Здравей Гост

показатели за развод и раздяла

• 142 Отговора
  • 22795 Прегледи
*

Nebesna

Re:показатели за развод и раздяла
« Отговор #20 -: Януари 19, 2010, 10:03:26 pm »
В натала се вижда, че има Луна и Венера в 7-ми дом, които са ранени от Уран (квадратура) - ето я предпоставката.
По време на развода тр. Плутон прави съвпад с Десцендента.

има много разводи без плутон и уран на дсц.
има разводи и без сатурн на дсц.
въобще има разводи ,, и по нептун и по марс и по хирон.....
затова ми е много интересно.
човека , за който говоря има тригон на упр. на 7-ми към асц. тригона е точен.
наред с това има само добри аспекти на упр. на дсц към личните си планети. няма брак ,но няма късмет във връзките си.
другият човек ,който провокира темата е доста известен и мога да кажа ,че в момента има транзит на плутон в 5-ти дом. има юпи на дсц ,както и първия,но тук има пр. луна.

Дай карти, не бъди голословна. На кого развода е дошъл по Хирон?

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Януари 19, 2010, 10:08:40 pm »
Цитат
наред с това има само добри аспекти на упр. на дсц към личните си планети. няма брак ,но няма късмет във връзките си.

Той още няма брак, ти за развод говориш.
А моят приятел, за когото говорих, че не му върви във връзките и не е имал до 41-та си година сериозна връзка с жена ще се жени. Срещна я при точен съвпад на Уран с десцендента и Юпитер в 5-ти дом. Има натална опозиция на Луна в Риби в 7-ми дом с Юпитер/Плутон в Дева в 1 дом, а възлите са по оста 1-7. Уранът се е запътил към Луната му в 7-ми.

*

Uran

• 6041
« Отговор #22 -: Януари 19, 2010, 10:10:31 pm »
Цитат

Той още няма брак, ти за развод говориш.
А моят приятел, за когото говорих, че не му върви във връзките и не е имал до 41-та си година сериозна връзка с жена ще се жени. Срещна я при точен съвпад на Уран с десцендента и Юпитер в 5-ти дом. Има натална опозиция на Луна в Риби в 7-ми дом с Юпитер/Плутон в Дева в 1 дом, а възлите са по оста 1-7. Уранът се е запътил към Луната му в 7-ми.
Кое е дало това "забавяне" на събитията в личен план?

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Януари 19, 2010, 10:18:45 pm »
Кое е дало това "забавяне" на събитията в личен план?
[/quote]

Тук сме коментирали. Ето картата му на 2 стр. http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2509.20.html

« Отговор #24 -: Януари 19, 2010, 10:23:38 pm »
Небесна, когато се разделих бързо, бързо  с бившия си приятел по моя хороскоп нямаше нищо странно ( или поне аз не съм го схванала), но на неговия ясно видях Тр. Сатурн ретро върху нат. му Луна в 5 дом. Мисля, че за него беше голям урок! Възможно ли е кармично да е и така да е трябвало да стане? Дано е бил добър урок за него. Ще се радвам, ако е осъзнал някои неща.( с добри чусвтва )
« Последна редакция: Януари 19, 2010, 10:30:33 pm от lazarova »

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Януари 19, 2010, 11:44:08 pm »
Небесна, когато се разделих бързо, бързо  с бившия си приятел по моя хороскоп нямаше нищо странно ( или поне аз не съм го схванала), но на неговия ясно видях Тр. Сатурн ретро върху нат. му Луна в 5 дом. Мисля, че за него беше голям урок! Възможно ли е кармично да е и така да е трябвало да стане? Дано е бил добър урок за него. Ще се радвам, ако е осъзнал някои неща.( с добри чусвтва )

Сатурн върху Луна в 5-ти дом не е лесна за преживяване позиция.
За да се каже дали е кармично трьябва да се види неговата натална карта
и рождените кармичин аспекти. Има кармични аспекти и в синастриите.
Транзитите само ги отключват.

