Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846757 Прегледи
*

tanina80

Re:Говорилня 2
« Отговор #7060 -: Юни 12, 2010, 08:12:28 pm »
Откъде ги виждате тези нещаааа, на кой къде му бил меркурия, марса ... Аз дата на раждане не виждам никъде.

*

missKapriz

« Отговор #7061 -: Юни 12, 2010, 08:14:01 pm »
танинаааа :kissd:човече,неориентирано-дай си данните или ако искаш на лични и ще ти направя карта с планетите ;Dда си имаш и ти

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7062 -: Юни 12, 2010, 08:15:00 pm »
Мнее, привиждат ни се, особено на моменти.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #7063 -: Юни 12, 2010, 08:15:16 pm »
Брех Аурора, твоят Меркурий е почти в точен съвпад със скорпионският ми Марс.
Не сме се хващали виртуално за косите. ;D ;D

Значи, не трябва да пропускаме следващите пълнолуния  ;D ;D ;D хахаха

Откъде ги виждате тези нещаааа, на кой къде му бил меркурия, марса ... Аз дата на раждане не виждам никъде.

шпионираме се  ;D Само дебнем някой да си посте хороскопа  :P :P :P А тези,които не си гопостват - на тях не се прощава също. По спомени на съфорумци им се сглобява хороскоп. Няма бягане.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #7064 -: Юни 12, 2010, 08:15:34 pm »
Капризен, сгрешил си, че не си отскочил до там.
Сестра ми от 10 години живее в Монреа,л имам и доста приятели заминали за Канада. Само един се върна и не защото не му хареса, а защото по професия е юрист, а по него време беше на 35 години. Смяташе, че е закъснял с 10 години за тази авантюра.

Можело е да се преквалифицира или да преравни, за да влезе в колегията. Колкото професията е по-квалифицирана, толкова е по-трудно да се работи по нея - особено в началото. Той като юрист е трябвало да учи на ново - законите тук са по-различни.
На мен като преподавател правителството прие магистратурата ми от СУ, но с хиляди условия. Образователната система е много по-различна, а и трябва да знаеш езика перфектно - иначе не става. Още първата година бях наблюдавана и оценявана за работата си. Ако ви кажа по колко показатели ми правиха професионалния еквиваланс по време, когато работя с учениците си. Бях пощуряла от визити на директори по време на час и всеки с голямата книга да дава оценки и вписва наблюдения, след което да ги изпраща в комисион сколер при вишестоящите ... имах чувството, че се намирам не знам къде ... Не е лесно, никак даже. Учиш, работиш - първите години не е никак лесно, стресът е голям, но пък накрая си заслужават усилията.  

Divna, звучи ми страшно....даже на мен...направо нов живот почваш...ти как реши да ходиш там?....и за винаги ли ще си там?

;D Спокойно, не е толкова страшно. Съжалявам, че така съм го описала и ти е прозвучало по този начин.
Да, истината е, че започваш нов живот, като трябва да наваксаш много бързо (това е стресовия момент). Затова и eмигрирането не е за всеки.
Ами, някъде по страниците съм разправяла вече как и защо съм взела решение. Ивинявай, но не ми се обяснява пак.
За сега ми харесва и не съм мислила да eмигрирам наново. Ама човек никога не може да знае какво ще стане след време. Eмигрирах за няколко месеца - много бързо, за разлика от повечето, които чакат с години. Така, че нищо не знам, а и не мисля по този въпрос. За сега съм уредила донякъде живота си тук и съм по своему щастлива, ама знае ли човек ...
« Последна редакция: Юни 13, 2010, 04:49:14 am от Divna »

*

tanina80

« Отговор #7065 -: Юни 12, 2010, 08:20:45 pm »
 ;D :P ;D голем смеххх

Ми то като няма някой по-нов и по-неориентиран от мен правете си вий смешките. Търся си някой да си говорим за зодиите, аз да му обяснявам аз неговите, той за мойте ... И мисКаприз карта си имам, благодаря, не искам да ми правиш.

*

Divna

« Отговор #7066 -: Юни 12, 2010, 08:20:50 pm »
Toва с приравняванията на изпити е лошо от финансова гледна точка. Зет ми държа някакви изпити в местната "Алма Матер"-"МакГил" (ако не му бъркам името), сестра ми също но в друг университет и май плати 12 000$.

