Здравей Гост

Темата на Небесна

• 534 Отговора
  • 83299 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Темата на Небесна
« Отговор #500 -: Юли 09, 2012, 10:41:29 am »
Е-чудничко, според "консервативните" това беше по-добрия вариант

Пък и сега с промяната на обстоятелствата имаш право на нов хорар :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #501 -: Юли 09, 2012, 10:43:36 am »
Здравейте, не мога да намеря хорара, който пуснах по темата за моя възлюбен италианец и не си спомням подробности.
В общи линии развитието на отношенията продължава в същия дух с тази разлика, че аз си отложих екскурзията за октомври, тъй като тази екскурзия повече ме устройва като програма и като повече дни за престой в Неапол. Той беше се настроил психически да се видим през август. Каза че щял да умре до октомври и за няма и час взе решение да дойде в България да ме види. Предстои да обсъдим подробностите около неговото идване.  ;)

да, Стела, точно за това говорехме :) много добро развитие на нещата е това.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #502 -: Юли 09, 2012, 11:01:45 am »
Здравейте, не мога да намеря хорара, който пуснах по темата за моя възлюбен италианец и не си спомням подробности.
В общи линии развитието на отношенията продължава в същия дух с тази разлика, че аз си отложих екскурзията за октомври, тъй като тази екскурзия повече ме устройва като програма и като повече дни за престой в Неапол. Той беше се настроил психически да се видим през август. Каза че щял да умре до октомври и за няма и час взе решение да дойде в България да ме види. Предстои да обсъдим подробностите около неговото идване.  ;)

;) я гледай ти какво се случва. Но хорар, за да се пусне, трябва интуитивно да и щукне въпроса в главата иначе няма да е радикална картата, а и сега Луната е без курс. 
When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #503 -: Юли 09, 2012, 11:22:42 am »

да, Стела, точно за това говорехме :) много добро развитие на нещата е това.

Това е моето развитие на нещата. Аз така действам. никого не карам нищо да прави. Той сам трябваше да пожелае да дойде заради мен. Това вече е доказателство, че ме иска. Другото щеше да бъде изпросено. Аз съм Водолей и държа на свободата си. Мога да бъда там където си поискам и където ми харесва - това, че съмотишла на екскурзия в Неапол нищо не му говори на него. Но...... мога и да отлагам, за да подложа на изпитание човека (фиксиран знак). Никога обаче няма да моля някой да идва при мен, ако той сам не пожелае това. Основно правило на Водолея е: "Пусни птичката от клетката, ако се върне при теб - твоя е"
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #504 -: Юли 09, 2012, 11:25:27 am »

;) я гледай ти какво се случва. Но хорар, за да се пусне, трябва интуитивно да и щукне въпроса в главата иначе няма да е радикална картата, а и сега Луната е без курс.

Абе, не бе аз нямам намерение да пускам нов хорар. само давам обратна връзка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #505 -: Юли 09, 2012, 01:45:19 pm »

Така, за протокола и значението на смяната на движението на планетата в хорара. Ето хорара пуснат от Стела. В него тя е представена от Меркурий, който в момента е в ретроградната си сянка, а той от Юпитер - аспекта между тях е сходящ. На практика тя е променила плановете си. За датата на пускане на хорара Меркурий е в позиция, до която той се връща преди да тръгне директен. На 14 юли Зет го дава стационарен, а на 15 юли стационарно-ретрограден, ретрограден е от 16 като апликира към Юпитер (сигнификатор на италианеца). На 25 юли ще се "срещнат", но Меркурий продължава своя ретрограден ход. На 22 август пак ще се "срещнат" на "мястото" откъдето Меркурий е тръгнал ретро (датата на задаване на въпроса).
« Последна редакция: Юли 09, 2012, 01:53:57 pm от Asol »

*

Stella

• 7765
« Отговор #506 -: Юли 09, 2012, 02:53:14 pm »

...стои си в темата "хорарни въпроси", заедно с интерпретациите ни  :blink:

Благодаря ти, Акрукс! Той няма къде да избяга..ама аз днес съм за първи ден на работа и станах разногледа, та не съм го видяла.

*

Stella

• 7765
« Отговор #507 -: Юли 09, 2012, 02:57:03 pm »

Така, за протокола и значението на смяната на движението на планетата в хорара. Ето хорара пуснат от Стела. В него тя е представена от Меркурий, който в момента е в ретроградната си сянка, а той от Юпитер - аспекта между тях е сходящ. На практика тя е променила плановете си. За датата на пускане на хорара Меркурий е в позиция, до която той се връща преди да тръгне директен. На 14 юли Зет го дава стационарен, а на 15 юли стационарно-ретрограден, ретрограден е от 16 като апликира към Юпитер (сигнификатор на италианеца). На 25 юли ще се "срещнат", но Меркурий продължава своя ретрограден ход. На 22 август пак ще се "срещнат" на "мястото" откъдето Меркурий е тръгнал ретро (датата на задаване на въпроса).

Лелее, Асол, въобще нямаше да се сетя да гледам ретроградия. на мен Меркурий ми управлява не само 7-ми, но и девети дом, така че не случайно изгрява Девата в хорара - въпросът е свързан с чужбина, а този знак я ми е на върха на 9-ти дом. Абе, знаех си аз, че няма да отида през август. Имах много основателни съмнения. на мен септември/октомври ми е времето за излизане зад граница. винаги така е било, заради дева/Везни в 9-ти дом. така, че това отлагане си е съвсем закономерно, според моя биологичен часовник.

*

Stella

• 7765
« Отговор #508 -: Юли 09, 2012, 03:52:50 pm »

Благодаря ти, Акрукс! Той няма къде да избяга..ама аз днес съм за първи ден на работа и станах разногледа, та не съм го видяла.
Няма нищо, той, хорарът, няма крака да бяга, но ти имаш ръчички да триеш, както направи с картите тук  ;D
Сега на втори прочит на картата, нямаш индикация за емигриране- Меркурий У1 и Слънце У12 нямат аспект, но за среща си излиза- между Мерка и Юпитер са 2гр разлика до точен секстил, така че до 2мес ще се срещнете, въпреки твоето отлагане, породено от ретроградната сянка на Мерка, а най-вероятно от смяната на посоката на Венера У9 в твой 9д. Неговият У9 Марс също е сменил знака скоро, откъдето идва и желанието му за пътуване, чрез тригона с негов У1 Юпитер.

Е, аз все щях да помня, че съм го изтрила, де. но не бях.
А между другото в неговия натал транзитен Юпитер ще направи съвпад с рождено Слънце в 9-тия му дом, което се пада точно на мой десцендент. Така че пътуването му в чужбина ще се осъществи. А Марс е планетата, която му управлява 7-ми дом и се намира под господството на Слънце, което е позиционирано в 9-ти. На него му е заложен брак с чужденка, защото има връзка между 7-ми и 9-ти дом. И на двамата ни е заложен такъв. При мен 7-ми и 9-ти се управляват от една и съща планета - Меркурий.

Мен не ме тревожи изобщо тр. Нептун върху рождения Меркурий (тука някой спомена колко заблуден бил при този аспект). И двамата сме музикални и отработваме това с музика и мечти - фантазираме си за бъдещето. мой У7 в Риби в съвпад с Венера, негов У7 в съвпад с Венера и в квадрат с Нептун. По принцип при мене Меркурий в натала няма негативни аспекти, затова допускам, че ще се прояви в най-добрата си светлина съвпадът с транзитен Нептун.

Много зле ми се отрази тр. Нептун върху натални Слънце и Луна във 2-ри дом, защото аз по принцип си имам квадрат на светлата с Нептун. Това е периодът ми с най-големи заблуди по отношение на материалните ресурси и на "даването и получаването" - засегната оста 2-8

*

Stella

• 7765
« Отговор #509 -: Юли 09, 2012, 06:15:37 pm »
Много зле ми се отрази тр. Нептун върху натални Слънце и Луна във 2-ри дом, защото аз по принцип си имам квадрат на светлата с Нептун. Това е периодът ми с най-големи заблуди по отношение на материалните ресурси и на "даването и получаването" - засегната оста 2-8
И аз малко пострадах от този квадрат на тр. Нептун с натален, но само малко, защото в същото време правеше тригон със Сатурн У5, така че успях да си задържа измамно влюбената глава на раменете. А на теб предстоят ли някакви аспекти на Пепеляшка- 0*,120*,150* на тр. Хирон към натални Венера, Юпитер или Нептун, или на изброените планети транзитиращи към натален Хирон?

