Здравейте на всички аз съм съвсем нова в форума и в всичко целта ми да го потърся беше следната. Дано това да е правилното място да си задам въпроса и предварително се извинявам, ако не му е тук мястото. Но видях, че тук можем да зададем своя въпрос към Небесна (от краткия ми престои разрах, че момичето си знае астрологията :blink: ) Та към въпроса ми. Аз съм едно бременно момиче което туко що научи лошата вест, че трябва да роди с цезарово. Когато лекарката ми съобщи, че заради мое добро и това на бебето трябва да е цезарово и ми каза да избера дата и час, на мен веднага през главата ми мина, че така се намесвам в съдбата на детето си. Според мен най добре ще е ако ми изтекат водите и малкия сам да си реши кога да доиде на бял свят. Термина ми е 16.12.2012г., лекарката каза най късно 14.12. С таткото мислехме да е 12.12.2012г. в 12:00, но сега тази идея не ми се струва толкова добре. Аз съм родена на 18.11.1989г. в София (термина на майка ми е бил 25.11, но тъй като лекарите са ми загубили тоновете са предизвикали раждане), таткото е роден на 22.05.1988г. в Пазарджик (със секцио, но водите на майка ми са изтекли и поради други причини е роден секцио). Някъде бях чела, че също така има значение и нашите имена и името на бебето, ако е така моля кажете за да не ви давам излишна информация.
Много Ви благодаря предварително. :wub: