Здравей Гост

Темата на Небесна

• 534 Отговора
  • 83278 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Темата на Небесна
« Отговор #460 -: Юни 28, 2012, 08:49:48 am »
eaglet, интересно ми е, за срещите на живо, те ли идваха тук или ти ходеше при тях?

*

Stella

• 7765
« Отговор #461 -: Юни 28, 2012, 11:46:59 am »
eaglet, интересно ми е, за срещите на живо, те ли идваха тук или ти ходеше при тях?

На мен ми предстои съвсем скоро тригон на транзитен Нептун към Слънце, което ми е У1 и У2. Нещо да кажете като преживяно.

При транзитен тригон на Нептун (в 3 дом ми е и е управител на 7 дом, даваше транзит от 5-ти дом във водолей) към Слънце (в 9 дом и управител на 12 дом) бях в чужбина и до централната поща на чуждата столица ме спря готин мъж с колело - пожела да се запознаем (беше лято, уговорихме се за среща след час и половина и ме заведе на открит театър). После се изкачихме до един техен огромен дворец. Мамка му, бях омъжена и се влюбих в тоя пич и той в мен. Не пожелах да си призная какво ме спира да искам да съм с него, разделихме се скарани, а на сутринта той ме намери, казах му, че съм омъжена и се разделихме веднага. На следващата сутрин си заминавах и той неочаквано дойде да ме изпрати на влака - сутринта в 5.30  и ми каза, че ще ме чака :blink: След година пак бях там за няколко месеца и той веднага дойде, за да ме попита дали се разбирам с мъжа си. Казах му, че се разбираме и тогава той ми обясни, че търси съпруга, писнало му е от другото  :blink: Около година си бях влюбена, но той ме избягваше и така нямаше развитие между нас  :blink: Интересното е, че нептун транзитираше през 5-ти дом, който ми е в козирог и после водолей, а този мъж беше зодия водолей с асцедент козирог и преподаваше рисуване и керамика на деца  :blink:

eaglet, много впечатляваща история и много показателна астрологично !

Спестих ви как го преследвах като луда около 3-4 месеца и исках да съм с него, много бях изперкала, толкова влюбена дотогава не съм била  :blink: А в момента, в който реших да приключа с това, защото МЪЖЪТ СЕ ПАЗЕШЕ ОТ МЕН КАТО ОТ ЛУДА и си пренасочих енергията към себе си - постигнах огромен растеж в кариерата :blink:

Вече ми е ясно защо е тази пресилена реакция по темата с чужденците.
На мен може друго да ми се случи, ама точно пък да преследвам мъж, не ми е в стила.
Както казах, никой не е имунизиран срещу грешки. Ние така се учим, а решенията си остават за наша сметка.
« Последна редакция: Юни 28, 2012, 11:52:23 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #462 -: Юни 28, 2012, 11:55:10 am »
на мен пък ми е интересно защо питаш, какво значение има  :-\
моя близка миналото лято ходи на един в жилището, спа му в спалнята- бил разделен с жена си, вятър и мъгла, жена му била с детето в провинцията при родителите си  ;D
то си е на късмет, но все пак не трябва да се слага тигана на котлона, преди да е хванат шарана  :blink:
винаги може да пишеш от фалшив  профил на някой и да му хванеш спатиите- дали и на други пише същото и се предлага така ентусиазирано ;)

за мен е показател за отношението на мъжа и поведението на жената. дава началния тон на една евентуална връзка и според мен, до голяма степен предопределя качеството на бъдещи отношения / ако се стигне до такива / Но най-вече е показател за мъжа. Само по това могат да се направят МНОГО изводи за него. В интернет е пълно с мъже, които си привикват източноевропейки на гости.

*

Stella

• 7765
« Отговор #463 -: Юни 28, 2012, 11:56:29 am »
Ооо, Стела, преживей си го. Нищо не проектирам, всеки трябва да си мине през транзитите  :blink: Някога съм си мислела за поне 10 и то по картите им, че те ще са и няма по-достоен - това преди да имам личен контакт  :blink: Хубаво е, че си си планирала лято навън  :blink:

Аз коато прочетох твоята история, не те упрекнах нито веднъж, дори намек не ти направих за каквото и да е. А ти сега какво искаш да ми кажеш? Три мои близки приятели се ожениха по интернет и имат прекрасни бракове. Имам пред себе си както позитивния, така и негативния пример. Ше видим!
« Последна редакция: Юни 28, 2012, 01:28:07 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #464 -: Юни 28, 2012, 11:57:37 am »
на мен пък ми е интересно защо питаш, какво значение има  :-\
моя близка миналото лято ходи на един в жилището, спа му в спалнята- бил разделен с жена си, вятър и мъгла, жена му била с детето в провинцията при родителите си  ;D
то си е на късмет, но все пак не трябва да се слага тигана на котлона, преди да е хванат шарана  :blink:
винаги може да пишеш от фалшив  профил на някой и да му хванеш спатиите- дали и на други пише същото и се предлага така ентусиазирано ;)

за мен е показател за отношението на мъжа и поведението на жената. дава началния тон на една евентуална връзка и според мен, до голяма степен предопределя качеството на бъдещи отношения / ако се стигне до такива / Но най-вече е показател за мъжа. Само по това могат да се направят МНОГО изводи за него. В интернет е пълно с мъже, които си привикват източноевропейки на гости.

Напълно подкрепям казаното..И искам да направя уточнение. Аз не отивам на гости на никого, нито смятам да му се хвърлям в обятията. Той ще дойде да ме види в Италия - само ще гледа без да пипа.

*

Papy

• 4343
« Отговор #465 -: Юни 28, 2012, 12:05:56 pm »
Оставете жената да се забавлява-не е на 15  :blink:
Пък и не се е родил още тоя, дето ще налее акъл във водолейска глава  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #466 -: Юни 28, 2012, 12:09:50 pm »
Оставете жената да се забавлява-не е на 15  :blink:
Пък и не се е родил още тоя, дето ще налее акъл във водолейска глава  ;D

разбира се, то ще си покаже...

*

Stella

• 7765
« Отговор #467 -: Юни 28, 2012, 01:18:43 pm »
Три мои близки приятели се ожениха по интернет и имат прекрасни бракове. Има пред себе си както позитивния, така и негативния пример. Ше видим!
и аз имам три познати семейства, които се запознаха в интернет- едното е от Елмаз, другите от Сибир  :blink:
това елмазкото са от един град- не се е налагало единия или другия да ходи нанякъде- мъжа покани на среща жената на центъра на заведение и така...
сибирското- момичето си пишеше и си гукаха влюбено с момчето, което е от друг град и студент там, а тя беше абитуриенка... пита ме една вечер какво да прави, че е раздвоена- момчето я кани при него да се видели наживо, а брат и я вика в чужбина да поработи няколко месеца, да изкара пари за бала, аз я посъветвах да отиде при брат си, а ако този е свестен и държи на нея ще я чака- така и стана, тя се върна с пари, хубава рокля и младежът дойде в нашия град на бала й, представи се пред нейното семейство и после я заведе в неговия град и запозна със семейсвото, а в края на годината се ожениха

Аз не посещавам сайтове за запознанства - влизах от любопитство в Елмаз, но имам не много приятни впечатления. Обаче мои приятелки редовно посещават...Много ме дразни негативизма на българските мъже, вечният стремеж към оплакване и черногледството им.

*

Stella

• 7765
« Отговор #468 -: Юни 28, 2012, 01:25:48 pm »
Три мои близки приятели се ожениха по интернет и имат прекрасни бракове. Има пред себе си както позитивния, така и негативния пример. Ше видим!
и аз имам три познати семейства, които се запознаха в интернет- едното е от Елмаз, другите от Сибир  :blink:
това елмазкото са от един град- не се е налагало единия или другия да ходи нанякъде- мъжа покани на среща жената на центъра на заведение и така...
сибирското- момичето си пишеше и си гукаха влюбено с момчето, което е от друг град и студент там, а тя беше абитуриенка... пита ме една вечер какво да прави, че е раздвоена- момчето я кани при него да се видели наживо, а брат и я вика в чужбина да поработи няколко месеца, да изкара пари за бала, аз я посъветвах да отиде при брат си, а ако този е свестен и държи на нея ще я чака- така и стана, тя се върна с пари, хубава рокля и младежът дойде в нашия град на бала й, представи се пред нейното семейство и после я заведе в неговия град и запозна със семейсвото, а в края на годината се ожениха

Всякакви варианти има. Ако хората наистина се харесват, няма значение кой при кого отива. Мъжът, за когото говоря работи на висша държавна служба в полицията. Работи 7 дена от седмицата - почива на някакви "половинки" - носи отговорност за 120 мъже, отпуските им се планират предварително, като винаги могат да им я прекъснат, за да се явят на работа и имат специален режим на напускане на страната.

