не, злето дойде, докато транзитира в 10д и направи квадрат с Плутон на Асц- имаше групово противопоставяне срещу мен, което ми се отрази после зле на психиката- Плутон ми е в 12д
точно това се случи и с мен при Сатурн във Везни в 11 дом, квадрат натално Слънце - "предадоха ме" колегите, с които реших да работя, защото още от кандидат студентските курсове сме заедно повече от 9 години. И при мен Плутон е в 12 дом. Много тежко го изживях и много усещах лошите помисли, зависта и омразата към мен.
Защо ме предадоха (като под предадоха - разминаване в първоначалните ни цели и задачи)?
Девойката само я интересуваше да се изнесе на квартира с гаджето си (който не я бръсне за нищо, и тя го водеше на "професионалните" ни срещи, за да го учела на акъл...

- тя двоен Скорпион, Луна в Овен - няма връзка Слънце - Луна).
Момчето - той е от село до голям окръжен град, беше решил, че с този проект ще стане
поне част от екипа на някой евро-депутат (без да знае един чужд език). Такава амбиция без покритие НИКОГА не бях срещала в живота си. (Ама на мой гръб - аз бях единственият участник в екипа с нужната квалификация). Той с Луна в Рак, Слънце Лъв - няма връзка Слънце-Луна.
И при мен връзката Слънце Луна отсъства, но Луната ми е подчинена на Слънцето. И Плутон в момента е върху Слънце. Така, че отчетох за себе си, че каквото и да говорят другите, поне 1 месец - срещи, изпитателен срок, за да им науча реалните желания, които явно не са ясни и за тях самите. Да си изясним ОБЩИТЕ цели и задължително - подписани документи иначе всеки гледа да те използва за лични цели. Мисля, че Плутон в 12 дом ми дава много добро познание за РЕАЛНАТА човешка природа и психика, а тя не е "коректна" и "морална", рационална и обективна, както ги разбират нещата Сатурн и Уран в моя първи дом. Приех, че много хора, по дефиниция, колкото и да са образовани, са неосъзнати. Особено ако няма връзка Слънце - Луна.
Като краен резултат от целия проект - аз го завърших, без тях - "изключих ги", вкарах нови хора, но беше изключителна душевна и енергийна травма.
В последствие друг мъж с луна в Скорпион поиска да работим заедно - но този път успях да овладея нещата, и приключихме, когато се оказа, че целите ни се разминават, без драми. Сега излизам с мъж с Луна в Скорпион и също
ВЕДНАГА ще приключа с него, ако се окаже, че
ЖЕЛАЕМ различи неща в този живот (цели и бъдеще - пак по 11 дом). Вече не остана грам сантимент в мен към някакви понятия като "приятелство" и "любов". Един човек първо трябва да е наясно със себе си, преди да тръгне да търси другия.