Здравей Гост

Темата на Небесна

• 534 Отговора
  • 83450 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Темата на Небесна
« Отговор #60 -: Януари 29, 2010, 04:41:39 pm »
 Небесна, по натал си имаш зададени успехи с чужди пари (Юпи в рак на К8).
Искам да те попитам, дали тр. Сатурн по някакъв начин е ограничил (135* към управителите на 8 радикален дом) даренията за фонадцията ти през последните 1- 2 месеца?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #61 -: Януари 29, 2010, 04:56:19 pm »
аааааааааааа открих Америка бееее  :o

Марса в 10 във везни е в квадрат с Юпи в рак в 8 дом - не изявява така агресията си, а се опитва да я сурне навътре за да не нарани другите, а мекият изказ е по Мерка в рибите  ;)  по-лесно и е да се изкаже меко, отколкото да се юрне ургулешката...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #62 -: Януари 29, 2010, 05:04:16 pm »
а стига бе  :o :o :o

Небесна имаме много интересни съвпади  ;D

твоя Венера съвпад с моето Слънце
твоята Локус Фортуна съвпад с моя СЛВ
твоят Марс съвпад с моя Уран - сигурно много те вбесявам а  :85:

*

Nebesna

« Отговор #63 -: Януари 29, 2010, 05:59:00 pm »
Цитат
Марса в 10 във везни е в квадрат с Юпи в рак в 8 дом - не изявява така агресията си, а се опитва да я сурне навътре за да не нарани другите,

Ццц! Ни позна! Тоз аспект е скандалджийски....ама до дупка, докато не възтържествува справедливостта. Марс във Везни в квадрат с Юпитер е готов да води междуособни войни в името на рода и на "велика кауза"....Но аз бях такава в юношеските си години и съм го надскочила това. Отдавам го на тригона на Марс със Слънцето, който ми позволява да сублимирам марсовата енергия, насочвайки я в проекти, които си заслужават - разбирай "практични". Изводът, който си извадих от проработката на този аспект беше: "Не води битки, които не можеш да доведеш докрай, т.е. да им посветиш живота си или такива, от които не можеш да извлечеш практически резултат. Само ще загубиш ценна енергия". Другият аспект, който ми подволи да сублимирам квадратурата е тригонът на Юпитер със Сатурн. Юпитер управлява асцендента, а тригонът със Сатурн ме прави сдържан и пресметлив стратег. Този аспект дава баланс между разширяването на хоризонтите и практическите възможности за постигането на целите.

Цитат
а мекият изказ е по Мерка в рибите  ;)  по-лесно и е да се изкаже меко, отколкото да се юрне ургулешката...

Тук си права. Познавам хора със съвпад на Мерукрий и Венера в Риби - при това зодия Овен, при това мъже. Имат точно същата мекота, любезност и тактичност във вербалната комуникация, чак да не повярваш.

Но Венера при мен е много важна, не само защото управлява МЦ и Марс в 10-ти дом. Тя управлява и СЛВ в Телец и е в секстил с него, и в тригон с ЮЛВ. Същевременно Венера прави квадрат с Асцендента. За мен Венера е ключова планета, която ми помага да "свържа" възлите и да намеря посоката в своето духовно пътуване. Установих, че съм щастлива, поради факта, че най-високата точка в моя живот (МЦ) се управлява от планетата-управител на СЛВ в 5-ти дом. Щастлива съм, когато работата ми доставя удоволствие и създава условия за творчество, а също и че съм успявала да съчетавам кариерата с грижата за детето си......да е жива и здрава свекърва ми, че и тя се символизира от 10-ти дом.

*

Nebesna

« Отговор #64 -: Януари 29, 2010, 06:02:44 pm »
твоят Марс съвпад с моя Уран - сигурно много те вбесявам а  :85:

Напротив, интересно ми е с тебе. Никога не скучая, но понякога ми идва в повече твоята ексцентричност, изморява ме.

