Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846362 Прегледи
*

abroad

Re:Говорилня 2
« Отговор #880 -: Февруари 06, 2010, 08:15:49 pm »
някой проверявал ли е кога ще се срещнат транзитните Плутон и СЛВ  :-\  много интересна комбинация ще бъде и май доста тежичка  ;D

Срещата ще се състои върху наталния ми СЛВ. Възвратни събития чакам демек.

Натално го изживявам вече няколко години и в опозиция на натален Сатурн, само на враговете си го пожелавам ;D ;D ;D

а ,кои са засегнатите домове?

1, 7,
управители 2, 11
позиционирани МС, 7

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #881 -: Февруари 06, 2010, 08:21:06 pm »
мии , аброд ,съчуствам ти! не са лесни взаймоотношенията ,които променят и ценностната ти система и приятелите ти и въобще партньорствата. а сатурн , отсреща.....със строг поглед мери и реже!
вероятно доста раздели и кармични срещи от миналото ,връщане и тръгване.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #882 -: Февруари 06, 2010, 08:29:02 pm »
мии , аброд ,съчуствам ти! не са лесни взаймоотношенията ,които променят и ценностната ти система и приятелите ти и въобще партньорствата. а сатурн , отсреща.....със строг поглед мери и реже!

точно така, за съжаление :-X

*

Kaya

• 2893
« Отговор #883 -: Февруари 06, 2010, 08:29:13 pm »
abroad,  можеш ли да отделиш влиянието на плутон при транзита? аз май съм те питала дали не си сименяла сферата на дейност в работата тия години?

аз съм с  такова натално положение и не съм сигурна дали мога да отсея  влиянието :-[

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #884 -: Февруари 06, 2010, 08:34:28 pm »

точно така, за съжаление :-X

споко ,след всеки транзит сме по-силни и по-смели. :blink:
какво очакваш като транзит към тази болезнена ос ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #885 -: Февруари 06, 2010, 08:46:29 pm »
abroad,  можеш ли да отделиш влиянието на плутон при транзита? аз май съм те питала дали не си сименяла сферата на дейност в работата тия години?

аз съм с  такова натално положение и не съм сигурна дали мога да отсея  влиянието :-[

:blink:Много добър въпрос, над който съм се замисляла...
Смяната на сфера се случи принудително /слава Всемирния, че беше докато съм млада ;D/ и съм благодарна за това
Стана като секстил към Венера, управителка на 5,6,10 и после отпочна съвпад с АС /най-вече/, СЛВ, и т.н. - няколко пъти по трудния начин смених позиции, в посока възходящи, но както се казва Плутон действа с десетилетия понякога...

п.п. Сега предстои Плутон тригон Марс на върха на 5ти, управляващ 4ти, та да видим какво ще става

И вярно е, по съм податлива на прогресиите, не на транзитите, по са ми определящи, но транзитиращия Плутон все ми е на фокус и интровертно, и екстровертно така...

*

abroad

« Отговор #886 -: Февруари 06, 2010, 08:48:22 pm »
само на враговете си го пожелавам ;D ;D ;D

каква добра душица си ти  :85: :85: :85:

по-добре на думи, отколкото в действия :19:

« Отговор #887 -: Февруари 06, 2010, 08:49:57 pm »
Няма да спра да се учудвам на силата на думите и мисълта!  :mellow:

Днес следобяд ме подхвана мигрената, която не се беше обаждала от известно време. Реших, че съм настинала. Един аналгин, втори аналгин - не минава. Тежката артилерия - Ацефеин - с изтекъл срок на годност, защото отдавна се съм купувала. Преди около час реших да си измия очите и да си побая на водата нищо, че днес няма начин някой да ме е поглеждал с лоши очи и да ме е уручасал, защото ми беше студено и не излизах навън. И не щеш ли - взе, че ми проблесна  :unsure:

Когато от баене ми преминава, отшумяването на болката е много специфично. Не е изведнъж като с хапчетата. Някак усещаш точката на болката, но като че ли тя не ти пречи вече и отслабва полека, а иначе се чувстваш вече добре. :blink:

Както знаете, а може и да сте забравили, аз се чувствам добре и когато готвя, особено, когато завивам сърми  ;D Целия свят ми се чуди,като кажа, че обичам да правя сърми, колкото и да са пипкави  ;D, но те не ми знаят тайната  :P :P :P ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #888 -: Февруари 06, 2010, 09:10:24 pm »
Aurora, сподели за баянето си, ако обичаш. Има ли нещо специално което изричаш или ти си измисляш какво да кажеш? Питам те, защото на мен често ми се случва да съм напрегната. Стресът ми е голям. Не ме боли главата, явно тялото ми реагира по различен начин. Знам ли?! Опитвам се в такъв момент да дишам дълбоко и да задържам въздуха по-дълго, нещо като дишането при йога упражненията, ама няма кой знай какъв ефект.

« Отговор #889 -: Февруари 06, 2010, 09:26:58 pm »
Aurora, сподели за баянето си, ако обичаш. Има ли нещо специално което изричаш или ти си измисляш какво да кажеш?

С удоволствие!  :blink: Тъкмо ще кажеш дали при теб работи.

Имало накакви специални думи, които се изричали. Те се крадяли. В смисъл, че трябва да ги чуеш когато има баене,защото иначе не действали. Това ми каза една доброжелатека и беше така добра да НЕ ми ги каже, защото те не се подарявали  :angry: Гъска!

