Цитат на: Lillie в Май 25, 2013, 04:36:44 pmЦитат на: Divna в Май 25, 2013, 04:30:25 pmПри Саде Сати майка ми почина. При мен Луна (1ви дом) е наранена от Марс (4ти дом), а Сатурн идва от осми.Много съжалявам. По време на Саде Сати в съвпад с Луната в картата на една моя приятелка внезапно почина баща й. Преди това претърпя сърдечна операция, след няколко месеца неочаквано се спомина.Нали уж на 45 градуса от нат. Луна трябва да е? Или транзитна Луна е била в съвпад с транзитен Сатурн, образувайки 45 градуса към нейна нат. Луна? Не разбрах.Аз сега проверих...на мен ми се е случило 1992 и 1999, за първият път не помня какво е ставало, но вторият път някъде там бях сериозно болна, в болница около 2 седмици, наистина тежък период, подтиснатост.
Цитат на: Divna в Май 25, 2013, 04:30:25 pmПри Саде Сати майка ми почина. При мен Луна (1ви дом) е наранена от Марс (4ти дом), а Сатурн идва от осми.Много съжалявам. По време на Саде Сати в съвпад с Луната в картата на една моя приятелка внезапно почина баща й. Преди това претърпя сърдечна операция, след няколко месеца неочаквано се спомина.
При Саде Сати майка ми почина. При мен Луна (1ви дом) е наранена от Марс (4ти дом), а Сатурн идва от осми.
Какво значи Сатурн "да идва" отнякъде?Гледа се дома в радикса ли?
Много съжалявам Дивна Само проявление с такъв характер не е имало при мен, но никога не е късно.
Съболезнования Дивна.Ти имаше Луна в скорпион, нали?
А аз не разбрах към мен ли си отнесла въпроса.
Цитат на: satin_ в Май 25, 2013, 05:07:47 pmМного съжалявам Дивна Само проявление с такъв характер не е имало при мен, но никога не е късно.Оооо, недей да жишееш в страх. Сатурн у4и да приемаме нещата (дори и смъртта) като 4аст от живота. У4и ни, 4е не винаги сме в състояние да държим контрола над определени ситуации и че всичко в живота е преходно. Прави ни много силни. Учи ни на смирение.
Цитат на: Uran в Май 25, 2013, 05:58:59 pmСъболезнования Дивна.Ти имаше Луна в скорпион, нали?Благодаря!Да. И Сатурн в скорпион ни изправя лице в лице със страховете ни. При квадрата на Сатурн към нат. Луна се разделих с родината и корените ми, при Саде Сати ми отне завинаги мама. При мен всеки напрегнат аспект на Сатурн към Луна носи раздели. Това е заложено в наталната ми карта (Луна зле аспектирана), а Сатурн в осми.
Цитат на: Divna в Май 25, 2013, 06:12:42 pmЦитат на: Uran в Май 25, 2013, 05:58:59 pmСъболезнования Дивна.Ти имаше Луна в скорпион, нали?Благодаря!Да. И Сатурн в скорпион ни изправя лице в лице със страховете ни. При квадрата на Сатурн към нат. Луна се разделих с родината и корените ми, при Саде Сати ми отне завинаги мама. При мен всеки напрегнат аспект на Сатурн към Луна носи раздели. Това е заложено в наталната ми карта (Луна зле аспектирана), а Сатурн в осми.Мойте съболезнования Дивна и при мен така,преди две години в саде сати съм и аз със скорпи луна,тр.Сатурн в 12 лунен дом +тр.Плутон в 4 дом съвпад У1,10,а при мама тогава беше съвпад Сатурн/ нат.Слънце Везни, но това е вторият Саде сати в живота ми при първият ме ожени и родих двете си деца
И аз съм с Луна в Скорпион и съм в Саде -Сати, не мислете само лоши неща момичета, при мен Луна е У11 а Сатурн е У5-съвпада е в 3 дом, все още не е настъпил точния аспект, при всеки е различно и как са аспектирани и каква е проработката.
Цитат на: samoella в Май 26, 2013, 09:45:23 amИ аз съм с Луна в Скорпион и съм в Саде -Сати, не мислете само лоши неща момичета, при мен Луна е У11 а Сатурн е У5-съвпада е в 3 дом, все още не е настъпил точния аспект, при всеки е различно и как са аспектирани и каква е проработката.и аз съм така