Здравей Гост

Ретрограден Сатурн

• 192 Отговора
  • 41052 Прегледи
Re:Ретрограден Сатурн
« Отговор #40 -: Януари 24, 2011, 07:25:16 pm »
Моят Сатурн ще се върне най-много до 10тия градус,при което за щастие ще си остане в 1ви дом.
Обаче около април или май месец ще застане над наталния ми Юпитер,какво мога да очаквам?
Понеже ако Юпитер е планетата на късмета или експанзията,да не би Сатурн да ме стегне нещо  ;D ако мога така да се изразя?
Не стига това,ами и като тръгне директен пак ще ми натисне наталния Юпитер.  :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Януари 24, 2011, 07:27:45 pm »
За някои Сатурн в 1 дом е доста по-неприятен, отколкото в 12. Така съм забелязала.

При мен бе така.

Предполагам като пресича асцендента усещането не е от най-приятните (всъщност съм сигурна) ....но с отдалечаване от асцендента и ако не засяга близки планети вече не е така. Моя позната със Слънце, Меркурий и Венера в 12-ти дом си отдъхна щом Сатурн влезе в 1-ви.

А аз си бременеех със Сатурн в 1-ви дом на 5 гр. от Асцендента, но той вървеше в комплект с Уран -господар на светилата (управители на 8-ми), така че предполагам, влиянието е било комплексно. :-[
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Януари 24, 2011, 08:08:52 pm »
Даа,явно ще си разказваме като отмине.
Аз съм преживявала и възврат на сатурн и сатурн през 12ти,после през първи и т.н до момента в който сега ми е на 2гр преди ИС.
Но трябва много да се ровя назад в миналото за да видя какви събития ми е носел.
Имала съм много тежки моменти,неприятни ,но трябва да мисля коя година е било,по събития.
Някой път ще го напрая.
Сега ще видим каква "отговорност" ще ми донесе като е в съвпад с урана ми. :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #43 -: Януари 26, 2011, 04:03:34 pm »
От днес строгият учител става отново ретрограден.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #44 -: Януари 26, 2011, 04:45:44 pm »
Ще ми мине пак през ИЦ. :-X

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #45 -: Януари 26, 2011, 04:54:30 pm »
Айде пак - от слънцето ми към мерка, плутон и К6. И опозиция с прогресив. луна. Явно ме чака отново творческото вдъхновение...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #46 -: Януари 26, 2011, 08:06:43 pm »
Много ли е тежко?
Ако искаш разкажи,защото и на мен скоро ми предстои ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #47 -: Януари 26, 2011, 08:17:53 pm »

Ще научиш още нещо. Казват че на втория, третия път асимилираме нов опит или получаваме прозрение относно минал такъв.
Ако не си научила вече, де! На сатурн уроците са поне са ясни, за разлика от тези на Нептун и Плутон. Сатурн поставя ясни изисквания и ясни граници. Някои придобиват имот с този аспект или при съвпад с господаря на ИЦ.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #48 -: Януари 26, 2011, 10:15:55 pm »
Аз имах промени в работата при движението му през въпросното място,както и заминаване за дълго на майка ми..
При мен тъкмо навлезе градус-два в 5-я ми дом и айдееееее,нааборот пое... ;D
Ще се върне до Плутона ми чак..