Не са ли ползвали бурсове?
За всяка специалност заплащането е различно. Не знам какво е трябвало да учат? Тук не съм запозната с тоя въпрос много добре, защото на мен не ми искаха да преравнявам. Приеха ми дипломите. Наложиха ми само да държа езикови изпити на университетско ниво.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7067 -: Юни 12, 2010, 08:38:43 pm »
Брех Аурора, твоят Меркурий е почти в точен съвпад със скорпионският ми Марс.
Не сме се хващали виртуално за косите. ;D ;D

Значи, не трябва да пропускаме следващите пълнолуния  ;D ;D ;D хахаха
.
Ми посейте семенцето отсега.  ;D Та да се развие хубаво във времето.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #7068 -: Юни 12, 2010, 08:41:27 pm »
Тъкмо навреме ... по новолуние  ;D

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7069 -: Юни 12, 2010, 08:45:25 pm »

;D Спокойно, не е толкова страшно. Съжалявам, че така съм го описала и ти е прозвучало по този начин.
Да, истината е, че започваш нов живот, като трябва да наваксаш много бързо (това е стресовия момент). Затова и имигрирането не е за всеки.
Ами някъде по страниците съм разправяла вече как и защо съм взела решение. Ивинявай, но не ми се обяснява пак.
За сега ми харесва и не съм мислила да имигрирам наново. Ама човек никога не може да знае какво ще стане след време. Имигрирах за няколко месеца - много бързо, за разлика от повечето, които чакат с години. Така, че нищо не знам, а и не мисля по този въпрос. За сега съм уредила донякъде живота си тук и съм по своему щастлива, ама знае ли човек ...

значи много си го искала....можеш да качиш някои снимки с теб от там....ако искаш де....  :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7070 -: Юни 12, 2010, 08:56:37 pm »
sorry za latinicata

nakoj da e imal ch r d na nowolunie i da spodeli kak mue minala godinata?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #7071 -: Юни 12, 2010, 08:57:44 pm »
аз не ;D
ти все още ли си със счупен компютър

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7072 -: Юни 12, 2010, 08:59:29 pm »
mhm :-\
opitwam da si spasia nqkoi failove  i chakam profiesionalna namesa

« Отговор #7073 -: Юни 12, 2010, 09:01:41 pm »
sorry za latinicata

nakoj da e imal ch r d na nowolunie i da spodeli kak mue minala godinata?

Аз тази година имах такова и ако не ми се случи някакво ново начало ще я фъргам тази астрология! :angry:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7074 -: Юни 12, 2010, 09:04:14 pm »
 ;D ;D
sestra mi dnes ima ch r d  i e s natalno nowolunie i da widim :P promeniha i se nqkoi neshta stabilno, no towa predi 2-3 meseca

« Отговор #7075 -: Юни 12, 2010, 09:10:53 pm »
Да ти е живо и здраво сестричето!  :blink:

Ти с пълнолуние, тя с новолуние...брейййй  :-\

*

Helo

« Отговор #7076 -: Юни 12, 2010, 09:18:07 pm »
Сега си инсталирах ICQ, обаче ми се промени изгледът на Мозилата.  :(

Искам си пак изгледът на Мозила.

Сега как да деинсталирам ICQ-то и да си върна Мозилата? Знаете ли?  :angry:

*

Helo

« Отговор #7077 -: Юни 12, 2010, 09:20:44 pm »
ем знаем, случайно

Ми кажи де! Ще ти пратя една виртуална целувка, ако кажеш!  ;D

« Отговор #7078 -: Юни 12, 2010, 09:21:01 pm »
Сега как да деинсталирам ICQ-то и да си върна Мозилата? Знаете ли?  :angry:

Start
Control Panel
Add or remove programs

и триеш която искаш  ;)

*

Helo

« Отговор #7079 -: Юни 12, 2010, 09:21:17 pm »
Сега как да деинсталирам ICQ-то и да си върна Мозилата? Знаете ли?  :angry:

Start
Control Panel
Add or remove programs

и триеш която искаш  ;)

Аха! Капризния може да се размине с целувката.  ;D