад АСЦ, Венера и опозиция Луна. нормално е да бъде период на понижена енергия, проблеми с жени / в случая /, емоционално неудволетворение, казуси около връзки и взаимоотношения;

Да, беше много труден период в личен план. Не само с половинката ми, но и с мн близка приятелка, с която всъщност точно тогава си оправихме отношенията....

*

Anabell

• 2022
« Отговор #218 -: Юни 21, 2012, 10:59:39 am »

Мога ли да те попитам какво точно имаш предвид с това: "Водните домове са проблемни - там има намеса на колективното подсъзнание към личния ти живот и не можеш "волево" да контролираш събития в живота си, при теб има Юпитер и Уран в 4 дом - и мисля, че си взела правилно решение да се върнеш в Бг. Имаш карма, която трябва да се изживее тук, както и имаш усещанията, за събития които се случват на друго ниво (астрала, ала - бала, други измерения)....Но това, че си толкова силно свързана с колективното подсъзнание ти дава способността да усещаш злонамерени намеси, които не са част от общата програма и без проблем можеш да им се възпротивиш. Енергията на друг индивид е много нищожна на фона на "вселенския змей" - както го наричат в митовете Северните народи, колективното подсъзнание.  " и по специално за намесата към личния живот...?

Мога да ти дам и още информация относно "тази магия", ако ти е интересно само кажи... :)

Аз отново ти благодаря за информацията :)

Трезвомислеща си - Луната (управляваща психиката, менталните енергии) ти е във Водолей - интелектуален знак, и то фиксиран знак - можеш да запазваш концентрация за дълъг период от време.

За 4,8,12 дом - водните, домове - водата отговаря за свързването, разпада на формата, да загубиш в материалния свят, за да спечелиш в душевния. При теб освен това упр на асцендента е в Рак (при мен е в Риби и в 4 дом, при теб в 11 дом, ще дава силна подкрепа и покровителство, силен ти е знакът Водолей, никога няма да си тотално изолирана и сама) и с течение на живота си забелязвам, че съм много по-склонна да правя компромиси с кариерата си, финансовото си състояние, за да запазя душата си. А и това ме влече - да ровя на дълбоко, във вътрешния човешки свят, а не да съграждам нови системи (въпреки, че съм Козирог). Много често можеш да избираш    ситуации в живота, които от съвременната гледна точка не са "успешни", но теб те удовлетворяват (да работиш за по-малко пари, с хора, с които се чувстваш добре, да се върнеш в Бг, вместо да живееш в Англия и т.н., защото си го усетила така, а не защото статистиката го е оправдала).

Освен това чрез водата се намесва колективното подсъзнание - онези връзки, между хората, които съществуват, усещат се, но никой не може рационално да докаже. Когато са натоварени тези домове в един натал, често изглежда от страни, че индивида прави жертва в името на другите (тази жертвоготовност допълнително се подчертава в една карта от някое светило във вода, или воден асцендент, стелиум във вода). Мисля, че ти си изключително волева Марс в съвпад със Слънце и че имаш някаква родова карма, която искаш да изживееш - Юпитер и Уран в 4 дом, Луна на К7 дом. Родът, държавата, корените ти са важни за теб. Тези взаимовръзки, които са се случили преди да се родиш, тези неща са важни за теб. И включително те зареждат с енергия. Ако ти беше емигрирала с тази Луна в 7 дом и силен знак Везни в натала, щеше да се омъжиш и отново да създадеш РОД. Да отделяш много време на семейството си, да възпиташ деца, които ще имат бъдеще, и на 70 години щеше да си заобиколена от сериозно множество (Юпитер) роднини, на които да си задала някакъв път в живота. Ако си в България по някакъв начин или ще се обвържеш с държавата (това се случи с мен и моите планети в 4 дом) или ще станеш подкрепа на рода си. Можеш да жертваш от личната си енергия и време, безусловно за тези, с които душевно се чувстваш свързана (водата).

За магията - засега не искам информация, защото и без това този форум го чете кой ли не, нека да не дърпаме дявола за опашката.  :P 
« Последна редакция: Юни 21, 2012, 11:05:40 am от Anabell »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #219 -: Юни 21, 2012, 11:03:22 am »

Да, беше много труден период в личен план. Не само с половинката ми, но и с мн близка приятелка, с която всъщност точно тогава си оправихме отношенията....

Сатурн е така - запазва ценното, качественото... ограничава, но за да не се хаби енергия... винаги дава право на избор, но в последствие ще си платиш цената за този избор (или ще си получиш наградите :P).