Благодаря ти, Акрукс! Той няма къде да избяга..ама аз днес съм за първи ден на работа и станах разногледа, та не съм го видяла.
Няма нищо, той, хорарът, няма крака да бяга, но ти имаш ръчички да триеш, както направи с картите тук 
Сега на втори прочит на картата, нямаш индикация за емигриране- Меркурий У1 и Слънце У12 нямат аспект, но за среща си излиза- между Мерка и Юпитер са 2гр разлика до точен секстил, така че до 2мес ще се срещнете, въпреки твоето отлагане, породено от ретроградната сянка на Мерка, а най-вероятно от смяната на посоката на Венера У9 в твой 9д. Неговият У9 Марс също е сменил знака скоро, откъдето идва и желанието му за пътуване, чрез тригона с негов У1 Юпитер.
Е, аз все щях да помня, че съм го изтрила, де. но не бях.
А между другото в неговия натал транзитен Юпитер ще направи съвпад с рождено Слънце в 9-тия му дом, което се пада точно на мой десцендент. Така че пътуването му в чужбина ще се осъществи. А Марс е планетата, която му управлява 7-ми дом и се намира под господството на Слънце, което е позиционирано в 9-ти. На него му е заложен брак с чужденка, защото има връзка между 7-ми и 9-ти дом. И на двамата ни е заложен такъв. При мен 7-ми и 9-ти се управляват от една и съща планета - Меркурий.
Мен не ме тревожи изобщо тр. Нептун върху рождения Меркурий (тука някой спомена колко заблуден бил при този аспект). И двамата сме музикални и отработваме това с музика и мечти - фантазираме си за бъдещето. мой У7 в Риби в съвпад с Венера, негов У7 в съвпад с Венера и в квадрат с Нептун. По принцип при мене Меркурий в натала няма негативни аспекти, затова допускам, че ще се прояви в най-добрата си светлина съвпадът с транзитен Нептун.
Много зле ми се отрази тр. Нептун върху натални Слънце и Луна във 2-ри дом, защото аз по принцип си имам квадрат на светлата с Нептун. Това е периодът ми с най-големи заблуди по отношение на материалните ресурси и на "даването и получаването" - засегната оста 2-8