*

Nebesna

« Отговор #65 -: Януари 29, 2010, 06:19:30 pm »
някак нежна и винаги гледаща да избягва конфликти си - ама изобщо не прозира водолейското ;)  дали от едната Венера в риби си такава миролюбива и ефирна личност?

И мъжете мислят така, докато не ми се включи Луната ми във 2-ри дом в съвпад със Слънце.
Един мъж не ме ли осигурява материално, хвърлям престилката, тендджерите и тиганите...майка му да му готви и да му пере гащите и чорапите, а аз се хващам на работа.

Ефирна съм в социалния живот и пред обществото. Семейната рутина ме убива (луна във Водолей).

*

Nebesna

« Отговор #66 -: Януари 29, 2010, 06:24:50 pm »
Небесна, по натал си имаш зададени успехи с чужди пари (Юпи в рак на К8).

Аз бих го нарекла успех с "общи пари" или с "пари от партньорство или от съвместен бизнес".

Цитат
Искам да те попитам, дали тр. Сатурн по някакъв начин е ограничил (135* към управителите на 8 радикален дом) даренията за фонадцията ти през последните 1- 2 месеца?

През последните 1-2 месеца няма финансиране на проекти, мила, а по-скоро финално отчитане в края на годината. А колкото до личните ми финанси - не съм се ограничавала, повече отколкото един Козирог на върха на 2-ри натален дом може да ме ограничи.

« Отговор #67 -: Януари 29, 2010, 07:24:41 pm »
Между другото, премиите са по 5-ти дом, а при мен той не е активиран, ако забелязвате.

Небесна, защо премията е по 5-ти, а не по 8-ми. Все пак, тя не е въпрос на късмет, а е изработена и се получава при постигане на посочените цели в бюджета.  :blink:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #68 -: Януари 29, 2010, 07:36:12 pm »
Между другото, премиите са по 5-ти дом, а при мен той не е активиран, ако забелязвате.

Небесна, защо премията е по 5-ти, а не по 8-ми. Все пак, тя не е въпрос на късмет, а е изработена и се получава при постигане на посочените цели в бюджета.  :blink:

защото е парична награда, а наградите и отличията са по 5-ти дом.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #69 -: Януари 29, 2010, 07:40:15 pm »
Цитат
Марса в 10 във везни е в квадрат с Юпи в рак в 8 дом - не изявява така агресията си, а се опитва да я сурне навътре за да не нарани другите,

Ццц! Ни позна! Тоз аспект е скандалджийски....ама до дупка, докато не възтържествува справедливостта. Марс във Везни в квадрат с Юпитер е готов да води междуособни войни в името на рода и на "велика кауза"....Но аз бях такава в юношеските си години и съм го надскочила това. Отдавам го на тригона на Марс със Слънцето, който ми позволява да сублимирам марсовата енергия, насочвайки я в проекти, които си заслужават - разбирай "практични". Изводът, който си извадих от проработката на този аспект беше: "Не води битки, които не можеш да доведеш докрай, т.е. да им посветиш живота си или такива, от които не можеш да извлечеш практически резултат. Само ще загубиш ценна енергия". Другият аспект, който ми подволи да сублимирам квадратурата е тригонът на Юпитер със Сатурн. Юпитер управлява асцендента, а тригонът със Сатурн ме прави сдържан и пресметлив стратег. Този аспект дава баланс между разширяването на хоризонтите и практическите възможности за постигането на целите.