Да. Предстои ми съвпад на тр. Хирон с натална Венера-У5 на 12гр. в Риби, след което тригон на тр. Хирон с натален Нептун на 22 гр. Скорпион (Нептун управлява Венера) и след това тригон на Хирон с натален Юпитер на К8 и 26 гр. Рак. Нептун управлява 3 дом, а Юпитер 1-ви и 12-ти дом.

Между другото, аз винаги пропускам факта, че при мен Юпитер управлява 1-ви и 12-ти дом. т.е. при мен те са скачени домове. Това също може да означава емиграция в определен етап от живота, въпреки, че аз винаги съм си повтаряла, че никога няма да емигрирам, но както е казано "никога не казвай никога". Приоритетите се сменят в този живот.
« Последна редакция: Юли 09, 2012, 09:05:02 pm от Stella »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #510 -: Юли 09, 2012, 07:10:52 pm »
А транзитен хирон секстил венера,значим аспект ли е?

*

Stella

• 7765
« Отговор #511 -: Юли 09, 2012, 07:26:30 pm »
Да. Предстои ми съвпад на тр. Хирон с натална Венера-У5 на 12гр. в Риби
Охо, Пепеляшке, да не ни забравиш нас- сватовниците тука  ;D
Аз пък все забравям, че тр. Хирон ще направи тригон с моя Нептун У7  скорпион 14* в 3д., в същото време и с ПФ 15* риби в 7д., да не вдигна пищна сребърна сватба догодина, като завършат студентките  :rolf:
заради медения месец ще се жертвам  :lol:

Няма лошо квоооо! Вдигай сватба - остават хубави спомени :))

как ще ви забравя, няма как да стане! любовта към астрологията е до живот  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #512 -: Юли 09, 2012, 08:55:05 pm »
А транзитен хирон секстил венера,значим аспект ли е?

а? ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #513 -: Октомври 25, 2012, 07:32:46 pm »
Хей, здравейтееееееее!  :58:

Ходих в Италия, срещнах се с човека, харесахме се много. Той е позитивен със страхотно чувство за хумор, не съм спряла да се смея с него през цялото време. Неотклонно беше с мен по време на престоя ми, заведе ме в службата си, правим планове за общо бъдеще. Казал на колегите си в офиса, че съм му съпруга.. А-хахаха! Все още не мога да повярвам, че се случва всичко това.

*

Papy

• 4343
« Отговор #514 -: Октомври 25, 2012, 07:34:13 pm »
Да живее любовта  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #515 -: Октомври 25, 2012, 07:40:00 pm »
Йеееее... Небесна  :49:
Толкова се радвам за тебе .....
Такава хубава емоция се вля в мен, благодарение на твоите преживявания :)
Толкова е хубаво да си ЖИВ !!!!
« Последна редакция: Октомври 25, 2012, 08:02:17 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #516 -: Октомври 26, 2012, 06:01:29 am »
Хей, здравейтееееееее!  :58:

Ходих в Италия, срещнах се с човека, харесахме се много. Той е позитивен със страхотно чувство за хумор, не съм спряла да се смея с него през цялото време. Неотклонно беше с мен по време на престоя ми, заведе ме в службата си, правим планове за общо бъдеще. Казал на колегите си в офиса, че съм му съпруга.. А-хахаха! Все още не мога да повярвам, че се случва всичко това.

Хей,хей,не спираш да ме изненадваш, :57:честито, подобна вибрация е високоволтова,заредила си добре! Радвам ти се от сърце :08:
и очакваме снимки да споделим преживяното :yahoo:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #517 -: Октомври 26, 2012, 03:43:58 pm »

Извинявам се за спама, но може ли някой да ми отговори?

За брой бракове какви аспекти на Слънцето се гледаха - сходящи или разходящи?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #518 -: Октомври 26, 2012, 03:48:35 pm »
Не разчитай много на това 'правило', далеч не винаги е приложимо.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #519 -: Октомври 26, 2012, 03:50:21 pm »

Уф, ти ми разби надеждите за втори брак  :91:

Тъкмо се чудих какви аспекти да си търся....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер