Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 843729 Прегледи
Re:Говорилня 2
« Отговор #3280 -: Април 16, 2010, 07:58:06 pm »
Ми, не ми е трябвало да чистя клавиатурана, освнен да я обърна наопаки да я изтръскам, но като гледам на гърба й колко винтчета има....плаче за разглобяване! ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3281 -: Април 16, 2010, 08:15:18 pm »
Флакон с въздух. Продават се във всички офис 1, и всички места, където продават компютри, принтери и т.н.
Иначе, ето ти по-простички съвети  ;D
http://kak-da.bg/viewpost.php?idto=38
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #3282 -: Април 16, 2010, 08:21:10 pm »
Леле Лили ;D как си уфъкала коткатаааа!  :'(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3283 -: Април 16, 2010, 08:37:46 pm »
Леле Лили ;D как си уфъкала коткатаааа!  :'(

Не съм аз  :-[, водих го на ветеринар и го офъкаха със специална машинка. На Цар Плъх заприлича, с тази миша опашка и стърчащи топки.  ;D

Уф, гледам го пак тоя Биг брадър бе. И не спирам да се изумявам. Толкова комплексирани мъже и прости жени с огромно самочувствие, събрани на едно място, не съм виждала никъде. И това ако е представителна извадка...  :57:
« Последна редакция: Април 16, 2010, 08:46:22 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #3284 -: Април 16, 2010, 08:51:06 pm »
Не е представителна извадка, всъщност не е никаква извадка.
Това е бизнес и нищо повече от бизнес. Повечето от нещата са режисирани с участието на нелепи актьори, на които е платено с пари на още по-нелепата публика.
Ето, сама казваш, че дори и теб са накарали да го погледаш, разбира се няма да стигнеш до SMS надпреварата, но все пак ще вдигнеш рейтинга на нова, ще видиш някоя и друга реклама...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3285 -: Април 16, 2010, 09:03:43 pm »
много лошо време в софето бре.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #3286 -: Април 16, 2010, 09:09:51 pm »
ти за това ли се появи ;D
лошо е, вярно
само да си седиш пред компютъра :P

но няма нищо по-хубаво от лошото време, особено ако е в унисон с настроението :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3287 -: Април 16, 2010, 09:12:47 pm »
Не е представителна извадка, всъщност не е никаква извадка.
Това е бизнес и нищо повече от бизнес.

Разбирам, че е бизнес и дори се замислям дали наистина не преиграват.
Но за съжаление ще добавя, че навън е пълно с такива двойки и семейства.
Очевидно целта на предаването е да ни наврат грозното в очите, за което се използва елементаризмът на участниците (с изключение на възрастната двойка).

Цитат
Ето, сама казваш, че дори и теб са накарали да го погледаш, разбира се няма да стигнеш до SMS надпреварата, но все пак ще вдигнеш рейтинга на нова, ще видиш някоя и друга реклама...

Мен трудно някой нещо може да ме накара. Изкуших се да гледам предаването заради "сеира". Къде другаде ще видя толкова простотия събрана на едно място?!  ;D А и не съм от таргет масата, за която се предназначени рекламите... просто не се влияя от тях.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #3288 -: Април 16, 2010, 09:15:04 pm »
мен ако питаш и възрастната не прави изключение, при все че се е съгласила да участва в тая помия

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3289 -: Април 16, 2010, 09:17:11 pm »
Възрастната двойка е от друго поколение, нормално е да се държат различно. Но и те са се изкушили да участват в евтиния театър заради голямата награда.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3290 -: Април 16, 2010, 09:22:15 pm »
Очевидно целта на предаването е да ни наврат грозното в очите, за което се използва елементаризмът на участниците

Може следващия път за разнообразие да подберат участници с IQ над 150. Биг Брадър може да заприлича на Дискавъри  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3291 -: Април 16, 2010, 09:24:24 pm »
ти за това ли се появи ;D
лошо е, вярно
само да си седиш пред компютъра :P

но няма нищо по-хубаво от лошото време, особено ако е в унисон с настроението :blink:

и е така за жалост ;) :blink:.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3292 -: Април 16, 2010, 09:25:56 pm »
И във Варна от няколко часа вали, не мога да изляза да разходя кучетата...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #3293 -: Април 16, 2010, 09:28:41 pm »
Марая,кажи как мина пътуването-питам заради хорара :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3294 -: Април 16, 2010, 09:38:36 pm »

в общи .линии добре ч бизнеса го направих. но в онази част , нещата се отложиха ;D.
сега отивам в хорарната тема....,днес се прибрах след последната спирка ст.загора...

