Здравей Гост

Саде Сати

• 119 Отговора
  • 21098 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Саде Сати
« Отговор #100 -: Май 25, 2013, 05:03:58 pm »
Какво значи Сатурн "да идва" отнякъде?

Гледа се дома в радикса ли?

*

satin_

« Отговор #101 -: Май 25, 2013, 05:07:47 pm »
Много съжалявам Дивна  :(

Само проявление с такъв характер не е имало при мен, но никога не е късно.

*

Divna

• 2478
« Отговор #102 -: Май 25, 2013, 05:46:02 pm »
При Саде Сати майка ми почина.  :'( При мен Луна (1ви дом) е наранена от Марс (4ти дом), а Сатурн идва от осми.

Много съжалявам.  :(

По време на Саде Сати в съвпад с Луната в картата на една моя приятелка внезапно почина баща й. Преди това претърпя сърдечна операция, след няколко месеца неочаквано се спомина.

Нали уж на 45 градуса от нат. Луна трябва да е? Или транзитна Луна е била в съвпад с транзитен Сатурн, образувайки 45 градуса към нейна нат. Луна? Не разбрах.

Аз сега проверих...на мен ми се е случило 1992 и 1999, за първият път не помня какво е ставало, но вторият път някъде там бях сериозно болна, в болница около 2 седмици, наистина тежък период, подтиснатост.

А аз не разбрах към мен ли си отнесла въпроса.

*

Divna

• 2478
« Отговор #103 -: Май 25, 2013, 05:56:40 pm »
Какво значи Сатурн "да идва" отнякъде?

Гледа се дома в радикса ли?

Да. В кой дом е натално. И не само това. При образуване на аспект (съвпад на транзитна планета с натална) се взимат под внимание вси4ки детайли, като:  в кой дом се образува аспекта, в кой натален дом се намира натално транзитиращата планета(от кой дом идва), как са аспектирани натално засегнатите планети, какъв статус имат в радикса, какви са другите транзити през същия период, т.е. гледа се цялата картина. Хубаво е също да се вземе под внимание какъв е следващият аспект на транзита към натална планета, както и наталната планета, която е засегната дали ще бъде транзитирана от други тежки транзити. Това се прави, за да се види какъв ще е евентуалния развой.

*

Нова

• 3491
« Отговор #104 -: Май 25, 2013, 05:57:57 pm »
Благодаря за отговора.

*

Uran

• 6041
« Отговор #105 -: Май 25, 2013, 05:58:59 pm »
Съболезнования Дивна.
Ти имаше Луна в скорпион, нали?

*

Divna

• 2478
« Отговор #106 -: Май 25, 2013, 06:04:45 pm »

Оооо, недей да жишееш в страх.  Сатурн у4и да приемаме нещата (дори и смъртта) като 4аст от живота. У4и ни, 4е не винаги сме в състояние да държим контрола над определени ситуации и че всичко в живота е преходно. Прави ни много силни. Учи ни на смирение. 

*

Divna

• 2478
« Отговор #107 -: Май 25, 2013, 06:12:42 pm »
Съболезнования Дивна.

Благодаря!

Да. И Сатурн в скорпион ни изправя лице в лице със страховете ни.
При квадрата на Сатурн към нат. Луна се разделих с родината и корените ми, при Саде Сати ми отне завинаги мама. При мен всеки напрегнат аспект на Сатурн към Луна носи раздели. Това е заложено в наталната ми карта (Луна зле аспектирана), а Сатурн в осми.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #108 -: Май 25, 2013, 06:17:24 pm »

Не би трябвало да говориш така, дори и да си помисляш нещо подобно. Ние привличаме ситуации към нас, а страхът от нещо също привлича с толкова голяма сила, колкото силно си го мислим или се страхуваме.

А аз не разбрах към мен ли си отнесла въпроса.

Не, имах в предвид това което Lillie каза, не го разбрах.

