Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 849556 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Говорилня 2
« Отговор #2900 -: Април 06, 2010, 02:21:07 am »
Да, кофти момента с утре-то...
С тия котета ще ме умориш, откъде ги вадиш, много ме кефят, особено онова игривото, дето му се живеело.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2901 -: Април 06, 2010, 02:22:47 am »
щерка ми вече има рожден ден и как ще се наспя..... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2902 -: Април 06, 2010, 02:24:35 am »
Да е жива и здрава! Весел празник.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2903 -: Април 06, 2010, 08:47:53 am »
Ох, завиждам му на тоя сладур, така ми се спи.  :rolleyes:

Някъде четох из темите, че има ефемериди на Нибиру. Може ли някой да ме светне къде е това нещо по транзит и към момента на раждането ми през 77г. къде се е намирало? В астро.ком не я намерих. 

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2904 -: Април 06, 2010, 11:33:28 am »
За какво пък ти е на теб Нибиру?  ;D (Имам приятел с точен съвпад Нибиру/Слънце и определено го смятам за извънземен,както и той себе си  :P )

През 1977- 23,50 Телец,сега 24,07 Телец.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2905 -: Април 06, 2010, 11:40:09 am »
Ми де да знам, да видя и аз да не остана по-назад.  :P А тей, мен ми съвпада с Дсц - явно извънземни са ми партньорите.  ;D
Абе заговорихме се вчера, четат край мен разни книги и тя нали била уж по-голяма от Плутон, викам си туй чудо не може да не действа тогава, но как един Господ знае.  :rolleyes: Вие сте по-запознати, аз много не чета на тази тематика. Доколкото разбирам не е доказано на сто процента, че съществува.   

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2906 -: Април 06, 2010, 12:23:52 pm »
Лили, това е уникално сиамско коте- тюленов тип, същото като моята Неда и бебетата и..ето това е коте!! невероятно красиво и сладко..е сега, както е заспало, ако го цункаш по топлото коремче, само се протяяяга, завърта се настрани и заспива пак, може малко за глезня да си поближе някоя част и дори да те изгледа възмутено!!

Вижън, живея с пет  ;D котки в нас. И всички спят в леглото ми, само бащата /дъртия мъжки/ ме игнорира, стои в дрешника нощем... И сутрин като ме усетят, че се размърдвам, веднага ме заобикалят всичките и започват да мъркат интензивно, чакат да им обърна внимание. Единия така се изхитри, за да го гушна под завивките, започва да дере одеялото - "Обърни ми внимание!".  ;D А женската /майката/ застава, първо ме души, после започва нежно да ме удря с лапа по носа или по челото, където свари, за да я тикна под завивките и нея.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tool

« Отговор #2907 -: Април 06, 2010, 12:40:24 pm »
в интерес на истината и аз се бях присетила ,щото от време на време влизам да чета приказките .....
хайде гал ... :blink: и добре дошла! :blink:

Благодаря Марая! Радвам се, че не си останала с лоши чувства към мен. В анкетата ти гласувах да останеш, защото си ми интересна и ме провокираш да се замислям за неща, на които принципно не обръщам внимание, за което използвам момента да ти благодаря! Аз също имам нужда от обратна връзка с колектива /Луна в Дева .. та мисля, че те разбирам в това отношение.

Цитат
няма ли да ни зарадваш с нещо ново ..

Ох, ахаха .. и аз чакам всеки момент прогресивната ми Луна да мине през AC и да избухна с нещо ново ..  :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #2908 -: Април 06, 2010, 12:44:37 pm »

*

tool

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2910 -: Април 06, 2010, 12:52:50 pm »
Е, ако беше разголена мадама или гей със сигурност щеше да обере точките.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2911 -: Април 06, 2010, 12:53:59 pm »
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2611&sectionid=7&id=0001803
Поговорката за скъсания чул и коня нещо не работи. :blink: :blink:
 Не само за музиката важи това, а и за всички форми на изкуство.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2912 -: Април 06, 2010, 12:54:08 pm »
в интерес на истината и аз се бях присетила ,щото от време на време влизам да чета приказките .....
хайде гал ... :blink: и добре дошла! :blink:

Благодаря Марая! Радвам се, че не си останала с лоши чувства към мен. В анкетата ти гласувах да останеш, защото си ми интересна и ме провокираш да се замислям за неща, на които принципно не обръщам внимание, за което използвам момента да ти благодаря! Аз също имам нужда от обратна връзка с колектива /Луна в Дева .. та мисля, че те разбирам в това отношение.

Цитат
няма ли да ни зарадваш с нещо ново ..

