Здравей Гост

Темата на Небесна

• 534 Отговора
  • 83497 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Темата на Небесна
« Отговор #520 -: Октомври 26, 2012, 03:52:21 pm »

Уф, ти ми разби надеждите за втори брак  :91:

А има ли кандидат-жених вече?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #521 -: Октомври 26, 2012, 03:54:44 pm »
Ако имаше, нямаше да се надявам на аспектите  :rolf: Нали първо трябва да видя дали по натал е дадено...... Сега сериозно - писна ми да чакам ....  :(
« Последна редакция: Октомври 26, 2012, 04:01:12 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #522 -: Октомври 27, 2012, 06:32:46 am »

Уф, ти ми разби надеждите за втори брак  :91:

Тъкмо се чудих какви аспекти да си търся....

проучи хороскопа на г-жа Тейлър, там са надеждите :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #523 -: Октомври 27, 2012, 07:31:37 am »
 ;D знаеш ли от нейната карта до моята каква разлика има....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #524 -: Октомври 27, 2012, 09:14:44 am »
Стела, много се радвам за вас двамата! Продължавайте да се къпете в любов и щастие! :58:

*

Stella

• 7765
« Отговор #525 -: Октомври 27, 2012, 08:26:39 pm »
Благодаря ви момичета! Никъде няма по мед и масло, нали знаете! :-[ Бог винаги ни подлагана изпитания. Той има здравословен проблем, някаква стара травма, :( но мисля, че когато има взаимна любов, трудностите се преодоляват по-лесно.  ;) :blink:
Да ви се връщат хубавите пожелания. Аз вярвам, че всеки привлича онова, за което копнее сърцето му и го открива, когато е готов.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #526 -: Октомври 27, 2012, 08:29:15 pm »
Хей, здравейтееееееее!  :58:

Ходих в Италия, срещнах се с човека, харесахме се много. Той е позитивен със страхотно чувство за хумор, не съм спряла да се смея с него през цялото време. Неотклонно беше с мен по време на престоя ми, заведе ме в службата си, правим планове за общо бъдеще. Казал на колегите си в офиса, че съм му съпруга.. А-хахаха! Все още не мога да повярвам, че се случва всичко това.
Чудесно! Последно беше писала, че той щял да идва при теб през август, а ти през август си била в Измир, сега в Генуа- все по 9-ти дом пътуване в чужбина и 5-ти дом развлечения, кой ли е вълшебният аспект, виновник за случващото се?  :blink:  А щом правите планове за общо бъдеще със сеньор Бисио, значи и 8д е намесен  :P

Акрукс, не съм ходила през август в Измир, дори и не съм си помисляла, бъркаш ме с някого. Аз трябваше да отида в Италия през август, но не ми дадоха отпуската и той реши, че не може да чака, но и неговата отпуска не се уреди. През октомври беше първата ни среща.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #527 -: Октомври 28, 2012, 07:26:00 am »
Благодаря ви момичета! Никъде няма по мед и масло, нали знаете! :-[ Бог винаги ни подлагана изпитания. Той има здравословен проблем, някаква стара травма, :( но мисля, че когато има взаимна любов, трудностите се преодоляват по-лесно.  ;) :blink:
Да ви се връщат хубавите пожелания. Аз вярвам, че всеки привлича онова, за което копнее сърцето му и го открива, когато е готов.

качи му картата да го видим през очите на астрологията
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #528 -: Октомври 28, 2012, 10:25:12 am »
Акрукс, не съм ходила през август в Измир, дори и не съм си помисляла, бъркаш ме с някого. Аз трябваше да отида в Италия през август, но не ми дадоха отпуската и той реши, че не може да чака, но и неговата отпуска не се уреди. През октомври беше първата ни среща.
Не те бъркам, а датата на публикуване на една снимка от Пергамон, Измир ме е подвела

А за срещата с италианеца- нека имате още щастливи реални срещи, а като си уредите съвместното бъдеще ще сте си срещнати за постоянно  :72:

А, да...тя снимката е от 2010 г. Благодаря ти вече правим планове и се надявам да не ни мине котка път. :confuse3:

« Отговор #529 -: Октомври 28, 2012, 12:34:24 pm »
Ей,най-после някой да се похвали с нещо хубаво  ;D Много се радвам за теб и ти пожелавам още много щастливи мигове  :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #530 -: Октомври 29, 2012, 10:45:35 am »
Ей,най-после някой да се похвали с нещо хубаво  ;D Много се радвам за теб и ти пожелавам още много щастливи мигове  :wub:

Благодаря, Каризма!  :58:

*

Asol

• 4140
« Отговор #531 -: Октомври 29, 2012, 11:56:04 am »
Да направим разбор на ситуацията:   :umnik:

Хорарен въпрос

Здравейте, не мога да намеря хорара, който пуснах по темата за моя възлюбен италианец и не си спомням подробности.
В общи линии развитието на отношенията продължава в същия дух с тази разлика, че аз си отложих екскурзията за октомври, тъй като тази екскурзия повече ме устройва като програма и като повече дни за престой в Неапол. Той беше се настроил психически да се видим през август. Каза че щял да умре до октомври и за няма и час взе решение да дойде в България да ме види. Предстои да обсъдим подробностите около неговото идване.  ;)

Така, за протокола и значението на смяната на движението на планетата в хорара. Ето хорара пуснат от Стела. В него тя е представена от Меркурий, който в момента е в ретроградната си сянка, а той от Юпитер - аспекта между тях е сходящ. На практика тя е променила плановете си. За датата на пускане на хорара Меркурий е в позиция, до която той се връща преди да тръгне директен. На 14 юли Зет го дава стационарен, а на 15 юли стационарно-ретрограден, ретрограден е от 16 като апликира към Юпитер (сигнификатор на италианеца). На 25 юли ще се "срещнат", но Меркурий продължава своя ретрограден ход. На 22 август пак ще се "срещнат" на "мястото" откъдето Меркурий е тръгнал ретро (датата на задаване на въпроса).

Лелее, Асол, въобще нямаше да се сетя да гледам ретроградия. на мен Меркурий ми управлява не само 7-ми, но и девети дом, така че не случайно изгрява Девата в хорара - въпросът е свързан с чужбина, а този знак я ми е на върха на 9-ти дом. Абе, знаех си аз, че няма да отида през август. Имах много основателни съмнения. на мен септември/октомври ми е времето за излизане зад граница. винаги така е било, заради дева/Везни в 9-ти дом. така, че това отлагане си е съвсем закономерно, според моя биологичен часовник.

През октомври беше първата ни среща.

... когато Юпитер е тръгнал ретро.

Стела, около 22 август нещо по-специално във връзка със зададения от теб въпрос ?

Какво ще кажат хорарните специалисти по развитието на тази карта ?  :blink:

« Отговор #532 -: Ноември 01, 2012, 06:54:49 pm »
Здравейте на всички аз съм съвсем нова в форума и в всичко целта ми да го потърся беше следната. Дано това да е правилното място да си задам въпроса и предварително се извинявам, ако не му е тук мястото. Но видях, че тук можем да зададем своя въпрос към Небесна (от краткия ми престои разрах, че момичето си знае астрологията  :blink: ) Та към въпроса ми. Аз съм едно бременно момиче което туко що научи лошата вест, че трябва да роди с цезарово. Когато лекарката ми съобщи, че заради мое добро и това на бебето трябва да е цезарово и ми каза да избера дата и час, на мен веднага през главата ми мина, че така се намесвам в съдбата на детето си. Според мен най добре ще е ако ми изтекат водите и малкия сам да си реши кога да доиде на бял свят. Термина ми е 16.12.2012г., лекарката каза най късно 14.12. С таткото мислехме да е 12.12.2012г. в 12:00, но сега тази идея не ми се струва толкова добре. Аз съм родена на 18.11.1989г. в София (термина на майка ми е бил 25.11, но тъй като лекарите са ми загубили тоновете са предизвикали раждане), таткото е роден на 22.05.1988г. в Пазарджик (със секцио, но водите на майка ми са изтекли и поради други причини е роден секцио). Някъде бях чела, че също така има значение и нашите имена и името на бебето, ако е така моля кажете за да не ви давам излишна информация.
Много Ви благодаря предварително.  :wub:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #533 -: Ноември 01, 2012, 07:12:15 pm »
Не знам какво му е лошото на секциото, не разбирам подобни нагласи. Аз съм раждала секцио, оставих докторката ми да избере дата и час и не смятам, че съм се намесвала в каквото и да било. Ако синът ми трябваше да се ражда естествено, щеше да се е родил така. Щом се е родил секцио, значи така е трябвало.

*

Stella

• 7765
« Отговор #534 -: Ноември 02, 2012, 04:25:05 pm »
Акрукс, много ти благодаря за разбора...и отново се връщам на ретроградията. Аз избрах екскурзия точно на ретрограден меркурий, чиито маршрут веднъж беше променен от туроператора, а след това въобще се провали. Тук ретро меркурият си работи като по учебник. Трябваше да пътувам в началото на октомври, но понеже нямаше достатъчен брой желаещи, екскурзията не се състоя. Предубеждението ми да тръгна с група беше свързано с това, да не бъда зависима от него - тогава за мен той беше един все още непознат човек, на когото нямах достатъчно доверие. А всъщност се оказах зависима от други хора (т.е. от групата). И тогава взех решение да тръгна сама, той ми резервира хотел и ме посрещна. Но...за изминалото време аз вече го бях опознала и му имах доверие. Тръгнах без абсолютно никакви притеснения. :88: