Здравей Гост

показатели за развод и раздяла

• 142 Отговора
  • 22756 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:показатели за развод и раздяла
« Отговор #80 -: Януари 21, 2010, 10:55:14 pm »
Има връзка между нещастието и домашното насилие и тормоз.

разбира се ,че има , но има такова и без брак.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #81 -: Януари 21, 2010, 11:02:59 pm »
Домашното насилие и малтретиране се среща често и без официално сключен брак, при съвместно съжителство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #82 -: Януари 21, 2010, 11:07:38 pm »
Домашното насилие и малтретиране се среща често и без официално сключен брак, при съвместно съжителство.

Аз съмвестното съжителство го отнасям към "брака", макар там да има негласни правила - например ти ми осигуряваш покрив над галавата, а аз ти плащам сметките, пера ти дрехите, готвя и търпя постоянните ти изневери и любовниците ти.

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Януари 21, 2010, 11:11:08 pm »
добре , в крайна сметка темата е за развода и раздялата....нали не бърка?! :P ;D ;D
кои са факторите?!
само да вметна...,няколко години подред сол.уран танцуваше в соларния ми 7-ми , а транзита му през 4-ти квадатираше мерка и слънцето ми.....
за мен това е сериозен показател за раздяла , не за развод.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #84 -: Януари 21, 2010, 11:13:54 pm »
добре , в крайна сметка темата е за развода и раздялата....нали не бърка?! :P ;D ;D
кои са факторите?!
само да вметна...,няколко години подред сол.уран танцуваше в соларния ми 7-ми , а транзита му през 4-ти квадатираше мерка и слънцето ми.....

На теб Зъболекар ти прогнозира, че няма да се разведеш.
На него така му е удобнооо, а ти не би подала молба по много причини,
които не искам да изтъквам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Януари 21, 2010, 11:14:45 pm »
Да, за съжаление имам такъв пример, една моя приятелка. След поредната "окончателна" раздяла бе принудена да се върне при партньора си, защото е бременна и "няма накъде". През цялото време той я подлагаше на психически тормоз, не се спира и когато вече е бременна. Просто "чудесна" бременност кара момичето, всеки ден я докарва да нервни изблици и рев... Чудя се с какъв ли хороскоп ще трябва да се роди бебето им?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Януари 21, 2010, 11:18:52 pm »
кои са факторите?!

На теб Зъболекар ти прогнозира, че няма да се разведеш.
На него така му е удобнооо, а ти не би подала молба по много причини,
които не искам да изтъквам.

напротив! сега съм готова , просто няма желание от другата страна.
друго искам да кажа и умишленно го правя отдалече.......
развода и раздялата са две различни неща , но и за двете се иска аспект на упр. на иц.
до този извод стигнах :lol:. ;) :blink:

*

Nebesna

« Отговор #87 -: Януари 21, 2010, 11:22:52 pm »
развода и раздялата са две различни неща , но и за двете се иска аспект на упр. на иц.

Е, хайде сега. Искаш да кажеш, че някой ще спре Марая, ако тя реши да направи нещо? моля ти се!
Просто на човека му е по-удобно да тъче на два стана едновременно....Ши го и....боже прости ма!

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Януари 21, 2010, 11:32:32 pm »

Е, хайде сега. Искаш да кажеш, че някой ще спре Марая, ако тя реши да направи нещо? моля ти се!
Просто на човека му е по-удобно да тъче на два стана едновременно....Ши го и....боже прости ма!

ти слушай какво ти казвам :'( , истина е. познаваш ме и знаеш колко съм пряма и директна.
аз нали подадох молба и делото ми беше на 13.04.2009. и той не дойде.
цялата работа е в това което ти казвам.
ние предполагае ,ааа не разполагаме , това е работата.

упр. на иц в аспект към 7-ми  и/или къ 9-ти.проверих го и работи.
а ,ако упр. е луната се чака прогресия на луната. в 3 карти го има. няма да кача нито една от тях обаче ,щото ще ме бият ;D

« Отговор #89 -: Януари 22, 2010, 12:40:25 am »
Здравейте!Темата е много интересна по принцип,а за мен е на дневен ред от известно време  :( Ситуацията търпи развитие,не в положителна посока.Аз съм страна,не съм инициатора...още ми е трудно да смеля случващото се.20 год брак,проблеми нямаше.Просто внезапно влюбване  :blink:
Моля ви за някакъв коментар,макар че положението е неспасяемо.Плутон върху Слънцето ми ли да убия,или Уран на Дсц?Предпочитам да държа отговорни транзитите,щото иначе виновни ниенте  ;D
Изобщо не съм си и мислила какво ще ме удари-като бърз влак беше...
« Последна редакция: Март 28, 2010, 10:27:27 pm от Kristal »

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Януари 22, 2010, 12:57:28 am »
видях ,че четеше темата ;D ;D ,там пиша точно за уран.
онзи с урана на дсц не е виновен ;D ;D ,партньора му търси свобода.
ще ги погледна картите ,че ми е любопитно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Януари 22, 2010, 01:04:32 am »
класика в жанра!
при мен уран все още е на иц . много години вече, а при него в 7-ми. няма връщане.
в случая той -Н , има горе-долу мойте оси.
при теб са осите на мъжа ми.
няа мързане. раздялата е в кърпа вързана ,но за развод....е много рано. докато отиде уран до 18гр. в овен ще почакаш....
въоражи се с много търпение.
индикацийте за проблеми би трябвало да са дошли преди около година.сега стават все по-сериозни.
така ли е?

« Отговор #92 -: Януари 22, 2010, 01:45:09 am »
Нали?Класиката си е класика
Абсолютно!От към март,всъщност са първите.Залюбил се с новата през май.Юли си промени коренно отношението и поведението към мен,и август хвърли бомбата!Аз три месеца ритах и умиргах,сега гледам напред и нагоре,уж...Разделени сме,драпа за развод,аз задържам положението.А съм наясно,че смисъл няма,обаче...либоФ  ;)
Благодаря ти,че ми отговори,и то толкова бързо.
Не разбирам,защо 18-ти на Овен...доста се пулих :-[
Аз така или иначе не бързам  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #93 -: Януари 22, 2010, 07:39:06 am »
 Съжалявам Кристал за нещата, които ти се случват. :(
Дали е либоФ? С този подчертан скорпион в натала..
И двамата имате заложено в радиксите си тази нестабилност по отношение на връзките, транзитите просто подчертават това. Възможно е с отминаването им, мераците за промяна в статуквото да секнат.
Юпитер му е минал през водолейската Венера и е направил аспект квадрат и половина (135*) с натален Плутон. Плутон му управлява 12 дом където са и извънбрачните връзки. Финансови постъпления през този период имал ли е?
« Последна редакция: Януари 22, 2010, 09:03:10 pm от Uran »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #94 -: Януари 22, 2010, 10:34:42 am »
ти слушай какво ти казвам :'( , истина е. познаваш ме и знаеш колко съм пряма и директна.

Марая,това трети съпруг ли беше или бъркам?  :unsure:  Защото доколкото си спомням имаш Телец на куспидата на 7 дом с управител Венера. А Венера ти управлява и 11 дом - 3-я партньор.  :-\ 

*

Nebesna

« Отговор #95 -: Януари 22, 2010, 12:36:06 pm »

Да видим дали съм разбрала правилно. Той не се е явил веднъж на делото и ти си се отказала да се развеждаш.
« Последна редакция: Януари 22, 2010, 12:45:25 pm от Небесна »

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Януари 22, 2010, 12:50:57 pm »

Марая,това трети съпруг ли беше или бъркам?  :unsure:  Защото доколкото си спомням имаш Телец на куспидата на 7 дом с управител Венера. А Венера ти управлява и 11 дом - 3-я партньор.  :-\ 

да.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Януари 22, 2010, 12:53:00 pm »
Цитат на: Небесна link=topic=3964.msg77706#msg77706 date=12641601

Да видим дали съм разбрала правилно. Той не се е явил [b
веднъж[/b] на делото и ти си се отказала да се развеждаш.

не , не е проблема в това ,просто човека не си попучава исковата ми молбааа. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Януари 22, 2010, 01:18:40 pm »
Права си, много са жените, които се вкопчват години наред в един агонизиращ брак, в партньор, който си отива и когото вече не понасят, само и само за да запазят статуса си и стандарта на живот, с който са свикнали. Това е грозната истина. Но има и такива мъже.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Януари 22, 2010, 05:25:05 pm »
Права си, много са жените, които се вкопчват години наред в един агонизиращ брак, в партньор, който си отива и когото вече не понасят, само и само за да запазят статуса си и стандарта на живот, с който са свикнали. Това е грозната истина. Но има и такива мъже.

за жалост моя е един от тях :(.