имах в предвид, че все пак Юпи е в рак, а рака са емоциите - Юпи в случая ги разширява. и факта, че Юпи квадратира Марса, който е в тригон с Луната и Слънцето - ти е по-лесно да ги насочиш към себе си, а не към другите... защото аз не съм те познавала в юношеските ти години, а те познавам сега и то виртуално и коменирам това, което ми е направило впечатление СЕГА и на какво го отдавам... не че разбирам от астрология де, но и с малкото си познания се опитвам да си обясня нещата  :P

а за моята ексцентричност, както ти я наричаш /щот аз и викъм щръклица или лудост/, ми и на мен ми идва в повече понякога ама кво да са правя  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #70 -: Януари 30, 2010, 08:35:25 pm »
Небесна, надявам се дъщеря ти да се омъжи скоро и да си има дъщеричка, и тя да е зодия лъв, и да прекарва повече време с теб..баба ми беше родена на твоята дата, друга година- 09.02.1922 г. и прекарвах най- много време с нея до 5-ти клас, затова имах възможно най- прекрасното детство, въпреки всички други фактори, тя е един от двамата най- значими човека в живота ми, пожелавам и на друго дете да има същото и му завиждам благородно :)

Е, стига деее! Стига с тези Лъвове,  всички около мен са все Лъвове, а аз нищо лъвско нямам- майка Лъвица, вуйчо Лъв, първи братовчеди - Лъвове, мъжът с когото сестра ми живее на семейни начала е Лъв, детето им (племенницата ми )- Лъв, гаджето на дъщеря ми, с когото се пробват да живеят на семейни начала - и той е Лъв. със сетсра ми вече сме "вдигнали ръце" от Лъвове (тя Овен, аз Водолей). И двете сме на мнение, че по-красиви, по-умни, по-чаровни, по-горди от тях няма.....пък и скромни... А как обичат да командват и да се налагат....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Януари 30, 2010, 09:38:26 pm »
И сред моите близки преобладава оста Лъв/Водолей. Сега кажете, лесно ли ми е на мен?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #72 -: Януари 30, 2010, 10:02:12 pm »
Да ви кажа ли аз, не защото съм Лъв, аз всъщност съм си половин Лъв... :P Сега сериозно.
Нямате си представа колко Телци срещнах в живота, другите няма да ги споменавам, щото бледнеят на брой пред тях. Та, винаги идват, за да ни научат на нещо, то това ясно, но аз за себе си открих какво ми липсва и на кои техни качества се възхищавам и общо взето само хубаво виждам и черпя от контакта си с тях.
Иначе за мен са трудни характери, но ги обичам. Е това е баланса, дето се цели.  :blink: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #73 -: Януари 30, 2010, 10:06:41 pm »
Да ви кажа ли аз, не защото съм Лъв, аз всъщност съм си половин Лъв... :P Сега сериозно.
Нямате си представа колко Телци срещнах в живота, другите няма да ги споменавам, щото бледнеят на брой пред тях. Та, винаги идват, за да ни научат на нещо, то това ясно, но аз за себе си открих какво ми липсва и на кои техни качества се възхищавам и общо взето само хубаво виждам и черпя от контакта си с тях.
Иначе за мен са трудни характери, но ги обичам. Е това е баланса, дето се цели.  :blink: 
Вероятно поради тази причина в детството си съм расла сред раци и козирози. Да ме заземят и направят по-емпатична. :blink:

*

missKapriz

« Отговор #74 -: Януари 30, 2010, 10:28:24 pm »
Цитат
И сред моите близки преобладава оста Лъв/Водолей. Сега кажете, лесно ли ми е на мен?  Grin
Благословена си ;) ;D

*

UnaDonna

« Отговор #75 -: Януари 30, 2010, 10:37:17 pm »
Небесна, явно противоположностите се привличат - аз съм Лъв, заобиколен от Водолеи и Близнаци. Дори противно на всяка логика повечето ми гаджета са били Водолеи, мъжът ми също е Водолей.

*

Nebesna

« Отговор #76 -: Януари 30, 2010, 11:25:25 pm »
Небесна, явно противоположностите се привличат - аз съм Лъв, заобиколен от Водолеи и Близнаци. Дори противно на всяка логика повечето ми гаджета са били Водолеи, мъжът ми също е Водолей.

