Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 848667 Прегледи
*

Helo

Re:Говорилня 2
« Отговор #1060 -: Февруари 10, 2010, 09:55:54 pm »

п.п. Теб защо те притеснява това?

Не ме притеснява. Просто питам, защото ми казаха преди малко, че много се смеели на нещата ,които пиша, пък аз не мисля, че съм писала нещо много смешно. :unsure:

И реших да питам, за да разбера какво е толкова смешно.

*

abroad

« Отговор #1061 -: Февруари 10, 2010, 10:00:46 pm »

Не ме притеснява. Просто питам, защото ми казаха преди малко, че много се смеели на нещата ,които пиша, пък аз не мисля, че съм писала нещо много смешно. :unsure:

Това също е част от смешното, че ти дори не си даваш сметка какво "казваш" чрез постовете си, с всичката си сериозност ;D
« Последна редакция: Февруари 10, 2010, 10:04:54 pm от abroad »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1062 -: Февруари 10, 2010, 10:05:32 pm »
 Без да съм много сигурна, мисля, че причината е, че успешно се правиш на ударена. ;D ;D Това естествено вбесява някои от форумците , защото под маската на интерес и любопитство проверяваш еластичността на търпението им. ;D ;D

*

Helo

« Отговор #1063 -: Февруари 10, 2010, 10:21:17 pm »
Без да съм много сигурна, мисля, че причината е, че успешно се правиш на ударена. ;D ;D Това естествено вбесява някои от форумците , защото под маската на интерес и любопитство проверяваш еластичността на търпението им. ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #1064 -: Февруари 10, 2010, 10:28:06 pm »
Пък аз съм от тези дето ронят сълзи от смях и получават пристъпи от задух заради писанията ти.Даже веднъж паднах от една табуретка на пода,понеже ритнах във въздуха  като четох един от последните ти постове.
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

*

abroad

« Отговор #1065 -: Февруари 10, 2010, 10:32:12 pm »
Като всяко теле си достатъчно дебилна, за да усещаш някои неща ;D, но това не ти пречи да ги комуникираш ;D
Това, като при Козирога, дето се мисли за мъдреца на зодиака, и често е така ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #1066 -: Февруари 10, 2010, 10:39:12 pm »
Пък аз съм от тези дето ронят сълзи от смях и получават пристъпи от задух заради писанията ти.Даже веднъж паднах от една табуретка на пода,понеже ритнах във въздуха  като четох един от последните ти постове.

Брейййй!!! И кой ще да е бил този пост? Може ли да си го припомниш?  :rolleyes: ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1067 -: Февруари 10, 2010, 11:00:41 pm »
Отговорете ми съвсем честно и директно какво им е толкова смешно на постовете ми?

На мен не са ми смешни постовете ти, не ги възприемам за палячовщина. Имало е къде къде по-смешни от твоите. Виж темата с бисерите, например.  ;D
А пък и ако трябва да сядам и да търся целенасочено на какво да се посмея, ще трябва да изчета целия сайт и да загубя адски много ценно време.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #1068 -: Февруари 11, 2010, 02:40:55 am »
Hi, тук няма смешни. Нито ти, нито който и да е било е смешен. Просто всеки си има свой собствен изказ. А това, че някой намира твоя изказ за "смешен" си е лично негов проблем. Не виждам защо се обиждаш. Това си е твоя стил на писане, това е твоята мисъл, защо трябва да се тормозиш? Ти си различна, както и всички останали, които пишем тук. Това е твоят чар и не е нужно да го променяш. Ако всички сме еднакви, то тогава света би бил страшно безинтересен. Имаш въображение, имаш интелект и ясно личи, че работиш върху себе си. Давай смело и не се "коси"  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #1069 -: Февруари 11, 2010, 05:23:37 am »
http://www.newagestore.com/
Този ми е любимият на мен, някак най ми пасва и ме нацелва.

Asol, какви са другите карти и какъв ти е въпосът ( интимни, работно или т.н.)
И аз благодаря за сайтчето много ми хареса и си изтеглих 3 карти - въпроса бе от професионално естество и ми се падна следното:

The Lovers
Page of Pentacles
King of Swords

За едната карта нямаше въпрос - просто исках да видя каква карта ще излезе в унисон с чувството на емоционален дискомфорт в момента и се падна Справедливостта. Долу горе има резон с това, което чувствам и си мисля.
« Последна редакция: Февруари 11, 2010, 05:53:07 am от Asol »

*

Asol

• 4140
« Отговор #1070 -: Февруари 11, 2010, 05:32:15 am »

В това е истината  ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1071 -: Февруари 11, 2010, 08:47:32 am »
Абе, Теленце, как съм изтървала тук твоите терзания.  ;)  ;D Не се побърквай, знаеш, че в хубавия смисъл писах, че се забавлявам с твоите постове и изказа ти, както някой вече е уточнил. Хареса ми обяснението на Уран, цитирано по-горе от Асол.