*

Divna

« Отговор #3295 -: Април 17, 2010, 01:32:26 am »

в общи .линии добре ч бизнеса го направих. но в онази част , нещата се отложиха ;D.
сега отивам в хорарната тема....,днес се прибрах след последната спирка ст.загора...

Те хубавите неща стават бавно  ;)

« Отговор #3296 -: Април 17, 2010, 09:27:21 am »
Наложи се да обръсна мъжкия персиец /Лео, бащата на малките/ и вижте на какво е заприличал.  ;D

От вчера се чудя на какво ми прилича така остриган котака. Прилича ми на куче мопс  ;D То, с каквито се събереш, такъв ставаш  :P

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3297 -: Април 17, 2010, 10:05:41 am »
Ето какво получих току що по мейла си

"ГУСВ – ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ" ЕООД

София 1612, бул. “Цар Борис ІІІ” № 54, 4 етаж

Tel: (+359 2) 9425 213, 9425 223

Faks:(+359 2) 9425 210, 9455 600

E-mail: office@gusv-cpo.com   Website: www. gusv-cpo.com

КАНИМ ВИ НА:

ДВУДНЕВЕН СЕМИНАР

„ВЪВЕДЕНИЕ В АСТРОЛОГИЯТА И  АСТРОПСИХОЛОГИЯТА” 

Място:      СОФИЯ, Учебен Център ГУСВ – бул. Цар Борис III, 54, ет.4

Време:      22 – 23 АПРИЛ  2010г.  /ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК/

Лектор:     КИРИЛ ГРУЕВ – АСТРОЛОГ, АСТРОПСИХОЛОГ,  КОНСУЛТАН Т

За  кого е предназначен семинара:   

В днешното забързано  време все повече и повече хора обръщат  взор към природата, вселената, опитват  се да си дадат отговори на много въпроси  и да разгадаят  принципите на които  е устроен светът и законите по които  се движи.Предлагаме ви един научно- популярен  и интересен поглед към основите на астрологията и астропсихологията  и влиянието и  върху човека, неговия  характер, ежедневие  а защо не и съдба, поднесена  по интересен, научно -обоснован  и увлекателен  начин от лектора  Кирил Груев –  човек с дългогодишен опит и квалификацияв  областта на астрологията.

Ето какво казва той  по темата:

Ако се интересувате ЗАЩО светът е такъв  какъвто е, ЗАЩО ние сме тук и сега в такова кризисно положение – посетете нашия въвеждащ курс на тема „Основи на Астрологията и астро-психологията”. Семинарът е адресиран към всеки мислещ и търсещ човек без значение на пол, години, професионален статус и йерархично положение – темата е общовалидна и интересна за всеки !

Семинарът запознава с основни  подходи и практики за това:

* Как да разчитаме всяка една от 12 сфери на „мандалата” – кръгът - хороскоп?
    * Коя е информацията, която всяка една сфера е скрила в себе си?
    * Как да открием и да сме сигурни в нашето предназначение, призвание и ресурси?
    * Как да търсим достъп до подходящите партньори и ресурси от които зависи осъществяването на нашите цели и стъпки свързани с призванието ни?
    * за записване:
    * Tel:   02/ 9425 223
    * Mtel: 0884 45 45 70
    * Е-mail: office@gusv-cpo.com
    * Website: www.gusv-cpo.com

Такса участие:                               220 лв.

П Р О Г Р А М А – ПЪРВИ ДЕН
1-ви  ден – ВЪВЕДЕНИЕ В АСТРОЛОГИЯТА

09:00 – 11:00  часа  ”Curriculum vitae” - Кръгът на живота - Първи квадрант

Четирите  строителни елемента и първите четири дома – космични знаци и техните  господари!  Как те формират детско-юношеския ни период? Ролята на родителите, ранното образование и „улицата” върху характера и съдбата ни – НАЧАЛОТО ...
11:00 –  11:15  часа  Кафе-пауза
11:15 –  13:00  часа  ”Curriculum vitae” - Кръгът на живота - Втори квадрант

Четирите  строителни елемента и вторите четири дома – космични знаци и техните  господари! Как те формират „тройния слънчев  период” и духовно-менталните ни способности? Предназначението ни?

Ролята  на авторитетите, висшето  образование и  „the big boss” върху себереализацията ни – „зрелостта” ...
13:00 –  14:00 часа  Обедна  почивка
14:00 –  15:30  часа  ”Curriculum vitae” - Кръгът на живота - Трети квадрант

Четирите  строителни елемента и третия сектор от четири дома – космични знаци и техните  господари! Как те формират периода на партньорските ни отношения, връзките ни с по-висшите селения и основния ни мироглед?