Мила, при мен не става въпрос за личен избор, никой не си избира роднините...сигурно е карма.

*

Divna

« Отговор #77 -: Януари 31, 2010, 12:02:42 am »
Небесна, надявам се дъщеря ти да се омъжи скоро и да си има дъщеричка, и тя да е зодия лъв, и да прекарва повече време с теб..баба ми беше родена на твоята дата, друга година- 09.02.1922 г. и прекарвах най- много време с нея до 5-ти клас, затова имах възможно най- прекрасното детство, въпреки всички други фактори, тя е един от двамата най- значими човека в живота ми, пожелавам и на друго дете да има същото и му завиждам благородно :)

Е, стига деее! Стига с тези Лъвове,  всички около мен са все Лъвове, а аз нищо лъвско нямам- майка Лъвица, вуйчо Лъв, първи братовчеди - Лъвове, мъжът с когото сестра ми живее на семейни начала е Лъв, детето им (племенницата ми )- Лъв, гаджето на дъщеря ми, с когото се пробват да живеят на семейни начала - и той е Лъв. със сетсра ми вече сме "вдигнали ръце" от Лъвове (тя Овен, аз Водолей). И двете сме на мнение, че по-красиви, по-умни, по-чаровни, по-горди от тях няма.....пък и скромни... А как обичат да командват и да се налагат....

Небесна, и при мен е така. Всички важни хора в живота ми са Лъвове. Децата ми, бившия ми, голямата ми любов след развода ми и т.н. Незнам, с какво предизвиквам толкова срещуположния пол, но съм забелязала, че мъжете Лъв се лепят за мен. Да такава степен съм стресирана, че сега като се запозная с някого, първата ми работа е да разбера дали той не е отново някой Лъв  :o.
Лъвовете имат много качества, неможе да се отрече. И някак винаги е забавно с тях. Пълни са с енергия и оптимизъм. Дори и да им е тежко, винаги ще те дарят с най-прелесната си усмивка.

*

Nebesna

« Отговор #78 -: Януари 31, 2010, 12:11:25 am »

Небесна, и при мен е така. Всички важни хора в живота ми са Лъвове. Децата ми, бившия ми, голямата ми любов след развода ми и т.н. Незнам, с какво предизвиквам толкова срещуположния пол, но съм забелязала, че мъжете Лъв се лепят за мен. Да такава степен съм стресирана, че сега като се запозная с някого, първата ми работа е да разбера дали той не е отново някой Лъв  :o.
Лъвовете имат много качества, неможе да се отрече. И някак винаги е забавно с тях. Пълни са с енергия и оптимизъм. Дори и да им е тежко, винаги ще те дарят с най-прелесната си усмивка.

Щедри са и правят всичко със замах, но много големи самохвалци бееее!
Суетни са и все трябва да ги галиш по гривата!  :leos:

*

Divna

« Отговор #79 -: Януари 31, 2010, 12:55:16 am »

Небесна, и при мен е така. Всички важни хора в живота ми са Лъвове. Децата ми, бившия ми, голямата ми любов след развода ми и т.н. Незнам, с какво предизвиквам толкова срещуположния пол, но съм забелязала, че мъжете Лъв се лепят за мен. Да такава степен съм стресирана, че сега като се запозная с някого, първата ми работа е да разбера дали той не е отново някой Лъв  :o.

Щедри са и правят всичко със замах, но много големи самохвалци бееее!
Суетни са и все трябва да ги галиш по гривата!  :leos:

Да така е  :blink:. Като котенца са когато умееш как да подходиш с тях. Да живееш с лъвове изисква голямо търпение. Азът ти нетрябва да е силно развит с тях, защото иначе опозицията става пълна. Те обичат да са лидери, да са значими, да ги забелязват. Просто търсят внимание. Те не играят ролята на царе, те просто се приемат в действителност за такива.