*

satin_

« Отговор #109 -: Май 25, 2013, 06:27:24 pm »

Оооо, недей да жишееш в страх.  Сатурн у4и да приемаме нещата (дори и смъртта) като 4аст от живота. У4и ни, 4е не винаги сме в състояние да държим контрола над определени ситуации и че всичко в живота е преходно. Прави ни много силни. Учи ни на смирение.

Не ме е страх от смъртта, а от болката, която причинява на близките хора. Въобще не мисля за това. Най-важното е да сме живи и здрави  :blink:

Твоята Мама вярвам, че e на хубаво място  :wub:

« Отговор #110 -: Май 25, 2013, 06:31:31 pm »
Съболезнования Дивна.

Благодаря!

При квадрата на Сатурн към нат. Луна се разделих с родината и корените ми, при Саде Сати ми отне завинаги мама. При мен всеки напрегнат аспект на Сатурн към Луна носи раздели. Това е заложено в наталната ми карта (Луна зле аспектирана), а Сатурн в осми.

Мойте съболезнования Дивна :'(

и при мен така,преди две години в саде сати съм и аз със скорпи луна,тр.Сатурн в 12 лунен дом  +тр.Плутон в 4 дом съвпад У1,10,
а при мама тогава беше съвпад Сатурн/ нат.Слънце Везни,
но това е вторият Саде сати в живота ми при първият ме ожени и родих двете си деца
« Последна редакция: Май 25, 2013, 06:38:24 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

satin_

« Отговор #111 -: Май 25, 2013, 06:45:51 pm »
Тази тема започна да ме плаши...
До сега както казах, не бях мислила за това.

Моят Сатурн У11/12 също е в 8-ми, Плутон е У8, Луната У4/5 и също е подобаващо ранена. 

« Отговор #112 -: Май 25, 2013, 07:04:12 pm »
Моите съболезнования,Divna. :'(

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #113 -: Май 25, 2013, 08:15:16 pm »
Моите съболезнования, Дивна  :(.
При мен Луната е У5, а Сатурн У11, съвпадът беше в 7-ми дом - по това време родих сина ми.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Divna

• 2478
« Отговор #114 -: Май 25, 2013, 09:14:08 pm »
Съболезнования Дивна.

Благодаря!

Мойте съболезнования Дивна :'(

и при мен така,преди две години в саде сати съм и аз със скорпи луна,тр.Сатурн в 12 лунен дом  +тр.Плутон в 4 дом съвпад У1,10,
а при мама тогава беше съвпад Сатурн/ нат.Слънце Везни,
но това е вторият Саде сати в живота ми при първият ме ожени и родих двете си деца

Благодаря!

И на мен ми е второ Саде Сати. При първото бях дете и нямам спомени да се е случило нещо съществено.

*

Papy

• 4343
« Отговор #115 -: Май 26, 2013, 08:45:57 am »
Дивна, съболезнования :(
Но пък тя леко се е разминала
Като знам на един приятел бащата в момента как се мъчи...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #116 -: Май 26, 2013, 09:14:35 am »
Моите съболезнования, Divna!  :( При мен през този период почина баба ми, но пък тя беше болна доста време преди това и за нея беше един вид избавление.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #117 -: Май 26, 2013, 09:45:23 am »
И аз съм с Луна в Скорпион и съм в Саде -Сати, не мислете само лоши неща момичета, при мен Луна е У11 а Сатурн е У5-съвпада е в 3 дом, все още не е настъпил точния аспект, при всеки е различно и как са аспектирани и каква е проработката.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #118 -: Май 26, 2013, 06:47:18 pm »
И аз съм с Луна в Скорпион и съм в Саде -Сати, не мислете само лоши неща момичета, при мен Луна е У11 а Сатурн е У5-съвпада е в 3 дом, все още не е настъпил точния аспект, при всеки е различно и как са аспектирани и каква е проработката.
и аз съм така ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #119 -: Май 26, 2013, 06:51:17 pm »
и аз съм така ;)
И при теб ли управляват същите домове?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК