Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846175 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Говорилня 2
« Отговор #100 -: Януари 20, 2010, 07:09:27 pm »
Диана, ти си истинско бедствие значи.  :P Внимавай моля те, стой си у дома и не включвай нищо, докато отмине транзита.  ;D

И така не става - лежа си на дивана, гризам ябълка, завита до уши, щото всички прозорци са широко отворени да се изпуши... Та, в тоя сравнително спокоен момент се усещам, че си дъвча блажено обеззъбена - към горния списък прибавям счупена коронка  :o. Добре, че не я глътнах поне.

леле Диана, ти не си бедствие ами си направо природен катаклизъм  ;D ;D ;D  обаче аз ти се смея, но се оказва, че транзитния Марс ми се намира тия дни на същия мидпойнт като теб, само че аз дето съм станала малко по-раздразнителна  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Diyana

• 2705
« Отговор #101 -: Януари 20, 2010, 07:25:33 pm »
леле Диана, ти не си бедствие ами си направо природен катаклизъм  ;D ;D ;D  обаче аз ти се смея, но се оказва, че транзитния Марс ми се намира тия дни на същия мидпойнт като теб, само че аз дето съм станала малко по-раздразнителна  ;D ;D ;D
Ха, де и на мен скоро Марс ми беше там - пък нищо. И не е бивало до сега да се въргаля нещо в първите градуси на Лъв или Водолей  и такива неща да ми носи. Та затуй си викам, че пък може и да не е от туй, мидпойнта му с мидпойнт. Ама ме мързи да връткам по другите програми.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

elfidka

• 3129
« Отговор #102 -: Януари 20, 2010, 08:00:39 pm »
Народе, някой знае ли какви са показателите за шофьорлък в натала ? Питам, щото съм на 101 година и едва сега съм се наканила да взимам книжка.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #103 -: Януари 20, 2010, 08:13:52 pm »
Трети дом.
Моят Марс е в Близнаци и много обичам да шофирам.
Абе нищо не си, баща ми изкара книжка на 50, моя колежка на близо 40. Няма възраст, само желание.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #104 -: Януари 20, 2010, 08:21:04 pm »
3-ти дом ли ? че там и е Урана  и Мерка...
Значи не би трябвало да имам проблем ...
А мъжът ми само повтаря, че не ставам за шофьор....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

abroad

« Отговор #105 -: Януари 20, 2010, 08:25:45 pm »
Народе, някой знае ли какви са показателите за шофьорлък в натала ? Питам, щото съм на 101 година и едва сега съм се наканила да взимам книжка.

Тук сме коментирали http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3469.0.html

*

elfidka

• 3129
« Отговор #106 -: Януари 20, 2010, 08:30:58 pm »
Мерси много ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #107 -: Януари 20, 2010, 09:36:38 pm »
,
Според вас, конфигурация образуваща пентаграм на опаки трябва ли да й се обраща внимание?

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Hanna

« Отговор #108 -: Януари 20, 2010, 10:00:39 pm »
Момичета, моля Ви за малко помощ...  :(

Нуждая се от консултация с професионален астролог. Моля, препоръчайте ми някой. Или някоя от Вас, ако реши да ми помогне. Ще си заплатя, каквото е необходимо.

Имам проблем и психически изобщо не се чувствам добре...  :'(

Благодаря!

*

abroad

« Отговор #109 -: Януари 20, 2010, 10:10:49 pm »

Нуждая се от консултация с професионален астролог. Моля, препоръчайте ми някой. Или някоя от Вас, ако реши да ми помогне. Ще си заплатя, каквото е необходимо.

Благодаря!

http://astrosite.org/sendmail/form.htm

щом настояваш :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #110 -: Януари 20, 2010, 10:17:48 pm »
Aurora Borealis
 естетствено, пък и е обърнат пентакъл ;)може асо да е
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #111 -: Януари 20, 2010, 10:22:32 pm »
Aurora Borealis
 естетствено, пък и е обърнат пентакъл ;)може асо да е

Някакво заклинание ще да е  ;D ;D ;D А какво имаш предвид асо, че нещо не стоплих?

*

Hanna

« Отговор #112 -: Януари 20, 2010, 10:29:39 pm »
abroad, много ти благодаря. Току що написах и пуснах съобщение.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #113 -: Януари 20, 2010, 10:32:19 pm »
Асо пентакли- то с епоявява като протекция свише, много силно желание и магическо начало.
там където се появява има "свързка" с кораба майка. Лично аз много харесва тази карта без да мога винаги да понеса "наложението" й. Като цяло е смятам за утвърждавща:) ако я видиш между мъж и жена връзката е силно кармична и свързваща

« Отговор #114 -: Януари 20, 2010, 10:37:51 pm »
Оооо, колко интересно.  :unsure: :unsure: :unsure: От доста време я гледам конфигурацията и й се чудя. На върха на пентакъла е Нептун У8-ми натален.

Мерси, Кая!  :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #115 -: Януари 20, 2010, 10:47:28 pm »
 може да и заклинание да е   :P : казват,ч е в тях участвали асо пентакли и 9 пентакли ( все петакли) ако си болна или чувстваш някакаъв сериозен дисбаланс  моеж да спиш под възглавницата с него и давало доста сили ( дадох този акъл на приятелка и  тя каза, че на сън и на яве и се случвали много знаменателни неща въпросната седмица)

така че определено да си имаш собствен атакава конфигурация е от значение ( пък пентаклите се водят материално,а  ти си стабилна в това отношение) Пожелавам реализиация на силата му в избрано от теб направление
 :49:

« Отговор #116 -: Януари 20, 2010, 10:52:01 pm »
Ааааа, веднага го мушвам под възглавницата, някъде до кестените!  ;D ;D ;D Благодаря, Кая!  :blink:

« Отговор #117 -: Януари 21, 2010, 10:22:15 am »
Оооо, колко интересно.  :unsure: :unsure: :unsure: От доста време я гледам конфигурацията и й се чудя. На върха на пентакъла е Нептун У8-ми натален.

Аурора, това не са ли 2 биквинтила свързани с квинтил /за пентаграмите или хексаграмите се гледат тригони/, а тези фигури не са тригони. Освен в случая да са 108гр.аспекти - Звездата на Давид
Има същото значение като Венеца, но е подсилено от 6х108* - символ на преминалите през посвещение, символ на здравия, съвършен човек. Символизира духовно съвършенство, като човек е надраснал материалния бит, използвайки практично, с отговорност аспектите си. Освобождението се дава като награда.
Подобна конфигурация се формира много рядко и доста астролози считат, че за З.Д. се считат и случаите, когато два Г. тригона не са свързани помежду си.
П.Глоба посочва, че З.Д. защитава родения от всичко, но той не може да промени вътрешното си „аз”. То може да променя формата си, да се приспособява към всичко, но вътрешната му форма ще остане непроменена. Ако в хексагона не влиза Лилит, а влиза Селена, то дадената конфигурация ще бъде всемогъща. М.Марч и Дж.Мак-Еверс отбелязват, че конфигурацията предлага изключителни възможности, блестящи способности за общуване с другите хора. Опасността на З.Д. е в загубата на енергия поради повишените и разнообразни интереси и многочислените възможности. В тези трудности могат да помогнат напрегнатите аспекти.

*

Hanna

« Отговор #118 -: Януари 21, 2010, 02:36:13 pm »
Някой ще ми отговори ли на въпроса, който пуснах снощи тук: http://astrosite.org/sendmail/form.htm

Жалко е, че наистина се нуждая от малко помощ, а никой не желая да помогне...

*

Nebesna

« Отговор #119 -: Януари 21, 2010, 02:50:33 pm »

Аурора, това не са ли 2 биквинтила свързани с квинтил /за пентаграмите или хексаграмите се гледат тригони/, а тези фигури не са тригони. Освен в случая да са 108гр.аспекти - Звездата на Давид
Има същото значение като Венеца, но е подсилено от 6х108* - символ на преминалите през посвещение, символ на здравия, съвършен човек. Символизира духовно съвършенство, като човек е надраснал материалния бит, използвайки практично, с отговорност аспектите си. Освобождението се дава като награда.
Подобна конфигурация се формира много рядко и доста астролози считат, че за З.Д. се считат и случаите, когато два Г. тригона не са свързани помежду си.
П.Глоба посочва, че З.Д. защитава родения от всичко, но той не може да промени вътрешното си „аз”. То може да променя формата си, да се приспособява към всичко, но вътрешната му форма ще остане непроменена. Ако в хексагона не влиза Лилит, а влиза Селена, то дадената конфигурация ще бъде всемогъща. М.Марч и Дж.Мак-Еверс отбелязват, че конфигурацията предлага изключителни възможности, блестящи способности за общуване с другите хора. Опасността на З.Д. е в загубата на енергия поради повишените и разнообразни интереси и многочислените възможности. В тези трудности могат да помогнат напрегнатите аспекти.

Направо акълът ми не побира как можеш да ги помниш всичките тези цифри и определения за минорните аспекти.