*

Stella

• 7765
« Отговор #49 -: Януари 26, 2011, 10:19:24 pm »
Да споделя и аз своите наблюдения за Сатурн в съвпад с У4 дом в картата на майка ми. При този транзит, тя се премести в ново жилище в друг град с второто си семейство, а Уран наближаваше ИЦ.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #50 -: Януари 26, 2011, 11:49:04 pm »
Затова ли започнах пак да натискам безмислено педалите? Щото тръгнал наобратно... Цял ден съм извън офиса по работа и усещам как със зор правя нещата, как мисълта ми тече объркано дори. Какво ли има да уча още в този 12 дом? Квадратира ми Нептуна.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #51 -: Януари 27, 2011, 03:12:20 am »
Imam retro Saturn v natalnata karta v 6 dom....,vezna sym i ot v4era tolkova mnogo neshta zapochnaha da se obryshtat v moq polza, sega prochetoh, che Saturn e trygnal retro i si vikam - dano vse taka da vyrvi!  ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #52 -: Януари 27, 2011, 04:55:55 am »
То и моя е ретро, но това не ми попречи да си порева здраво тази вечер  :'(
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #53 -: Януари 27, 2011, 05:40:32 am »
Az pyk se smqh ot syrce tazi vecher, no si spomnqm kogato bqh na 18 i Saturn e bil v moq znak togava, dosta chesto placheh ot mnogoto razocharovania togava.... Shte mine i tozi period, samo spokoino i ot pozicia na godinite mi moga da kaja-gore glavata i napred! ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #54 -: Януари 27, 2011, 02:51:44 pm »
Az pyk se smqh ot syrce tazi vecher, no si spomnqm kogato bqh na 18 i Saturn e bil v moq znak togava, dosta chesto placheh ot mnogoto razocharovania togava.... Shte mine i tozi period, samo spokoino i ot pozicia na godinite mi moga da kaja-gore glavata i napred! ;)

Дани, има значин за превръщане от латиница на кирилица. поинтересувай се!
Попитай Жълтолилава на лични, тя имаше такъв проблем преди време.

*

Stella

• 7765
« Отговор #55 -: Януари 27, 2011, 02:55:55 pm »

А сигурна ли си, че точно на 18 години Сатурн е бил в твоя знак? Я пак си припомни цикъла на Сатурн!
На 18 години нодалната ос прави възврат, но Сатурн..... :P

« Отговор #56 -: Януари 28, 2011, 02:45:06 am »
Blagodarq za syveta Stela, shte se dopitam za kiriliza, no kompa go polzvame na italianski i sym sviknala s latinicata, dori ne se bqh zamislqla da tyrsq da svalq ot internet, predpolagam, 4e se namira....a i za pyrvi pyt pisha v BG forum  :blink:. Po vyprosa za Saturn az sym vse oshte novak i si praveh prostite smetki, che sega kato sym na 47 i izvadq 29 godini, kolkoto e vremeto na obikolkata na Saturn, sym bila na 18 godini  ;D. A po tova vreme imah ujasni problemi. No gi preodolqh  :blink:

« Отговор #57 -: Януари 29, 2011, 02:45:04 am »
Ретрограден Сатурн отключи недоволството на народа на поредната арабска държава - Египет. Ето картата на Египет - http://www.astrologyweekly.com/countries/egypt.php. Сатурнов възврат (почти), а Сатурн в тази карта управлява държавния глава (диктатор). Интересно, Сатурн е в квадратура с Уран (У11 - опозицията на управлението) и съвпад с Нептун (У12) - всички управници ли ще взимат властта с преврат? Тази пролет Юпитер ще направи опозиция към Сатурн. Дали ще се промени нещо или Мубарак ще задържи властта?
« Последна редакция: Януари 29, 2011, 03:14:53 am от Mirabella »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #58 -: Януари 29, 2011, 03:23:40 am »
Ще се промени с чужда помощ! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #59 -: Януари 29, 2011, 03:30:46 am »
Blagodarq za syveta Stela, shte se dopitam za kiriliza, no kompa go polzvame na italianski i sym sviknala s latinicata, dori ne se bqh zamislqla da tyrsq da svalq ot internet, predpolagam, 4e se namira....a i za pyrvi pyt pisha v BG forum  :blink:. Po vyprosa za Saturn az sym vse oshte novak i si praveh prostite smetki, che sega kato sym na 47 i izvadq 29 godini, kolkoto e vremeto na obikolkata na Saturn, sym bila na 18 godini  ;D. A po tova vreme imah ujasni problemi. No gi preodolqh  :blink:

Не е така, Дани! Не се прави така изчислението, а тъкмо по обратния начин. Не броиш назад от възрастта, на която си сега, а рбоиш от годината, в която си родена. Това означава, че абсолютно всички хора преживяват първия си Сатурнов възврат приблизително на 29,5 години. Тогава Сатурн се връща в същия знак, в който е бил по време на раждането. Това е неговият цикъл.