*

Stella

• 7765
« Отговор #469 -: Юни 28, 2012, 01:34:18 pm »

това не го знаех, откакто сме в ЕС мен предимно от съседна Турция ме ухажват виртуално, чат-пат македонци, но като раберат, че и аз съм внучка на емигранти от Македония и се отказват, не знам по какви причини...
а на практика не си търся мъж, дори изрично съм писала, че съм влюбена в мъжа си, за да не ми досаждат :blink:
аа, сега се сетих- покрай едно литературно мероприятеие през 2005, един грък ме беше харесал- общувахме си на испански, после ми пращаше картички, кани ме на гости на няколко пъти, но не ме пита аз как живея и дали разполагам с финанси за подобни разходки, то не че не разполагах тогава с пари, но не е етично, моят мъж да блъска в чужбина и да ми праща пари за мен и децата, а аз с тези пари да ходя на крак да си го слагам с друг... а пък и лично от мен да са заработени парите- пак не бих се навила да търча при някой на крак- една жена, независимо от годините, трябва да се събужда в собственото си легло, за да не се чувства "на повикване" в един момент

Акрукс, никой не ме е канил. Аз сама казах, че отивам на екскурзия в Италия през лятото и се уговорихме като избера дестинация, пак да разговаряме как да направим така, че да се видим на живо. повтарям ДА СЕ ВИДИМ , не да се чукаме и да се събуждам в чужди легла.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #470 -: Юни 28, 2012, 01:59:06 pm »
Ооо, Стела, преживей си го. Нищо не проектирам, всеки трябва да си мине през транзитите  :blink: Някога съм си мислела за поне 10 и то по картите им, че те ще са и няма по-достоен - това преди да имам личен контакт  :blink: Хубаво е, че си си планирала лято навън  :blink:

Аз коато прочетох твоята история, не те упрекнах нито веднъж, дори намек не ти направих за каквото и да е. А ти сега какво искаш да ми кажеш? Три мои близки приятели се ожениха по интернет и имат прекрасни бракове. Имам пред себе си както позитивния, така и негативния пример. Ше видим!

Stella, не съм искала да те упрекна, та аз съм за тези връзки, самата аз така се запознах. Написах го, за да се знае колко съм си вярвала, че ето този - ще е. И така няколко пъти. Нито за миг не съм искала да наранявам... та аз написах колко наивна съм била, то това си идва и от транзитите... а мен ме бяха награбили да си обработвам доста неща наведнъж - не случайно имам риби на десцедент... тотални заблуди, измами и какво ли не....
The only distance is that which we create!

*

Stella

• 7765
« Отговор #471 -: Юни 28, 2012, 03:54:11 pm »

Stella, не съм искала да те упрекна, та аз съм за тези връзки, самата аз така се запознах. Написах го, за да се знае колко съм си вярвала, че ето този - ще е. И така няколко пъти. Нито за миг не съм искала да наранявам... та аз написах колко наивна съм била, то това си идва и от транзитите... а мен ме бяха награбили да си обработвам доста неща наведнъж - не случайно имам риби на десцедент... тотални заблуди, измами и какво ли не....

Ясно, още един асцендент Дева. най-много наскачаха срещу мен във връзка с тази история асцендентите в Дева - ти, Грейс, още една бивша съ-форумка. И всичките са страдали от някаква заблуда в определен етап от живота си. Благодаря ви, че не приземявате. Но не се бойте чак толкова за мен. Аз имам У 7 и У5 в Риби и светила в квадрат с Нептун , така че съм свикнала с Нептуновите енергии. Който иска да ме излъже, много лесно може да го направи. въпреки това всичките ми връзки са били все с голяма продължителност - минимум 5 години.

Това което установих от личен опит за Нептун е, че ИДЕАЛИЗАЦИЯТА между партньорите може да ги държи много дълго време заедно, ако и двамата имат подчертано влияние на Нептун в картите си. Те си изграждат свой собствен свят, който другите не могат да проумеят.

