Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844998 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:Говорилня 2
« Отговор #7140 -: Юни 12, 2010, 10:37:50 pm »
Кабала, извинявай, писах ти но в 22.00, че садих боб тук в градинатаааа:)))))
Опааааа,имай ме предвид, мога ти скрия шапката,ако ти сготвя боб в гювеч...само да стане и чакам колет ;D пРажолите са от мен
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #7141 -: Юни 12, 2010, 10:38:44 pm »
Добра вечер на всички..........като видях Хелото и не се стърпях....Хело здрасти ;D ;D ;D ;D ;D

Сега не отклонявай вниманието от проблема ми с глупости!  ;D

Но може да питаш жена си дали ще ми направи нещо номерологично както обеща!  :rolleyes:  ;D :P  :rolleyes:
Жена ми ли че ,Капризният го няма нали той ми е любимият или любимата......ама нещо се скри ;) ;D ;D ;D ;D ;D
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7142 -: Юни 12, 2010, 10:39:04 pm »
И аз правих боб в гювеч тая зима, първия ми боб сигурно, но се получи много вкусно за мое учудване.  ;D  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7143 -: Юни 12, 2010, 10:39:42 pm »
Горе вдясно, в малкото прозорче, където се търси, още си стои надписът ICQ-search и знакът му. Защо ли?

Като кликнеш на падащото меню - най отдолу излиза Manage search engines. Кликваш  върху ICQ и другите, които не щеш - remove и готово.
Хело,глей що народ сме тук...смятай колко бутилки трябва да купуваш-))))
За кое падащо меню говориш?

падащото меню с машините за търсене на съдържание в интернет -  "горе  вдясно, малкото прозорче" - там, дето сега ти пише АйСиКю - има малко триъгълниче, дето като кликнеш върху него, ти се отварят всичките ти инсталирани по случайност търсачки - гугъл, Амазон, и-бей и т.н.

Станаааааааа!!!  ;D ;D ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7144 -: Юни 12, 2010, 10:41:09 pm »
ей хело що за пациен си човече......

Не го закачай, Хелото е мое.  ;D :P

« Отговор #7145 -: Юни 12, 2010, 10:41:58 pm »
Кабаличке, ти в гювеч, а аз в гърне на селско огнище :P  , кво ще кажеш ;).
Боба е за зелен, не ми се вярва да узрее , па то са и  8 реда, ние само гъдел си правим. Но ако искаш истински домашен боб есента ще ти пратя от тук , от едно село до Струма, пръстите ще си ближете дълго. Ще мятам колети на Варненци:)))))

*

Helo

« Отговор #7146 -: Юни 12, 2010, 10:42:07 pm »

« Отговор #7147 -: Юни 12, 2010, 10:42:17 pm »
ей хело що за пациен си човече......

Не го закачай, Хелото е мое.  ;D :P
Егоистка само за теб ли ..................

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7148 -: Юни 12, 2010, 10:43:12 pm »
Ми заграждам го пък после ще го дам на вас.  :P

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #7149 -: Юни 12, 2010, 10:43:27 pm »
Боба е за зелен, не ми се вярва да узрее , па то са и  8 реда, ние само гъдел си правим. Но ако искаш истински домашен боб есента ще ти пратя от тук , от едно село до Струма, пръстите ще си ближете дълго. Ще мятам колети на Варненци:)))))
Оффф,трябва да излизам,ама нямаш проблем,бе...ела тук...Аз имам специална рецепта от мама-)))

« Отговор #7150 -: Юни 12, 2010, 10:44:40 pm »
Оффф,трябва да излизам,ама нямаш проблем,бе...ела тук...Аз имам специална рецепта от мама-)))
Къде бе Кабала
тъкмо става интересно
 ;D ;D ;D ;D

« Отговор #7151 -: Юни 12, 2010, 10:46:31 pm »
Кабалке, като ми стане много мъка да знаеш ще взема да ви отида във Варната, че сте почти всички от там:)))))) Приятна вечер от мен, не каза нищо да ти пратя ли бобеско от тук есента