Ох, ахаха .. и аз чакам всеки момент прогресивната ми Луна да мине през AC и да избухна с нещо ново ..  :P

Гал ,никога не оставам с лоши чувства!
напротив ,мисля ,че има доста общи нежда помежду ни...
много ми е приятен контакта с теб , а приказките много ме кефят и с удоволствие си ги чета...
пр.луна на дсц :rolleyes: , там ще е акцента , а как ще избухне зависи от аспектите на наталната луна. вярвам ,че няма да е зле. още повече през 7-ми дом ,тя ще освети връзките ,контактите ,ще наблегнеш на нови запознанства ,ще срещнеш по-млади хора/диспозитора на луната е меркурий/. добро време за промяна по отношение на 7-ми. дано е и добре аспектирана наталната.
я кажи на колко градуса е наталната в дева? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #2913 -: Април 06, 2010, 12:55:18 pm »
Eто още нещо по въпроса, наистина е тъжно  :(

Вашингтонското метро, студена януарска сутрин през 2007-ма. Човека с цигулката изсиври 6 пиеси на Бах за 45 минути. 2000 души минаха през метрото по пътя към работата. След 3 минути човек на средна възраст забеляза музиканта, забави походката си, спря за няколко секунди и продължи нататък.

4 минути по-късно: Цигуларя получи първия си долар. Жена пусна пари в шапката и отмина без да спира.

6 минути: Млад мъж се подпря на стената, за да го послуша. После погледна часовника си и отмина.

10 минути: 10-годишно момче спря, но майка му го дръпна. Хлапето спря да послуша отново, но жената го дръпна по-силно, бързайки. Същото беше сторено от още няколко деца. Всеки родител, без изключение, накара детето си да ходи по-бързо.

45 минути: Музиканта свиреше без да спре. Само шестима се спряха да го послушат. Около 20 му пуснаха пари, но отминаха в същия момент. Човека събра около 32 долара.

1 час: Той спря да свири и тишина обзе метрото. Никой не забеляза. Никой не аплодира, нито пък го призна.

--------------------------------------

Никой не знаеше това, но цигуларя беше Джошуа Бел, един от най-великите музиканти на този свят. Той изсвири една от най-сложните пиеси писани някога, с цигулка на стойност 3,5 милиона долара. Два дни преди да напълни Бостънски театър, където всяко място струвало по 100 долара.

Това е истинска история. Джошуа Бел, свирейки инкогнито в метрото, е социален експеримент, организиран от Вашингтонската поща, целящ да провери възприятието, вкуса и приоритетите на хората. Повдигнатият въпрос: В една обща среда, в неподходящото време, възприемаме ли красотата? Спираме ли, за да я оценим? Отличаваме ли таланта в един неочакван контекст?

Изводът от този експеримент е този: Ако не разполагаме с момент да спрем, да послушаме един от най-великите музиканти на света, свирещ най-хубавата музика писана някога, с един от най-прекрасните инструменти изработени изобщо ... Колко ли други неща пропускаме?

*

Asol

• 4140
« Отговор #2914 -: Април 06, 2010, 12:58:26 pm »
Не знам, според мен важи за всичко, не само в сферата на изкуството.  :-X

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2915 -: Април 06, 2010, 12:58:50 pm »
ами представи си и това: явно повечето от хората, които ходят на концертите му, го правят от куртоазия и да са пофалят, а не от нужда да заредят душата си с нещо хубаво. затова и не познават нито него, нито музиката му...

ей това е днешният свят - лицемерие, куртоазия и фалш  :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2916 -: Април 06, 2010, 01:00:40 pm »
 педполагам има посещавали парижкото метро
е там имат право да свирят и пеят само одобрени от общината  музиканти
 в случая искам да спомена един руски хор ( мъжки), който пее страхотно и са облечени  в подобаващи носии- когато ги чух останах  гръмната, защото качеството беше много високо. е после стана ясно, че  не може да пее и свири всеки ( разположени бяха на централна спирка)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2917 -: Април 06, 2010, 01:00:56 pm »
 Много малко хора имат сетива за истинския талант, като и способността да разпознаят дали нещо било картина, спектакъл, музика.. е изкуство. Обикновено НЯКОЙ когото ТЕ смятат за НЯКОЙ, трябва да им прошепне дискретно кого да аплодират, къде да присъстват, какво да облекат и т.н. ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2918 -: Април 06, 2010, 01:04:41 pm »
  Обикновено НЯКОЙ когото ТЕ смятат за НЯКОЙ, трябва да им прошепне дискретно кого да аплодират, къде да присъстват, какво да облекат и т.н. ;D

анджък!  :08:

светът е пълен с кухи лейки дето все някой друг требе да им запълва пустотите, щото те самите не искат да го направят  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #2919 -: Април 06, 2010, 01:06:01 pm »
Не знам, според мен важи за всичко, не само в сферата на изкуството.  :-X

да и е тъжнооо...,но е факт! :'(