Здравей Гост

Темата на Небесна

• 534 Отговора
  • 83580 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Темата на Небесна
« Отговор #420 -: Март 01, 2012, 10:46:23 am »
И на теб, Стела, Честита Баба Марта-и на всички във форума!
Да сте живи и здрави и много усмивки!

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #421 -: Март 01, 2012, 07:07:59 pm »
Благодаря и честито на всички!!!!!
ииии  тъпкано да ви се връщат   пожеланията! :rolf:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Stella

• 7765
« Отговор #422 -: Март 09, 2012, 06:49:18 pm »
Поздравявам всички с този затрогващ клип.

http://www.youtube.com/watch?v=F8OzVtQTUSA&feature=share
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #423 -: Март 09, 2012, 06:56:58 pm »
 :72: :clap:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #424 -: Юни 27, 2012, 02:34:53 pm »
Та, основният въпрос, който задавам със свито сърце, защото не съм съвсем готова е : "Ще емигрирам ли? Ще се омъжа ли за К...., който е чужденец?"

Предстои ми съвпад на Юпитер с К7 догодина - на К7 са негови Слънце и Меркурий.
Също така ми предстои съвпад на Уран с ИЦ, което често се свързва с тотална промяна на местожителството или емиграция, напускане на корените. Транзитът на Уран при него се пада в 7-ми дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #425 -: Юни 27, 2012, 02:50:00 pm »
Синастрията с неговите планети във вътрешния кръг, моите - във външния.

Стела виждам няколко много подобни модела с моята връзка в момента, явно Венерите ни в Риби нещо преживяват.... (и "моят" е с въздушно Слънце - Везни и водна Луна - Скорпион, съседни знаци, и аз по натал като теб - имам Сатурн във воден знак - винаги емоциите ми се е налагало да ги ограничавам...). При мен светилата не са в съвпад, но Луна подчинена на Слънцето - определено все бутам да съм самостоятелна и независима. При твоя италианец - силни Везни (асц) и скорпион - търсене на емоции, преживявания и нужда от партньор. Но за мен най-доброто в картата на италианеца е Сатурн на трон, че има планета в Козирог, Козирогът е решителен и обича нещата да са ясни. Ще фиксира водната Луна. Това, което мога да ти кажа със  сигурност (и би трябвало да си го наблюдавала при бившия си мъж) мъжете с водна Луна следват, трудно "включват", мечтатели са, но ако веднъж ги насочиш в правилната посока и започнат да желаят нещо, трудно можеш да си спреш. МНОГО е хубаво, че имате тригон на Слънцата, и тригон на Юпитер, също ми харесва, че той има Марс и Венера в Лъв - има увереност в себе си, която добре ще кореспондира с твоята независимост и огнен асцендент.

Ти имаш Плутон и Уран в 9 дом, имаш и Юпитер в Рак (връзка - дом чужбина), Нептун ти е в 11 дом, но до колкото виждам в знака на 12 дом (Скорпион), ако го харесаш Италианеца, не му мисли, взимай решението и действай, защото той с тази Луна в рак е на емоции, на моменти, кардинален воден знак, ...Само Сатурн от среща го спасява (а и Слънцето в Близнаци не е от най-решителните, добре е, че има лични планети в Лъв).

И от опит Венера в Риби - можеш с всяка култура, човек, и т.н. да се разбереш и да се чувстваш добре. А и Венера в Риби, ще се разбере с Луна в Рак. Ще намерите достатъчно романтика в отношенията си.

При мен , момчето, с което съм сега е повтарящ се модел на момче, с което съм била
преди, и много неща някак ми светнаха в главата (точно Венера в ретро ги изведе тези неща на преден план). Може и за това да ти се случва тази ситуация, това да е повтарящ се модел, за да вземеш друго решение. Аз много съжалявах за предишния си възлюбен, но сега осъзнах, че е било неизбежно да се разделим. Със сегашния някой неща са много добре, други не, и Слънцето ми и Луната ми не са доволни от него, Венера обаче си го харесва и може би, ще взема решението все пак да се бракувам (не съм на 20). Обаче за моят на 100% съм сигурна, че ще ми изневерява. Той просто е такъв - всяка жена му е интересна и все още е много млад. А ще има кариера и ще има МНОГО жени около себе си. Но това, не означава, че няма да си живея добре с него и че ще му дам развод (но ще трябва да се правя на идиот и да си минавам през достойнството и да търпя някакви девойчета да се възползват от "продукт" създаден от мен - буквално...). Но той има качества, има интелект, ще направи това, което поискам от него.

Поне астролозите знаем бракът е социален договор, не е любов, и ние можем да бъдем една "бляскава социална двойка", въпреки отклоненията на душите (което е неизбежно). Но водната мъжка Луна приема всичко, което и се каже и и се повтори 4-5 пъти. МНОГО са лесни за внушение и много впечатлителни.