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7152 -: Юни 12, 2010, 10:47:18 pm »
Ми пращай, аз съм готова да си купя такова злато. Умирам си за домашни продукти.  :blink:

« Отговор #7153 -: Юни 12, 2010, 10:48:09 pm »
Кабалке, като ми стане много мъка да знаеш ще взема да ви отида във Варната, че сте почти всички от там:)))))) Приятна вечер от мен, не каза нищо да ти пратя ли бобеско от тук есента
И аз съм от Варна пращай не се притеснявай все някой ще го достави на Кабала ;D ;D ;D

« Отговор #7154 -: Юни 12, 2010, 10:54:54 pm »
Есента ще ми кажете кой по колко бобец и какъв иска и ще кажа на жената да приготви. Аз вече трета година си купувам от нея, майка е на моя съученичка. Ние обичаме един шарен боб, та тя ми го смесва- бял плосък с шарен, че само шарен няма. Пък вие си кажете къв

« Отговор #7155 -: Юни 12, 2010, 11:07:58 pm »
риба - йок, риба не хванахме, но хванахме тен,
шляпах си кротко, седнала на огромен къс скала, паднал в реката, наблюдавайки  двойка щъркели как се реят над реката, нагоре,надолу, по едно време мина атракционен парен локомотив и наду свирката , събуди ме от унеса, бях притворила очи и докато се усетя и аз вече се реех ,около мен тишина, спокойствие и лекота, времето и пространството слети в едно безвремие, уникално усещане, и рязко ме дръпнаха надолу и бързо към тук и сега ,макар и в едно отминало столетие с парният локомотив ,който  отмина, гордо влачейки зад себе си един вагон и се започна един парад на суетата, мотори, джипове, тунинговани возила с мръсна газ, а бяхме избягали от трафика на София,а тя половин София по Дефилето ни застигна, рали около МВЕЦ Лакатник, не издържах и забягнахме по гори тилилейски, там дето дебел врат не е стъпвал,щото няма път, само пътеки, катерихме по "Вазовата пътека" край с.Заселе, гара Бов ,красота, водопади, зеленина,свежест,дядо Вазов тук е получил вдъхновение за дядо Йоцо гледа и за баба Илийца,заредиха ме случайните хора, който ни поздравяваха дружелюбно,весели младежи, решили да пренущуват край водопада,техният смях и младост,осамотени влюбени двойки, изникващи тук-там ,тунелчета от зеленина и ширнали простори, а ниско долу Искъра лъкатуши, като една сребърна нишка, свързваща тялото и душата в едно, а мислите, който те заливат като пръските на водопада, живителни и пречистващи , кръжат като двойката щъркели в една повтаряща се спонтаност от емоции  и истина,че живота е прекрасен,споделен с тези, които обичаш и срещаш взаимност, която да изживеете като едно :58:
пречистващо новолуние,завършило със сладък сън, в който надявам се пак да летя :bedtime2:

лека нощ
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #7156 -: Юни 13, 2010, 11:08:09 am »
Не знам как го направих, но успях да изпусна...или по-конкретно казано да метна ролката фолио за свежо съхранение зад хладилника?!?!?!  :unsure: :unsure: :unsure: ;D ;D ;D Сега трябва да дърпам хладилника, за да я извадя
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7157 -: Юни 13, 2010, 11:26:09 am »
Аурора, аз какви ли неща тръгвам да прибирам в хладилника по инерция пък...нямаш ли пръчка или някой по-якичък съсед?  ;D

Стреличка, направо ме вдъхнови от сутринта, прелестно написано и все едно бях там за миг.  :blink:

« Отговор #7158 -: Юни 13, 2010, 11:30:05 am »
До хладидника има и микровеле, което ролката и него успя да прескочи  ;D Ще се опитам следобяда да поразместя по-леките неща и да се мушна изотзадзе  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7159 -: Юни 13, 2010, 11:30:27 am »
 :blink:Ммддааа Стреличка, много хубаво.