Марая, какво стана с кучето?

не ме питай!
децата ,намерили доктор наблизо окло пл.славейков и са му помогнали. настанено е в у-щето в което учат! купили са храна и са се пазарили с охраната на у-щето.офффф....
но малката много рева , много!
няма как да прибера у нас всички бездомни животни..
oле..
.. и аз бях така като дете ..
непрекъснато спасявах некви животни .. и много се травмирах от мисълта, че съм безсилна да променя света и отношението на хората към тях .. а най-голяма трагедия преживях когато с приятели намерихме на плажа мъртъв делфин .. покрит с мазут .. ей, спуках се от рев една седмица .. наште се бяха побъркали покрай мен .. ама аз си бях голямо диване - на никой не казах що рева .. сега ме караш да се замисля какви тревоги съм им причинила на милите ..

Гал ,офффф ,два дена пъшкам.
не ,че е мое дете ,аз имам пет ,но това е кристал.
има уникална карта ,просто си е кристалче. ще му кача снимката след малко.
въпроса е в това ,че тези деца ,които са свързани с природата и нейните закони в един момент разберат ,че света е недостоен за техните виждания ,разбирания ,усещания има вероятност да обърнат посоката...от това ме е страх!

тя ми зададе потресаващ въпрос ,на който аз- майка й не успях да отговоря , а тя ми даде отговора...изчела съм стотици томове литература ,била съм много близка с Ванга ,ама много близка ,пила съм от нейната чаша и не казвам ,че съм най-духовната или най-посветената , а това перекенденце ,дето се занимава с нумерология на 10г. снощи с един въпрос и риторичен отговор ме разби....
трудно се живее с кристали ,те са дар ,но и наказание!