*

Grace

• 2257
« Отговор #472 -: Юни 28, 2012, 05:49:30 pm »
аз пък ще ти отговоря - ясно, още един Водолей  :P

а иначе, всички ти пожелаваме добра развръзка и късмет. спокойно, никой не скача срещу теб.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #473 -: Юни 28, 2012, 07:06:11 pm »
Ами нали затова човек с човек се събира...всички не можем да бъдем еднакви.
Най-добрият ми приятел, който ми е като брат е с асц. Дева и се омъжи за Рибка...по интернет. Имат прекрасно детенце. Приятелката ми се омъжи в Холандия - тя близнаци, той водолей. И понеже темата се разводни, снемам картите. те и без това на никого не трябват, за да каже нещо по тях.

*

Papy

• 4343
« Отговор #474 -: Юни 28, 2012, 07:38:24 pm »
По хорара: ако двата въпроса се разбират като: ще емигрирам ли защото ще се омъжа за италианец? отговорът е не
Всяко поотделно ми се струва възможно
Като пренебрегнем нерадикалната карта, аз го виждам така:
емиграция по работа за теб ще е като сбъдната мечта
С италианеца е възможно нещата да се окажат наистина сериозни, но разни дребни нещица ме притесняват (напр ретро венера, меркурий в лъв, марс на асц). Вероятно теб също

*

Stella

• 7765
« Отговор #475 -: Юни 28, 2012, 08:56:08 pm »
Ох, не знам! Поне се посмях... Ние във ФБ се запознахме.

*

Stella

• 7765
« Отговор #476 -: Юни 28, 2012, 09:01:03 pm »
По хорара: ако двата въпроса се разбират като: ще емигрирам ли защото ще се омъжа за италианец? отговорът е не
Всяко поотделно ми се струва възможно
Като пренебрегнем нерадикалната карта, аз го виждам така:
емиграция по работа за теб ще е като сбъдната мечта
С италианеца е възможно нещата да се окажат наистина сериозни, но разни дребни нещица ме притесняват (напр ретро венера, меркурий в лъв, марс на асц). Вероятно теб също

Ама как ще емигрирам по работа - аз имам стабилна професия и цяла фондация мене чака.
Аз дори не мога  да си представя, че мога да отида да живея другаде без самостоятелни доходи. Цял живот съм се борила за самостоятелност и независимост....Обаче много ме е страх от Уран на ИЦ какви ще ми ги сервира. Може да съм Водолей, обаче не мога да му овладявам енергиите на тоя пакостник. Затова попитах на вас как ви изглеждат нещата. Притеснява ме ретро венерата - да. Тя ми управлява МЦ и 5-ти дом.

*

Papy

• 4343
« Отговор #477 -: Юни 28, 2012, 09:04:17 pm »
По работа означава и с осигурена работа, не че ще те "командироват". Така ми се стори. Искаш да си там, да си бачкаш, а пък ако е готин и се ожените-няма лошо.

*

Grace

• 2257
« Отговор #478 -: Юни 28, 2012, 09:28:43 pm »
Стела, не знам дали ще е италианеца, но за теб, февруари, март 2013 г е изключително благоприятен период във всякакъв аспект - личен и професионален. И това е тенденцията за цялата 2013г. При него обаче транзитите не са толкова благоприятни. Ще видим, ще споделиш като му дойде времето.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #479 -: Юни 28, 2012, 09:38:22 pm »
Аз дори не мога  да си представя, че мога да отида да живея другаде без самостоятелни доходи. Цял живот съм се борила за самостоятелност и независимост....Обаче много ме е страх от Уран на ИЦ какви ще ми ги сервира. Може да съм Водолей, обаче не мога да му овладявам енергиите на тоя пакостник. Затова попитах на вас как ви изглеждат нещата. Притеснява ме ретро венерата - да. Тя ми управлява МЦ и 5-ти дом.
може да превеждаш навсякъде, моя позната как си стои у дома и превежда на дискавъри филми- праща ги по интернет, те и превеждат на монета парите в онлайн сметката- всичко точно
фондацията също може дистанционно да упраяваш, няма да си първта
колкото до Уран, при положение че нямаш негативни аспекти, няма от какво да се притесняваш

Фондацията може да си работи по европроекти, независимо къде се намира нейния управител. верно не е добре да слагаме тигана отсега...обаче, аз нали все гледам да се презастраховам, разигравам си в главата различни варианти. Уран ще направи секстил със светилата ми докато транзитира в 4 дом.