Марая,явно позицията на моя Сатурн върху твоята Луна и на моя Марс върху твоето Слънце те прави да не ме разбираш правилно
Цитат на: missKapriz в Февруари 08, 2010, 04:46:20 pmТози форум май е на доизживяване,щом доживяхме да прочетем това от Синухе.Остави го просто да преболедува... форума де, и да изхвърли натрупаните токсини. Не се случва нито за първи, нито за последен път.
Този форум май е на доизживяване,щом доживяхме да прочетем това от Синухе.
ТЕЗИ, КОИТО СА ОСТАНАЛИ ЖИВИ ЩЕ СА ПО- ЗЛЕ ОТ ТЕЗИ, КОИТО СА УМРЕЛИ..
Цитат на: sunrain в Февруари 08, 2010, 03:11:27 pm :85:Тоз емотикон нещо не ме кефи. Сичките сте зяпнали като на зъболекар. И мене взе да не ме кефи. Много е противен. Аз не го ползвам изобщо.
:85:Тоз емотикон нещо не ме кефи. Сичките сте зяпнали като на зъболекар.
Вече съм убедена, че админа тук често спуска провокацийки и ни гледа сеира.
А този :41: пък е любим на админа, сигурно защото отразява атмосферата във форума, т.е. това, което се случва често тук.
Ухуу, е сега вече и аз ще взема да я чуя тази песен.
;Dhttp://www.youtube.com/watch?v=Zc_dgbCHs58&feature=related тази слушам в момента... зная, че ти обичаш по- хард, но те ми бяха за сутринта
.. страх ме е да надзъртам, че все вогонщина се лее
..а ако имат усещане, че ще оцелеят и има смисъл в това да оцелеят...защото тези, които ще останат ще имат нужда от водачи и утеха..и няма да са само най- лошите тези, които ще останат..най- силните също, може би, защото чрез голямото страдание се постига голямо пречистване..
А този 91 дали отразява атмосферата тук? Grin Grin Grin
ЦитатА този 91 дали отразява атмосферата тук? Grin Grin GrinАз я усещам така :96: и така :29:
А този :91: дали отразява атмосферата тук?