« Отговор #26 -: Януари 19, 2010, 11:56:59 pm »
Благодаря, Небесна. Мисля, че връзката ни беше кармична заради съвпадите на моят Сатурн със Слънцето му и асцендентите ни правят съвпади със Слънцата ни и др. Мислех си за Луната...затова те попитах.Благодаря ти!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #27 -: Януари 21, 2010, 01:21:49 pm »
Ох много интересна тема, ама имам толкова много работа.
Но ако искате да видим моята карта, предпполагам, че ще стане интересно, защото с покойния ми вече бивш съпрог сме подписвали 2 пъти и два пъти сме се развеждали, като инициатора за разводите съм аз, както и инициатора за второто подписване също съм аз. След втория развод, въобще нямах намерение да се женя пак, но явно имам задачки за изпълнение, та взех че пак се омъжих. Е не пак за него де, щеше да ми дойде малко множко... ;D ;D ;D ;D
Първи брак - 04.07.1997
Първи развод - Април 2002
Втори подпис с бившия  - 05.02.2003
Втори развод  с бившия - март  2005
А ето и датата на подписването със сегашния ми съпруг  08.01.2007

родена съм на 29.09.1972 в 2:47 ам София

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #28 -: Януари 21, 2010, 01:26:44 pm »
Ама то май моята карта не е много интересна, поради факта, че Уран е У7
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #29 -: Януари 21, 2010, 03:06:28 pm »

Няма безинтересна карта. Все едно да кажеш, че има безинтересни съдби.  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #30 -: Януари 21, 2010, 03:17:54 pm »

много рядко се среща при дсц водолей законен брак.
 това са мойте впечатления.
или многото бракове важат не само за мутабелните , а и за водолей на дсц. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #31 -: Януари 21, 2010, 03:30:02 pm »
Зависи и Урана в какъв знак е и какви аспекти има. В този случай Уран е във Везни,та не се учудвам,че има два развода. Сатурн, въпреки че ти не го приемаш, е съуправител на 7 дом и е в Близнаци, в съвпад с Луната. Моееее да си се жени и развежда ундурнайсе пъти.  :rolleyes: 11 дом представя 3-тата връзка или брак, а Меркурий е в ъвпад с Уран.  :41:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #32 -: Януари 21, 2010, 07:07:48 pm »
Зависи и Урана в какъв знак е и какви аспекти има. В този случай Уран е във Везни,та не се учудвам,че има два развода. Сатурн, въпреки че ти не го приемаш, е съуправител на 7 дом и е в Близнаци, в съвпад с Луната. Моееее да си се жени и развежда ундурнайсе пъти.  :rolleyes: 11 дом представя 3-тата връзка или брак, а Меркурий е в ъвпад с Уран.  :41:

А защо Сатурн да е съуправител на 7 дом ? Нещо не схващам  :o
И друго, което пак не разбрах, това че имам два подписа с един и същи човек не се ли гледа само 7 дом, защото все пак е с едно и също лице...
Скарлет, аз мисля, че нещо май не е така, както казваш. Ще те те помоля да ме просветлиш....плййс
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Януари 21, 2010, 07:12:14 pm »
Сатурн е класическият управител на Водолей, наред с Козирог, преди да открият Уран...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #34 -: Януари 21, 2010, 07:13:56 pm »
Сатурн е класическият управител на Водолей, наред с Козирог, преди да открият Уран...

Интерено.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #35 -: Януари 21, 2010, 07:23:55 pm »
Е добре, де сега в моя случай, при трети брак с втори мъж, кой дом да гледам ?
То май работата е, ела ме ритни у гръдния кош   :72:
« Последна редакция: Януари 21, 2010, 07:34:14 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #36 -: Януари 21, 2010, 07:44:48 pm »
елфи, 11-ти дом според мен трябва да гледаш. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Януари 21, 2010, 07:46:59 pm »
Партньорът е същият, само отношенията ви търпят промяна.
Ок, имам друг въпрос.
Сещам се, че навремето имаше доста фиктивни разводи с цел да се решават разни имотни въпроси и после съпрузите отново се събираха и сключваха граждански брак. Тогава по кой дом ще се гледа вторият и третият "брак" със същия партньор? Нали разбирате, че в случая става въпрос за разтрогване и повторно сключване на същия договор, но при други/променени условия?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Януари 21, 2010, 07:49:30 pm »
По кой дом е фиктивният брак, т.е. брак тип сделка, при който "съпрузите" не живеят заедно, нямат съвместна собственост, семеен бюджет и не делят едно общо клекало?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #39 -: Януари 21, 2010, 07:53:44 pm »
По кой дом е фиктивният брак, т.е. брак тип сделка, при който "съпрузите" не живеят заедно, нямат съвместна собственост, семеен бюджет и не делят едно общо клекало?  ;D
Това е интересно. Имам приятелка с 1 фиктивен брак в Щатите и позната с 2 фиктивни (първият и фиктивен съпруг се самоуби), но вторият премина в ефективен (секси съпруг ;)).