Бих се радвала да напишеш ти как ги усещаш нещата. И в последствие да не ни забравиш от Италия и да дадеш обратна връзка.  ;)

« Последна редакция: Юни 27, 2012, 02:56:33 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #426 -: Юни 27, 2012, 02:59:25 pm »
Честно, Венера в Риби е много проблемна, когато Луната е във въздушен или огнен знак...освен това и в знак, различен от Слънцето - МНОГО е силна...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #427 -: Юни 27, 2012, 03:01:23 pm »

Предната ми връзка пак започна на критичен Юпитер и малко след разпадането на "аспекта на щастливия случай".

ПЛС - дай пак информация, кога се случва това?  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #428 -: Юни 27, 2012, 03:22:39 pm »
Много благодаря, Анабел! Ще се включа с коментари по-късно. Искам добре да изчета, това което си ми писала. сега се прибирам от работа. Благодаря за отделеното време.  За пръв път съм с Близнак и си пасвам толкова много в комуникацията. Все пак имам Близнаци на асцендента, но досега никога не съм имала интимна връзка с Близнак, само партньорства, които мога да окачествя като успешни. Та, аз усещам, че думите сами ми идват, а много отдавна не съм си тренирала английския, толкова добре се общува с него.

*

Stella

• 7765
« Отговор #429 -: Юни 27, 2012, 03:37:05 pm »

Предната ми връзка пак започна на критичен Юпитер и малко след разпадането на "аспекта на щастливия случай".

ПЛС - дай пак информация, кога се случва това?  ;D

1 ост. 2010 г. - Юпитер и Уран в Риби. Тр. Уран в разходящ тригон с натален Юпитер в Рак. Юпитер в тригон с Юпитер.
Обаче преди това тр. Юпитер е разминал Венера и Меркурий в Риби, които са У7 и У5.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #430 -: Юни 27, 2012, 03:40:17 pm »
Отдавна не съм идвала тук и попадам точно на темата с италианеца  ;D
Много е вълнуващо, обаче предлагам да няма никакви очаквания на база синастрии, композити и какво ли не до срещата на живо. Колкото и да е зает, аз бих предпочела да си дойде на моя територия в БГ, за да мога да го шътна веднагически... Някога ми кацна един италианец адвокат, като преди това си мислех колко ни е готина комуникацията,колко е красив и какво ли не - но още като го видях на летището и исках да си ходи  :57: По-късно установих, че го не щъ в леглото си и горкият спа на дивана в хола последната нощ  ;D Предлагам емоциите да са по-назад... особено  пък при мъж близнаци...и да не се отказваш от срещи в реала...   
The only distance is that which we create!

*

Stella

• 7765
« Отговор #431 -: Юни 27, 2012, 03:41:36 pm »
Анабел, аз не мисля, че това е повтарящ се модел, а стремеж към пълно изживяване на таланата тема. за първи път съм с Близнак, а те са ми на десцендента, освен това за пръв път съм с чужденец, а Меркурий управлява едновременно и 7-ми и 9-ти дом - домовете са свързани. Връзката е изключително романтична и засега платонична и се получава от само себе си. Чувствам огромна лекота в комуникацията и никакви пошлости от негова страна, които биха могли да ме отблъснат, а аз съм много чувствителна на тази тема. Притеснявам се, разбира се, че се притеснявам...но все пак ФБ не е сайт за запознанства, където се търси партньор за секс.

*

Stella

• 7765
« Отговор #432 -: Юни 27, 2012, 03:43:03 pm »
Отдавна не съм идвала тук и попадам точно на темата с италианеца  ;D
Много е вълнуващо, обаче предлагам да няма никакви очаквания на база синастрии, композити и какво ли не до срещата на живо. Колкото и да е зает, аз бих предпочела да си дойде на моя територия в БГ, за да мога да го шътна веднагически... Някога ми кацна един италианец адвокат, като преди това си мислех колко ни е готина комуникацията,колко е красив и какво ли не - но още като го видях на летището и исках да си ходи  :57: По-късно установих, че го не щъ в леглото си и горкият спа на дивана в хола последната нощ  ;D Предлагам емоциите да са по-назад... особено  пък при мъж близнаци...и да не се отказваш от срещи в реала...

Ма, как ще спя с него...аз не ща и да си помисля да отсядам у тях. Много съм чувствителна на тема външност. не протекат ли флуиди ставам непристъпна като скала....Има си хотели за тази цел. Аз не отивам за секс, а на екскурзия. Вече ми е направил програма- ще ме учи да карам скутер (имал собствен) и ще ме води на полигона да стрелям с пистолета му и разни други неща. Ако той дойде какво ще разбера за него. Въпросът е аз да отида и да видя къде и как живее, да разгледам града и да се полюбувам на Италия. Той не ми трябва тука.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #433 -: Юни 27, 2012, 03:49:37 pm »
Наистина предлагам да не отсядаш у тях, предлагам и той да дойде. Ако ти допадне, що пък да не го пробваш  ;D Италианците са капризни мамини синчета - такава им е славата в държавите, които граничат с Италия, пък и аз такива само съм виждала  ;D И бизнес не могат да правят като хората, а за език да не говорим - много ги мързи един английски да научат. Не виждам разлика между сайт за запознанства или фейсбук. Като цяло предлагам да се пуснеш по течението без очаквания за повече, без никакви планове  :blink:

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #434 -: Юни 27, 2012, 03:51:16 pm »
Аааа, писала съм, докато и ти - ми поразходи се, а там пък той може да те запознае с истинския  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #435 -: Юни 27, 2012, 04:00:08 pm »
Наистина предлагам да не отсядаш у тях, предлагам и той да дойде. Ако ти допадне, що пък да не го пробваш  ;D Италианците са капризни мамини синчета - такава им е славата в държавите, които граничат с Италия, пък и аз такива само съм виждала  ;D И бизнес не могат да правят като хората, а за език да не говорим - много ги мързи един английски да научат. Не виждам разлика между сайт за запознанства или фейсбук. Като цяло предлагам да се пуснеш по течението без очаквания за повече, без никакви планове  :blink:

Той не е типичен италианец, не прилича на такъв. така го преценява моя позната, която ни е обща приятелка във ФБ и която е имала връзки с двама италианци. Знае перфектно английски, на държавна служба е и не му пука какво ще каже майка му.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #436 -: Юни 27, 2012, 04:00:51 pm »
Eaglet, по принцип съм съгласна с теб - един мъж е по-добре да дойде, да се потруди малко, не само да си прави кефа.... Ние жените все ги съжаляваме, а те не са за съжаление, ама като си познавам Венерата в Риби...

Стела - виждала съм ти снимки на аватара, ти си изключително красива жена, интелигентна си и определено си научена да работиш - толкова неща съм научила от теб за астрологията. Изисквай, защото го заслужаваш. Ти отиваш на негова територия, и той е "Царят" там, мен това ме притеснява, че италианците имат самочувствие, и източно-европейките са на мода там - защото не изискват, колкото италианките (това в Италия, италианци мъже ми го казаха, преди 25 дни). Точно на сватбата на моя приятелка българка с италианец (ама при тях е различно - живеят в Лондон, и тя има МНОГО силна подкрепа от българи там, да не говорим, че е по-образована от него... и си изкарва САМА парите). Но и двамата са взели магистратури от САЩ, имат общо сериозно минало. 

Но Венера в Риби...нека отиде, решила го е, но гледай да го завъртиш, че той да дойде след това и той да си поема ОТГОВОРНОСТИТЕ. Имате МНОГО хубава синастрия, която ще проработи, ако ти действаш какво усещаш, а не както мислиш, че е правилно. Да не ти пука той какво ще мисли - твой живот, твоя воля.   
« Последна редакция: Юни 27, 2012, 04:05:41 pm от Anabell »

*

Asol

• 4140
« Отговор #437 -: Юни 27, 2012, 04:01:12 pm »
Аааа, писала съм, докато и ти - ми поразходи се, а там пък той може да те запознае с истинския  ;D

eaglet, имаш нюх към нещата.  ;D

Споделям мнението ти за въпроса на Стела.

*

Stella

• 7765
« Отговор #438 -: Юни 27, 2012, 04:07:53 pm »
Абе, хора що се хванахте за тази Венера в Риби?Що пренебрегвате факта, че аз съм Водолей с Асцендент Стрлелец - хаймана съм си по рождение и това е! В момента не става дума за никакви жертви от моя страна, а за здравословен егоизъм. Имах намерение да видя Италия, не съм имала намерение да ходя точно в Неапол. Аз отивам на екскурзия. Не става дума за това дали той ще си мръдне задника, а за това, че аз си изпълнявам плановете за лятото - да посетя Италия. Той съвсем случайно се появи в моя живот междувременно - със или без него Италия ми влизаше в плановете за това лято. Пък ако ме хареса, той сам ще заприпка към БГ. Аз не отивам специално заради него, но не пречи да се срещнем по време на моята екскурзия.

Хахаха, задължила съм го всяка вечер да ме търси в чата, че да си тренирам английския и той се справя добре засега.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #439 -: Юни 27, 2012, 04:10:06 pm »

eaglet, имаш нюх към нещата.  ;D

Споделям мнението ти за въпроса на Стела.

Моето не е нюх, а опит. Така ме беше пернал Уран на десцедента, че за две години ме научи на неща, които за 33 не бях успяла да усвоя  :rolf: Нямам представа за венера в риби, моята е телешка и не е състрадателна, така и не изпратих пари на един уж американец да ме посети със сина си за Коледа  ;D Схеми и случки има всякакви! От перспективата на днешния ден се чудя с какъв акъл съм била, та съм рискувала толкова много - тогава и през ум не ми е минавало, че рискувам, че може нещо да ми се случи, а възприемах света около мен като създаден за забавления и се забавлявах  ;D