Кой ти се е смял..подигравателно?

Ама и ти се чудиш за какви глупости да мислиш.   :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1072 -: Февруари 11, 2010, 08:51:48 am »
Asol , пред избор си ..периодът най- вероятно не е малък към 6 месеца и нещата  ще стават  бавно, но ти си твърдо решена (засега) да следваш твоите намрения за разрешаване на ситуацията  има предполагам идея за прекратяване на някакви работни отношения, но явно ти се иска да стане по мил начин или ако може да се разберете... аз залагам на конфликт и раздяла.. бтв авно си поизчакала малко  може би прекалено и се налагат по- драстични мерки. предполагам в конфликта има мъж
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

supersonic

« Отговор #1073 -: Февруари 11, 2010, 09:12:27 am »
.. а някои казват, че понякога се смеели толкова силно, че идвали от другата стая да ги видят какво става с тях.

Да, така е. Идват.  ;D ;D ;D  

Цитат
Отговорете ми съвсем честно и директно какво им е толкова смешно на постовете ми?

Тъй като вече са ти разяснили, аз само ще добавя няколко цитата:

чистия и истински рубин е изключително прозрачен и има цвят гълъбова кръв.

Ти откъде знаеш как изглежда гълъбовата кръв?

Аз, ако спечеля от тотото дори и малка сума, на никого няма да кажа. Пълно е със завистници.

п. с. Не изключвам (особено някои) от присъстващите.

Отношенията са просто един куклен театър за хора, дето имат лукса да си губят времето. ;D

От какъв ли ум се пръкват таквизи мъдри слова!  ::) ???

Я покажи снимка. Или безкрайното не може да бъде снимано?!  ??? ;D ;D ;D :P :P :P ;D ;D ;D

;D ;D ;D    

Хело, на мен твойто леко пиперливо чувство за хумор ми е любимо!   :72:   :88:

Доколкото успях да се ориентирам идва от опозицията на плутон с меркуриий + хирон в близнаци.  :rolleyes:
« Последна редакция: Февруари 11, 2010, 09:16:46 am от supersonic »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1074 -: Февруари 11, 2010, 09:32:40 am »
Ба, мен пък ми харесват кравите и оФците, дето ги приплясква от време на време тъдява. Освен това смятам, че позата на селския шут, с която понякога се навлича, може да бъде много продуктивна при внимателна употреба.

Но тъй като провиждам в Хеловата "тревожност" просто срамежливо желание да я погалим по гушката или между рогцата  ;) няма да й призная, че определено има попадения понякога, които ми усмихват деня.

Ама и повечето юзъри тук също си ги бива в това отношение. Стабилното чувство за хумор и здравословната доза самоироничност са ми основен критерий за нечия интелигентност. И това е една от причините, поради които се задържам тук често-често.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1075 -: Февруари 11, 2010, 10:58:56 am »
Освен това смятам, че позата на селския шут, с която понякога се навлича, може да бъде много продуктивна при внимателна употреба.

Аз аз си мисля,че това и е от Хирона ( в аспект със Слънце)  :72:

Отношенията са просто един куклен театър за хора, дето имат лукса да си губят времето. ;D

От какъв ли ум се пръкват таквизи мъдри слова!   ::) ???

Я покажи снимка. Или безкрайното не може да бъде снимано?!  ??? ;D ;D ;D :P :P :P ;D ;D ;D

Божке това съм го изтървал  :85: :clap:

Off/

Аз пък Хело ще я запомня с нейните снимки и къде що има мъж из сайта,трябва да бъде разследван от до,като муха на мед е  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1076 -: Февруари 11, 2010, 04:22:55 pm »
В момента в Бс се образува огромна дъга от дъжда-даже е двойна,но втората е много бледа  :blink:

Който е по към морето може да я види  ;)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1077 -: Февруари 11, 2010, 04:47:48 pm »
Абе накъде върви тая държава с тия арести?
Тоя арест на АлПетров наистина яко ме учуди. Ще тръгнем ли да се оправяме най-сетне?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1078 -: Февруари 11, 2010, 04:50:50 pm »
Ще тръгнем ли да се оправяме най-сетне?

а трябва ли  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1079 -: Февруари 11, 2010, 04:59:20 pm »
Прогнозирам,
че ако продължава така, след 10 години тук никой няма да е останал. С тия отворени граници, високи заплати, социални придобивки, добро здравеопазване и всички подобни не виждам кой луд ще остане тук.
Навсякъде в тая вселена важи принципът за скачените съдове. А тук се скачиха преди 3 години, още няколко и ще се прелее оттук натам.
Само не знам оттам натук какво ще дойде.