Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844553 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #3540 -: Април 25, 2010, 05:49:40 pm »
Не съм чувала за тази хипотеза, но само да вметна, че в момента знакът Овен реално е Риби, т.е. пролетното равноденствие настъпва в Риби по сидералния зодиак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #3541 -: Април 25, 2010, 05:56:57 pm »
Ми май няма -ааа не има една шоколадова къща,но може да продават само шоколад без пастички  :unsure:

А и исках да кажа,моля,моля няма само в мола  ;D

Да ти кажа последният път в Сарафово в Нептуна ми се видяха хубави тортите,но така се бях напращял с всичко друго,че нямаше как просто и това.Още се сещам за мидите-е такива миди не бях ял!  :72: Пък да не говоря,че не съм им фен,но по тия ми текат лигите още  ;D

и на мен много ми харесаха мидите ,май утепахме две купи....
верно бе ,що не ядохме нещо сладко?
калмарите бяха върха на айсберга....
то се е видяло ,че ще има разпукване пак ;D ;D с БУРГАСКИ ВЕЧЕРИ
http://vbox7.com/play:c27f42a3

Като сте ззахванали морска тема...идете в Гролша да ядете пикантни пипала от калмари и ще говорим после ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3542 -: Април 25, 2010, 06:06:55 pm »
Ми май няма -ааа не има една шоколадова къща,но може да продават само шоколад без пастички  :unsure:

А и исках да кажа,моля,моля няма само в мола  ;D

Да ти кажа последният път в Сарафово в Нептуна ми се видяха хубави тортите,но така се бях напращял с всичко друго,че нямаше как просто и това.Още се сещам за мидите-е такива миди не бях ял!  :72: Пък да не говоря,че не съм им фен,но по тия ми текат лигите още  ;D

и на мен много ми харесаха мидите ,май утепахме две купи....
верно бе ,що не ядохме нещо сладко?
калмарите бяха върха на айсберга....
то се е видяло ,че ще има разпукване пак ;D ;D с БУРГАСКИ ВЕЧЕРИ
http://vbox7.com/play:c27f42a3

Като сте ззахванали морска тема...идете в Гролша да ядете пикантни пипала от калмари и ще говорим после ;)

къде е това? :rolleyes: :rolleyes: :o
леле Нухеее ,как сме го изпуснали? :rolleyes: :unsure:
ние такива ядеме и в "НЕПТУН" в Сарафово...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3543 -: Април 25, 2010, 06:12:37 pm »

Морските жувотни и на мен са ми слабост.  :blink: Една година успях да изумя с една моя рецепта чак и созополчанин.

*

Helo

« Отговор #3544 -: Април 25, 2010, 06:24:33 pm »
Марая, какво стана с кучето? Пратихте ли го на ветеринар или в неделя е трудно?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3545 -: Април 25, 2010, 06:28:49 pm »
Марая, какво стана с кучето? Пратихте ли го на ветеринар или в неделя е трудно?

:blink: ,още вчера решихме проблема..всичко е под контрол. днес са му носили храна! щерка ми е по-спокойна.но тоя пес не мога да го прибера у нас... :(вероятно ще остане в у-щето ,тя утре ще говори с директорката. а и все пак е мини-мис България! :-[. ще я убеди! и е телец отвсякъде ,нищо ,че слънцето е в овен. има стелиум в телец. асц-близнаци в точен съвпад с моя СЛВ...
абе всичко си е подредено от вселената....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #3546 -: Април 25, 2010, 06:42:41 pm »

а и все пак е мини-мис България!

Ако наистина е такава, как си я уредила са стане Мини-Мис?  :rolleyes:
;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3547 -: Април 25, 2010, 06:44:41 pm »
Има си потенциал детето.  ;D Не стига, че е хубавица, а и съм я виждала на живо какви чупки прави.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3548 -: Април 25, 2010, 06:55:25 pm »
Има си потенциал детето.  ;D Не стига, че е хубавица, а и съм я виждала на живо какви чупки прави.  :blink:

Хелоо ,Лилито ти отговори!
не съм я уреждала....

*

Helo

« Отговор #3549 -: Април 25, 2010, 07:12:03 pm »
През коя година е станала Мини Мис България?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3550 -: Април 25, 2010, 07:15:06 pm »

2008 :blink: , мога да пратя снимки ,но не и сега. ако търсиш името й ,мога да го дам на лични! :93: :wink2:

*

Helo

« Отговор #3551 -: Април 25, 2010, 07:19:54 pm »

2008 :blink: , мога да пратя снимки ,но не и сега. ако търсиш името й ,мога да го дам на лични! :93: :wink2:

Добре!  :rolleyes:

« Отговор #3552 -: Април 25, 2010, 07:39:19 pm »
Марая не е чесно дай и ние да видим снимки на малката принцеса!  :25:
Докато дишаш...надявай се!

*

Divna

« Отговор #3553 -: Април 25, 2010, 07:56:01 pm »
Марая, и аз искам да ти видя слънчицето  ;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3554 -: Април 25, 2010, 08:07:48 pm »
мацки до един час ще ги имате! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3555 -: Април 25, 2010, 08:11:14 pm »
не купувайте все още пресни картофи! уфффф- нишестето им е отврат...не е истина ,картофи соте- разкашкани ,меле ,мале...

« Отговор #3556 -: Април 25, 2010, 08:12:48 pm »
Така е, Марая. Днес правих на обяд и станаха почти на пюре  :'( Но може и да е от ретро Мерка  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3557 -: Април 25, 2010, 08:16:28 pm »
Така е, Марая. Днес правих на обяд и станаха почти на пюре  :'( Но може и да е от ретро Мерка  ;D

обаму мамата ,не е всичко от ретро мерка :57: :57: ,ти да не се бъзикаш...
яд ме е на тия картофи....,явно вноса не от Кипър!там са най-хубавите картофи!

*

tool

« Отговор #3558 -: Април 25, 2010, 09:01:58 pm »
Марая, какво стана с кучето?

:(

не ме питай!
децата ,намерили доктор наблизо окло пл.славейков и са му помогнали. настанено е в у-щето в което учат! купили са храна и са се пазарили с охраната на у-щето.офффф....
но малката много рева , много!
няма как да прибера у нас всички бездомни животни..

oле..  :o ..  и аз бях така като дете ..  :(  непрекъснато спасявах некви животни .. и много се травмирах от мисълта, че съм безсилна да променя света и отношението на хората към тях .. а най-голяма трагедия преживях когато с приятели намерихме на плажа мъртъв делфин .. покрит с мазут .. ей, спуках се от рев една седмица .. наште се бяха побъркали покрай мен .. ама аз си бях голямо диване - на никой не казах що рева .. сега ме караш да се замисля какви тревоги съм им причинила на милите ..   :-[  :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #3559 -: Април 25, 2010, 09:11:12 pm »
Марая, какво стана с кучето?

:(

не ме питай!
децата ,намерили доктор наблизо окло пл.славейков и са му помогнали. настанено е в у-щето в което учат! купили са храна и са се пазарили с охраната на у-щето.офффф....
но малката много рева , много!
няма как да прибера у нас всички бездомни животни..

oле..  :o ..  и аз бях така като дете ..  :(  непрекъснато спасявах некви животни .. и много се травмирах от мисълта, че съм безсилна да променя света и отношението на хората към тях .. а най-голяма трагедия преживях когато с приятели намерихме на плажа мъртъв делфин .. покрит с мазут .. ей, спуках се от рев една седмица .. наште се бяха побъркали покрай мен .. ама аз си бях голямо диване - на никой не казах що рева .. сега ме караш да се замисля какви тревоги съм им причинила на милите ..   :-[  :(

Гал ,офффф ,два дена пъшкам.
не ,че е мое дете ,аз имам пет ,но това е кристал.
има уникална карта ,просто си е кристалче. ще му кача снимката след малко.
въпроса е в това ,че тези деца ,които са свързани с природата и нейните закони в един момент разберат ,че света е недостоен за техните виждания ,разбирания ,усещания има вероятност да обърнат посоката...от това ме е страх! :(
тя ми зададе потресаващ въпрос ,на който аз- майка й не успях да отговоря , а тя ми даде отговора...изчела съм стотици томове литература ,била съм много близка с Ванга ,ама много близка ,пила съм от нейната чаша и не казвам ,че съм най-духовната или най-посветената , а това перекенденце ,дето се занимава с нумерология на 10г. снощи с един въпрос и риторичен отговор ме разби.... :( ;)
трудно се живее с кристали ,те са дар ,но и наказание!