Е, аз си нареждам свои  :blink: Общо взето импровизирам.

Пускам чешмата, започвам да си обливам лицето с вода, като изтръсквам ръцете си  - мисля, че това е важно. Мия едното око, другото око, едната буза, другата буза, челото и брадичката като изтръсквам водата всеки път. Мърморя си нещо от поредицата - Господи, отмий с тази вода всяка лоша мисъл, всеки лош поглед, които ми причиняват болка. Нека болката и лошите мисли да изтекат в канала заедно с водата! Нека никаква лоша сила не ми тежи! Е такива неща си мърморя.
Ааааа, не съм се сетила да кажа - да се върнат там, от където са дошли  :angry:

:88:

Сетих се, че има и един метод с гасене на клечки във вода и после си измиваш лицето с водата, но не си спомням точно как беше. Нещо се кръстосваше с клечката, наричаха се имена на хора, които си срещала този ден, въртеше се около буркана...но не съм го практикувала и не си спомням.  :lol:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #890 -: Февруари 06, 2010, 09:30:55 pm »
Вчера и мен ме беше хванало неописуемо главоболие, рядко ме боли, но като ме хване ... май е мигрена, но не ми е поставяна диагноза.
 Странно, но също като теб Аурора бях сигурна, че болката този път се дължи на лоша чужда мисъл или по-скоро силна негативна енергия, насочена към мен. През целия ден бях абсолютно спокойна, не съм имала непритности, но това се усети. Аз хапчета не пия, такава глава винаги и само ми минава от почивка и сън...,но вечерта болката изведнъж се "изгуби". Мислех по този въпрос, колебах се дали е така, защото все пак Марс е в Лъв и по-често ми напомня за себе си напоследък, пак се появиха периодите на главоболие.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #891 -: Февруари 06, 2010, 09:31:10 pm »
 зайо, ти сожи всичките скорпита в джоба си ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Asol

• 4140
« Отговор #892 -: Февруари 06, 2010, 09:32:43 pm »
 ;D ;D ;D

« Отговор #893 -: Февруари 06, 2010, 09:48:35 pm »
При Венета е една варненска разследваща журналистка.

*

Марая

• 28287
« Отговор #894 -: Февруари 06, 2010, 09:48:43 pm »
по бтв почва хубав филм....

*

Divna

« Отговор #895 -: Февруари 06, 2010, 09:53:42 pm »
Aurora, сподели за баянето си, ако обичаш. Има ли нещо специално което изричаш или ти си измисляш какво да кажеш?

С удоволствие!  :blink: Тъкмо ще кажеш дали при теб работи.

Имало накакви специални думи, които се изричали. Те се крадяли. В смисъл, че трябва да ги чуеш когато има баене,защото иначе не действали. Това ми каза една доброжелатека и беше така добра да НЕ ми ги каже, защото те не се подарявали  :angry: Гъска!

Е, аз си нареждам свои  :blink: Общо взето импровизирам.

Пускам чешмата, започвам да си обливам лицето с вода, като изтръсквам ръцете си  - мисля, че това е важно. Мия едното око, другото око, едната буза, другата буза, челото и брадичката като изтръсквам водата всеки път. Мърморя си нещо от поредицата - Господи, отмий с тази вода всяка лоша мисъл, всеки лош поглед, които ми причиняват болка. Нека болката и лошите мисли да изтекат в канала заедно с водата! Нека никаква лоша сила не ми тежи! Е такива неща си мърморя.

:88:

Сетих се, че има и един метод с гасене на клечки във вода и после си измиваш лицето с водата, но не си спомням точно как беше. Нещо се кръстосваше с клечката, наричаха се имена на хора, които си срещала този ден, въртеше се около буркана...но не съм го практикувала и не си спомням.  :lol:

Благодаря ти, че го сподели!

*

Uran

• 6041
« Отговор #896 -: Февруари 06, 2010, 09:57:17 pm »
 Аз също усещам по болезен начин лошата енергия. Започват да ми горят слепоочието, ушите, бузите и получавам главоболие
 Преди време една козметичка докато ми правеше процедурите каза, че съм поела отрицателна енергия от жена- мрънкало. Миглите ми са се били усукали от това. Натисна ме по средата на челото и задържа известно време. Между другото след тази "манипулация" почувствах известна лекота.

*

Марая

• 28287
« Отговор #897 -: Февруари 06, 2010, 09:57:31 pm »

зайо, ти сожи всичките скорпита в джоба си ;D

;D ;D ;D ;D ,путон не споделя! ;) :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #898 -: Февруари 06, 2010, 10:21:26 pm »
плутон не обича да пита..той разбира сам отговора и после, ако пита- то е, за да види дали лъжат отсреща..когато не иска да вижда лъжа, защото знае, че ще бъде излъган, не пита..даже питането при него е вид социализация- ''аз знам, но питам, за да ти дам възможност да се изкажеш и ти, защото виждам, че така ще се почувстваш по- добре''..
[/quotе]

Това важи в пълна сила и при мен.
Нищо не остава скрито от мен.

« Последна редакция: Февруари 06, 2010, 10:32:36 pm от Рая »

*

Divna

« Отговор #899 -: Февруари 06, 2010, 10:28:27 pm »
Някой знае ли кога се използва draconic chart?