Ролята  на бизнес-партнорите и брачните ни партньорства и „продължаващото  обучение през целия  ни живот”!?
15:30 –  16:00  часа  Кафе-пауза
16:00 – 18:00  часа  ”Curriculum vitae” - Кръгът на живота – Четвърти квадрант

Четирите  строителни елемента и последните четири дома – космични знаци и техните  господари. Как те формират социалния ни период? Пенсионер или социален лидер – дотук - ти вече си избрал. Ролята на натрупаната „карма” за „възход или падение”, призванието, социалната ви отговорност и „тайните/скритите ви врагове”.

П Р О Г Р А М А – ВТОРИ ДЕН
2-ри  ден – ВЪВЕДЕНИЕ В АСТРО-ПСИХОЛОГИЯТА И В АСТРО-ДРАМАТА
09.00 – 10.30  часа  Четирите  елемента – основа за четирите темперамента.

Архетипи  и характери –  връзки и взаимоотношения.
10.30 – 11.00  часа  Кафе-пауза
11.00 – 13.00  часа  Предназначение  – призвание и  ресурси в индивидуалния  хороскоп. Как да ги открием? Построяване и разглеждане на основните компоненти от хороскопа и психопортрета на произволно избран участник.
13.00 – 13.30 часа  Обедна  почивка
13.30 – 15.00  часа  Разглеждане на синастрична връзка между потенциални  бизнес, или интимни  партньори – основни  акценти!
15.00 – 15.30  часа  Кафе-пауза
15.30 – 17.30  часа 
ВЪВЕДЕНИЕ В АСТРО-ДРАМАТА

Какво ни предстои и как да съучастваме? Прогностична астрология и астродрама ...

Великият  кардинален кръст  – началото на края, или краят на едно ново начало?! Взаимодействие между личния ви хороскоп и произволен бъдещ  отрязък във времето. Как да коригираме проблеми в нашия  хороскоп, чрез мъдро  взаимодействие с  енергиите на „бъдещето”?

Симулационна игра  илюстрираща ефекта  от горните теми  и въвеждаща ни  в идеята, да пресътворяваме  съдбите си съобразно  космичната воля, чрез отиването  в подходящото  време на подходящото  за нас място  и изпълнаващи  подходящите за  целта игри –  ритуали!?
17.30 – 18.00  часа  Закриване на обучението –  брифинг и препоръки

ТАЛОН – ЗАЯВКА

от…………………………………………………………длъжност……………………..............

фирма/организация……………………………………………………………………...............

МОЛ………………………………………….………………Булстат:………............................

Гр.............................ул………………………№……….бл………тел………………..................

факс………………………………e_mail………………………………………………...............

Заявявам  участие в ДВУДНЕВЕН  СЕМИНАР на тема:

22,23  АПРИЛ 2010 г.  /ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК/

„ВЪВЕДЕНИЕ В АСТРОЛОГИЯТА И  АСТРОПСИХОЛОГИЯТА” 

Такса участие: 220 лв. за 1 участник.

За целта превеждаме:

за…………….бр., участници.

Сметка в Корпоративна Търговска Банка:

«ГУСВ – ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО  ОБУЧЕНИЕ» ЕООД

IBAN: BG40 KORP 9220 1008 0756 01

BIC:     KORP BGSF

с платежно нареждане от ................... 2010 г., копие от което прилагаме към талона за заявка.

В цената са включени:

1. Кетъринг: 2 кафе паузи – кафе и закуска и един обяд; сандвичи, безалкохолни напитки и лека следобедна закуска.

2. Учебни помагала: Папки, химикалки и др.

3. CD за всеки участник: CD с презентации на лекции.

4. Информация: по темите разпечатана на хартиен носител.

5.Сертификат за преминато обучение: на всеки участник се издава сертификат за преминат семинар по съответната тема.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3298 -: Април 17, 2010, 10:28:28 am »
Уф, гледам го пак тоя Биг брадър бе. И не спирам да се изумявам. Толкова комплексирани мъже и прости жени с огромно самочувствие, събрани на едно място, не съм виждала никъде. И това ако е представителна извадка...  :57:

Лили, много си права! Абсолютно съм съгласна с теб! Всяка втора като завикала колко е красива, неповторима и незаменима... ;D

*

abroad

« Отговор #3299 -: Април 17, 2010, 10:44:37 am »
Някой да знае нещо повече за тези семинари http://www.inbi.bg/